Ověřený e-shop s oblečením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
21.5.20 13:28

Ověřený e-shop s oblečením

Ahoj, potřebovala bych doporučit nějaký osvědčený e-shop s oblečením, spíše stylu business. Chtěla bych si obnovit šatník - džíny, sukně, šaty a spodní prádlo. Líbí se mi Bon Prix, ale nevyhovuje mi zde způsob platby a že nemohu věci vyzkoušet na prodejně. Ráda bych znala vaše zkušenosti s dalšími e-shopy, kde mají hezké věci ( HM oblečení mi většinou nevyhovuje střihově, jsem postavou hruška). Nerada bych naletela. Koukala jsem také na eshop Orsay, máte s ním někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.5.20 13:37

Pokud potřebuješ formálnější věci, tak mrkni na zalando.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.5.20 13:44

Tak zrovna z Bonprix jsem objednávala často a nikdy s placením či vrácením nebyl problém. Zalando je taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.5.20 13:50

@Aduš8 ale nejde zaplatit převodem, pouze online platební kartou nebo zbytečně drahá dobírka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková

Zalando, doprava i vraceni zdarma, platba na dobirku taky, vraceni jednoduché, penize ti prijdou za par dni

Nakupuju i pro děti ;)

• Citovat
  • Upravit
63

Já jsem absolutně spokojená se Zalanado a Aboutyou. Doprava i vrácení je zdarma. Nemusíš nic vracet poštou, prostě odneseš do PPL parcel shopu, kterých je všude mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.5.20 13:59

@Anetkamor ja online kartou platím všude, pokládám to za nejlepší možnost platby. Ale to má každý jinak, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.5.20 14:20

Já mám nejradši Orsay, v podstatě nakupuji jen tam a nikdy jsem neměla problém. Můžu klidně doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.5.20 10:05

@Anetkamor za mě je Orsay super. ale nevím, jak na tvou postavu :think:

mrkni na inspiraci ještě sem, je tu spoustu eshopů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...