Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aha, ok, já to nemyslela ve zlým, jen jsem chtěla vysvětlit, že tu situaci se staráním se o ležáka možná vidí ona jinak. Alke uznávám, že jsem to mohla nechat na ní, ať se k tomu vyjádří. Mně to na začátku přišlo, že se sesypalo dost příspěvků téměř kritizujících její péči o strejdu na úkor vlastní rodiny, tak jsemc htěla tohle trochu hájit.
Eliška píše:
aha, ok, já to nemyslela ve zlým, jen jsem chtěla vysvětlit, že tu situaci se staráním se o ležáka možná vidí ona jinak. Alke uznávám, že jsem to mohla nechat na ní, ať se k tomu vyjádří. Mně to na začátku přišlo, že se sesypalo dost příspěvků téměř kritizujících její péči o strejdu na úkor vlastní rodiny, tak jsemc htěla tohle trochu hájit.
Neboj, mě to od tebe nepřišlo zlé, jen jsem byla překvapená..Ale možná používám ostřejší slova, tak to může někoho vytočit ![]()
Jo a pak napsala Jana206 v podstatěě totéž co já jinými slovy.
verenika píše:Eliška píše:no ono by bylo fajn se zamyslet zda je v jejích silách (s malým dítětem, finanční zajištění) starat se o strýce. Až někde padne vyčerpáním kdo se bude starat o ní , potažmo o strýce
Nějakou odbornou pomoc bys podle mě vyhledat měla, protože toho máš na hrbu víc než dost a podpora žádná.
Lizbeth, proč kritizovat, že se stará o strýce?? To jsem nepochopila… chceš říct, rodina je jen táta, máma, dítě a pak potopa?
No, právě upřímně, ikdyby se na mně kdokoli díval mezi prsty, nesjem si jistá, zda bych dobrovolně kývla na to se TAKHLE starat o někoho, kdo je sice příbuzný, ale ne zas tak blízce příbuzný. A klidně řeknu, ano, byla bych sakra líná takhle šíleným způsobem přejíždět a prakticky marnit čas, peníze a energii jen na to přejíždění. A právě že by pak nezbývalo na to, kde je to důležité - DOMA!!!
Holka, nejsi superžena, nehraj si na ni. Superženu znám jen jednu, to myslím v dobrém, a to svoji tchýni. A taky jí to vyčítám, protože vychovala supermuže, který by opět rád superženu po svém boku, že. Což se mi teda těžce nedaří.
A ten odchod taky schvaluju. Buď mu to dojde - a já osobně si myslím, že ne - anebo dojde tobě, že sis de facto tím odchodem polepšila.
Myslí si, že pořídit si druhé dítě lze taky jinak než si ho vzít.
Co ten strýc? Poloviční ležák není soběstačný. Co je ve zdůvodnění?