Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dechtire Myslím si, že ne, navíc když vezmeš, že folikul roste cca 2mm za den, tak by měl 15 DC nějakých 28mm což už se mi zdá docela dost. Já když jsem teď píchala hormony při IVF, tak jsem volala doktorovi, že budu mít ovulaci, že tomu všechno nasvědčuje, pozval mě na kontrolu a ono prd, prostě je tělo zmatené.
@Dechtire píše:
Ahoj,
minulý týden jsem absolvovala druhé IUI, zatím bez stimulace.
10 DC jsem byla na ultrazvuku, folikul 18mm, 11 DC večer jsem píchla Ovitrielle, 13 DC dopo proběhla IUI. Potud všechno normální a v pořádku, ale pak 15 DC jsem měla ukázkové „příznaky“ ovulace (po Ovitrielle žádné). Je možné, že tělo na Ovitrielle nezareguje a pokračuje dál v cyklu podle sebe?
Docela pozde ti delaji iui. U me to je 9ty den cyklu 17mm a hned ten den picham ovitrelle a druhyde iui. Myslim, ze ovulaci jsi mela 13ty den cyklu a ne-li driv..
Janča: díky za odpověď.
Anonymní: vzhledem k tomu, že při IUI byl folikul pořád ve fázi „ovulace bude brzy“, tak bych to tak pesimisticky neviděla ![]()
@Dechtire píše:
Janča: díky za odpověď.
Anonymní: vzhledem k tomu, že při IUI byl folikul pořád ve fázi „ovulace bude brzy“, tak bych to tak pesimisticky neviděla
Tak to jsem nevedela, ze ti delali v den iui folikulometrii. U nas ji nedelaji. Takze vychazim z osobnich zkusenosti ![]()