Ověření obchodu happykids.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5842
18.11.14 22:48

Ověření serveru

Ahojte, prosím, nezná někdo server www.happykids.cz? Chtěla bych tam něco objednat, ale není to prověřená stránka…nenašla jsem nikde žádné recenze, tak se docela bojím…máte někdo zkušenost? Budu vděčná, děkuji. (Doufám, že to nevyznělo jako reklama, to není mým cílem.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
18.11.14 22:53

Zkusenost nemam. Ale myslis ze by si nekdo dal praci z eshopem a byl podvodnik? Prover ICO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
18.11.14 23:04

@Kofolová to mě nenapadlo, zkusím, díky… Nevím, jestli by si někdo dal tu práci, já jsem prostě od přírody nevěřící Tomáš :) A potom, co člověk slyší všude kolem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
18.11.14 23:07

@Kofolová Jé, děkuji moc, tak ověřeno…paní je i na MMB a tam je vychválena, tak můžu nakupovat :) Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11777
18.11.14 23:22
@Kofolová píše:
Zkusenost nemam. Ale myslis ze by si nekdo dal praci z eshopem a byl podvodnik? Prover ICO

Rozhodně ano, takových případů je spousta. Často je to i tak, že eshop nějakou dobu funguje, pak začnou problémy (třeba víc reklamací, než se čekalo…), dojdou peníze, takže firma jen inkasuje peníze a neposílá zboží.

Jsem ráda, že to to nejspíš nebude případ obchodu, zmiňovaného zakladatelkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.11.14 00:41
@Kofolová píše:
Zkusenost nemam. Ale myslis ze by si nekdo dal praci z eshopem a byl podvodnik? Prover ICO

To by se divila… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.16 10:26

obchůdek Happy kids

Ahojky, tak já v něm v únoru 2016 objdnala skákací zebru, zaplatila a paní mi odepsala, že už ji i odesílá, ale nakonec k odeslání nedošlo ( prý byla vadná od výrobce) a do této doby mi nic nepřišlo. Obchod nereaguje na mé emaily ani telefonáty… tak jsem asi bez peněz i zebry :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák