Ovoce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
16.2.16 08:09

Ajo to zmrazený mě vůbec nenapadlo :palec: Melou si myslím, teď bude těžko k sehnání :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.2.16 08:09

V 10 měsících dostával kluk kromě výše zmíněného hroznové víno, mango, jahody, kaki

• Citovat
  • Upravit
3523
16.2.16 08:10

Když se podíváš na přesnídávky, které jsou určené pro menší děti, tak může už v podstatě cokoliv. Já teď kupuji přesnídávky (meruňky, broskve, jahody, maliny, mango aj.) a až bude sezóna, budu si vyrábět sama, ale teď se to nevyplatí u mimosezónního ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.2.16 08:15

Spíš mi jde o to co je teď k dostání na trhu. Jahody taky asi ze supermarketu teď nebudou úplně ty nejlepší :-( Meruňky, broskev, maliny to je teď taky čerstvé pasé. Ale jak jedna z vás radila tak to zamrazený mě vůbec nenapadlo :-)Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.2.16 08:26

@habina : ja mam mladsiho, ale dala jsem taky sklenicky, co bylo…broskve, merunky, mel i mango…jinak banan je fajn i s avokadem, to koupis…v zime mi sklenicky prijdou jako dobra alternarnativa, nebo to mrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85271
16.2.16 09:11

@habina avokado

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.2.16 09:20
@habina píše:
Spíš mi jde o to co je teď k dostání na trhu. Jahody taky asi ze supermarketu teď nebudou úplně ty nejlepší :-( Meruňky, broskev, maliny to je teď taky čerstvé pasé. Ale jak jedna z vás radila tak to zamrazený mě vůbec nenapadlo :-)Díky

Zkus na zkousku přece jen ty jahody koupit ;) my kupujeme celou zimu a jsou kupodivu výborné, krásně sladké a výrazné :palec: ne „jako když cucáš mrtvýmu nos“ :) dřív to tak nebývalo, ale teď opravdu jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85271
16.2.16 09:25

@hanulka.iks me teda taky nelaka kupovat v zime jahody napriklad z Egypta, postrikane chemii :think: :think: :nevim: :nevim: i kdyz chutnat muzou dobre, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.2.16 09:34

@blumen A pomeranče, mandarinky a všechny ostatní citrusy včetně citronů kupuješ? :) pokud nechceš být přes zimu jen o jablkách, tak si nevybereš ;) mražené borůvky na tom budou podle mě velice podobně, pokud nekoupíš české bio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
16.2.16 09:38

Můžeš to proložit kupovanou kvalitní přesnídávkou s jinou příchutí, ale jinak bych s klidem zůstala u jablek a hrušek, ostatně my teď nic jiného nejíme. Tropické ovoce ani jahody nebo borůvky v zimě, kdy je třeba se spíš zahřát, než ochladit nevedeme, navíc je to trhané nezralé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85271
16.2.16 10:00
@hanulka.iks píše:
@blumen A pomeranče, mandarinky a všechny ostatní citrusy včetně citronů kupuješ? :) pokud nechceš být přes zimu jen o jablkách, tak si nevybereš ;) mražené borůvky na tom budou podle mě velice podobně, pokud nekoupíš české bio..

Moc ne. Omezuju se prave na ty jablka. Jinak citrusy, kdyz je koupim, poradne omyju a oloupu. V zime davam male hlavne jablka, pripadne hrusky, banan a obcas presnidavku z bio ovoce.

Edit: vlastne jeste bio mandarinky kupuju pro malou. Ty postriky se mi prici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí