Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, prosím, nezná někdo server www.happykids.cz? Chtěla bych tam něco objednat, ale není to prověřená stránka…nenašla jsem nikde žádné recenze, tak se docela bojím…máte někdo zkušenost? Budu vděčná, děkuji. (Doufám, že to nevyznělo jako reklama, to není mým cílem.)
Zkusenost nemam. Ale myslis ze by si nekdo dal praci z eshopem a byl podvodnik? Prover ICO
@Kofolová to mě nenapadlo, zkusím, díky… Nevím, jestli by si někdo dal tu práci, já jsem prostě od přírody nevěřící Tomáš
A potom, co člověk slyší všude kolem… ![]()
@Kofolová Jé, děkuji moc, tak ověřeno…paní je i na MMB a tam je vychválena, tak můžu nakupovat
Děkuji.
@Kofolová píše:
Zkusenost nemam. Ale myslis ze by si nekdo dal praci z eshopem a byl podvodnik? Prover ICO
Rozhodně ano, takových případů je spousta. Často je to i tak, že eshop nějakou dobu funguje, pak začnou problémy (třeba víc reklamací, než se čekalo…), dojdou peníze, takže firma jen inkasuje peníze a neposílá zboží.
Jsem ráda, že to to nejspíš nebude případ obchodu, zmiňovaného zakladatelkou. ![]()
@Kofolová píše:
To by se divila… ![]()
Ahojky, tak já v něm v únoru 2016 objdnala skákací zebru, zaplatila a paní mi odepsala, že už ji i odesílá, ale nakonec k odeslání nedošlo ( prý byla vadná od výrobce) a do této doby mi nic nepřišlo. Obchod nereaguje na mé emaily ani telefonáty… tak jsem asi bez peněz i zebry ![]()