Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla bych zakoupit oválnou postýlku, tím, že jsou ted velmi moderní, je i více prodejců. Libí se mi firma Stokke ale je nejspíše nejdražší. Mátě nějaký tip jakou firmu zvolit? A co se týče rozkládání postýlky - je nutné koupit nejdříve tu nejmenší a pak dokupovat díly? Nikde jsem nenašla kolik stojí ty díly zvlášť. Moc děkuji za rady
![]()
Za mě úplná zbytečnost. Každý prodejce to má jinak. Stokke je celkově předřazena značka. Podívej se na VINTED, tam holky prodávají i o polovinu méně.
Postýlka je krásná věc, ale může se stát, že v ní miminko taky téměř nebude, ve svém okolí mám spoustu maminek, co si načančaly postýlky a nakonec k ničemu ![]()
takže z mojí zkušenosti, po třech dětech - v postýlce spalo prakticky jen prostřední, tak určitě bazar
Já bych jí taky chtěla, ale stokke mi přijde zbytečné drahá. Viděla jsem i spoustu jiných značek, které stojí polovinu. Doporučíte mi některá, která ji máte a máte s ní dobře zkušenosti, jakou konkrétní značku jste vybraly.
P. S. Nepotřebuji slyšet názory typu, že postýlku nevyužiji apod. Jak jste odpovídaly zakladatele, tak prosím o radu ty, ktere tuhle postýlku mají. Moc díky.