Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, potřebovala bych doporučit nějaký osvědčený e-shop s oblečením, spíše stylu business. Chtěla bych si obnovit šatník - džíny, sukně, šaty a spodní prádlo. Líbí se mi Bon Prix, ale nevyhovuje mi zde způsob platby a že nemohu věci vyzkoušet na prodejně. Ráda bych znala vaše zkušenosti s dalšími e-shopy, kde mají hezké věci ( HM oblečení mi většinou nevyhovuje střihově, jsem postavou hruška). Nerada bych naletela. Koukala jsem také na eshop Orsay, máte s ním někdo zkušenosti?
Tak zrovna z Bonprix jsem objednávala často a nikdy s placením či vrácením nebyl problém. Zalando je taky super.
@Aduš8 ale nejde zaplatit převodem, pouze online platební kartou nebo zbytečně drahá dobírka
Zalando, doprava i vraceni zdarma, platba na dobirku taky, vraceni jednoduché, penize ti prijdou za par dni
Nakupuju i pro děti ![]()
Já jsem absolutně spokojená se Zalanado a Aboutyou. Doprava i vrácení je zdarma. Nemusíš nic vracet poštou, prostě odneseš do PPL parcel shopu, kterých je všude mraky.
@Anetkamor ja online kartou platím všude, pokládám to za nejlepší možnost platby. Ale to má každý jinak, no.
Já mám nejradši Orsay, v podstatě nakupuji jen tam a nikdy jsem neměla problém. Můžu klidně doporučit.
@Anetkamor za mě je Orsay super. ale nevím, jak na tvou postavu ![]()
mrkni na inspiraci ještě sem, je tu spoustu eshopů