Ověřený krém proti striím v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
17.4.18 23:01
@vertunka píše:
Tak jasny. Skakat z mostu kvuli tomu nebudu. Navic ty zdravy deti za to stoji. Na druhou stranu…Uplne mi to srazi sebevedomi, kdyz vidim, ze vypadam jak kdyby me napadla divoka selma. A mam to i na stehnech a na prsou…Ale mam dve zdravy holcicky a to je nejvic na svete :srdce: Hold uz nikdy ze me nebude Miss World :,( :mrgreen: :mrgreen:.

No jasně, že za to ty naše lásky stojí :dance:
Chápu, že na sebevědomí to nepřidá, já mám jen tu jizvu a v době kdy jsem měla ještě povolený břicho jsem se hrozně vyhýbala tomu, aby to manžel viděl :roll: přitom jemu je to fakt srdečně jedno, naopak mám kolikrát pocit, že se mu tyhle šrámy po těhotenství líbí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.4.18 23:04

Jak již bylo napsáno, je to hlavně o elasticitě kůže. Já jsem si koupila colagen vhodný pro těhotné, výživa zevnitř mi přijde lepší, než pouze mazat svrchní kůži, kterou toho již moc nepronikne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
17.4.18 23:11
@Adina13 píše:
Jak již bylo napsáno, je to hlavně o elasticitě kůže. Já jsem si koupila colagen vhodný pro těhotné, výživa zevnitř mi přijde lepší, než pouze mazat svrchní kůži, kterou toho již moc nepronikne…

A to byl jaký? Klasika jako Colafit se nesmí? Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
18.4.18 00:09

Já také užívala kolagen. Tuším 1. typu- na výživu kůže, dvojnásobnou dávku a hodně vařila hovězí polévky :) Mazala jsem kokosovým olejem a bambuckým máslem. Strii nemám ani jednu, ale bříško jsem neměla extrémně velké. Z puberty mám popraskaná prsa a boky, kdyby k tomu přibylo i břicho, bylo by to komplet a už by mě to asi tolik netrápilo, stejně kvůli těm prsům nemohu nosit odvážné výstřihy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
18.4.18 02:40

Kokosový olej! Nemám z 2 těhotenství jedinou. V prvním jsem mazala ElastiQ a mám jednu přímo z porodního sálu :) žádná hruza :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.18 09:42

No ja mela elasti-q i olej od hipp, mazala jsem od tretiho mesice a ta svine genetika me dostala, mam je po stranach az nad pupik :mrgreen: a do pulky stehen :roll: ale mamka me varovala, ze v nasi rodine to prijde pres noc, mela pravdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.4.18 09:45

Já mám olej Elastiq, ale přes den používám víckrát kokosový olej a zatím pohoda. A hodně piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.4.18 13:06

Tehotensky olejicek od Weledy ;) jsem konec 32tt a nemam zadnou :palec: a to ma moje mamka plny bricho po nas se segrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.4.18 13:11
@Kukacka123 píše:
Tehotensky olejicek od Weledy ;) jsem konec 32tt a nemam zadnou :palec: a to ma moje mamka plny bricho po nas se segrou…

Mně se ta jedna co mám udělala v den porodu :mrgreen: ale je malinká, já jí mám ráda :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.4.18 15:34
@radkka píše:
Mně se ta jedna co mám udělala v den porodu :mrgreen: ale je malinká, já jí mám ráda :oops:

To je vzpominka na porod :P takze chapu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.4.18 17:16
@vertunka píše:
Tak jasny. Skakat z mostu kvuli tomu nebudu. Navic ty zdravy deti za to stoji. Na druhou stranu…Uplne mi to srazi sebevedomi, kdyz vidim, ze vypadam jak kdyby me napadla divoka selma. A mam to i na stehnech a na prsou…Ale mam dve zdravy holcicky a to je nejvic na svete :srdce: Hold uz nikdy ze me nebude Miss World :,( :mrgreen: :mrgreen:.

snad holt :zed:, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.4.18 19:54
@Burj Chalifa píše:
snad holt :zed:, ne?

Ano. Pardon :oops: :oops:. Nejsem uplnej negramot, takove nedopatreni se mi stava jednou, max. dvakrat za deset let :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.4.18 20:39

Já nedám dopustit na krém Elancyl.. Ke striim dispozice mám, mám jich plno z puberty.. Po 3 dětech mám strii jednu miniaturní, u dírky na piercing, která vznikla, když jsem týden měla na břiše tejp a nemazala se.. Přes břicho jsem měla vždy tak 40cm plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.4.18 18:26

Ja měla ze strii strach… hodně se mi jich udělalo v pubertě na stehnech a zadku. Na doporučení kamarádky a dvojnásobné maminky jsem vsadila na tonizující tělové mléko z Mary kay…a? Pecka! Kde nic tu nic! Večer jsem namazala a za 24hod jsem při sprše cítila, jak ho ještě z bříška smývám. V okolí jsem měla ještě 3 těhulky a ty mazaly výrobky z lékárny a drogerie a bohužel popraskané břicha mají všechny. Takže se investice vyplatila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
25.4.18 18:34

@Bamave No ono to není ani tak o krému, ale o tom, jak se s tím tělo vypořádá. U tebe se asi vyřádilo už v pubertě, tak jsi měla pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí