Ovitrill a bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19981
31.10.18 13:55

@leslii měla jsem je z ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
770
31.10.18 13:58

@leslii ahojky…muze to byt cokoliv,bud ze prijde ms,nebo uhnizdovani,ale z ovitrelle bys bolesti mit nemela,ale spis to prikladam uhnizdovani a tomu,ze jste to podchytili vcas a prcek se zavrtava…tak budu drzet pesticky at to dobre dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
31.10.18 14:21

Souhlas s @lachtanice86, take me po Ovitrelle i Pregnylu bolel podbrisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15130
31.10.18 14:52

Ovitrill a pregnyl jsou tehotenske hormony,me z nich taky bolel podbrisek.ale nevypovida to bohužel nic o tom,jestli jsi nebo nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
31.10.18 15:08

@lachtanice86 @Helca83 @karkarka tak ja jen jeste dodam,ze jsem mela pichnutej ovitrelle a pak KET takze jsem to prikladala uhnizdovani,coz se pak potvrdilo,ptz jsem otehotnela,alespon budu vedet co cekat,pokud ovitrelle nebude spojenej s IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
31.10.18 16:43
@karkarka píše:
Ovitrill a pregnyl jsou tehotenske hormony,me z nich taky bolel podbrisek.ale nevypovida to bohužel nic o tom,jestli jsi nebo nejsi těhotná.

Díky moc, asi už to opravdu nechám přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
31.10.18 16:44
@kackarec píše:
@leslii ahojky…muze to byt cokoliv,bud ze prijde ms,nebo uhnizdovani,ale z ovitrelle bys bolesti mit nemela,ale spis to prikladam uhnizdovani a tomu,ze jste to podchytili vcas a prcek se zavrtava…tak budu drzet pesticky at to dobre dopadne :-)

Uvidíme příští týden, hodím pak echo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
31.10.18 17:17

@leslii jasne dej vedet jak to dopadlo :-) ja pujdu na embryo transfer v prosinci,tak doufam,ze se uz tentokrat dockam toho mimca,minule IVF nevyslo bohuzel jsme o mimi prisli v 10.tydnu :-( tak ted zkousime znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.18 12:02

ahoj potřebuji radu dneska jsem 7den po pregnillu a dnes jsem začala mírně špinit (hnědý výtok)myslíte že by to mohlo byt zahnízdění nebo něco jiného?na testování je jěšte brzo…děkuji za radu

• Citovat
  • Upravit
546
2.11.18 09:52
@Anonymní píše:
ahoj potřebuji radu dneska jsem 7den po pregnillu a dnes jsem začala mírně špinit (hnědý výtok)myslíte že by to mohlo byt zahnízdění nebo něco jiného?na testování je jěšte brzo…děkuji za radu

Já jsem asi ta poslední, která může radit, sama nevím. Uvidím jak to bude, MS má dorazit ve středu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.11.18 13:51
@kackarec píše:
@leslii jasne dej vedet jak to dopadlo :-) ja pujdu na embryo transfer v prosinci,tak doufam,ze se uz tentokrat dockam toho mimca,minule IVF nevyslo bohuzel jsme o mimi prisli v 10.tydnu :-( tak ted zkousime znovu :-)

Tak se hlásím. Ve středu měla dojít MS, nicméně nedošla. Stále těm divný pocit v podbřišku, TT negativní. Prsa pobolívá jí a o kříži ani nemluvím. Tak co teď? ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.11.18 15:25

@leslii jeste bych pockala,muze byt moc brzy na testovani a taky psychika dela sve…pockej 2-3 dny a pak testuj znova :-) budu drzet vsechno co mam,aby ti to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
9.11.18 15:52
@kackarec píše:
@leslii jeste bych pockala,muze byt moc brzy na testovani a taky psychika dela sve…pockej 2-3 dny a pak testuj znova :-) budu drzet vsechno co mam,aby ti to vyslo :hug:

Děkuji, kamarádka taky říkala, že je brzy. Tak já se tedy opět ozvu a děkuji moc za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
9.11.18 15:56

@leslii nemas zac,proto jsme tady,aby jsme si pomahaly :-) tak dej vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
13.11.18 20:18

@leslii ahoj tak jak si na tom? já sem ted v očekávání jestli MS dojde nebo ne měla by dorazit 17.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí