Ovoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ajo to zmrazený mě vůbec nenapadlo
Melou si myslím, teď bude těžko k sehnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 10 měsících dostával kluk kromě výše zmíněného hroznové víno, mango, jahody, kaki
- Citovat
- Upravit
Když se podíváš na přesnídávky, které jsou určené pro menší děti, tak může už v podstatě cokoliv. Já teď kupuji přesnídávky (meruňky, broskve, jahody, maliny, mango aj.) a až bude sezóna, budu si vyrábět sama, ale teď se to nevyplatí u mimosezónního ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš mi jde o to co je teď k dostání na trhu. Jahody taky asi ze supermarketu teď nebudou úplně ty nejlepší
Meruňky, broskev, maliny to je teď taky čerstvé pasé. Ale jak jedna z vás radila tak to zamrazený mě vůbec nenapadlo
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@habina : ja mam mladsiho, ale dala jsem taky sklenicky, co bylo…broskve, merunky, mel i mango…jinak banan je fajn i s avokadem, to koupis…v zime mi sklenicky prijdou jako dobra alternarnativa, nebo to mrazene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@habina píše:
Spíš mi jde o to co je teď k dostání na trhu. Jahody taky asi ze supermarketu teď nebudou úplně ty nejlepšíMeruňky, broskev, maliny to je teď taky čerstvé pasé. Ale jak jedna z vás radila tak to zamrazený mě vůbec nenapadlo
Díky
Zkus na zkousku přece jen ty jahody koupit
my kupujeme celou zimu a jsou kupodivu výborné, krásně sladké a výrazné
ne „jako když cucáš mrtvýmu nos“
dřív to tak nebývalo, ale teď opravdu jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanulka.iks me teda taky nelaka kupovat v zime jahody napriklad z Egypta, postrikane chemii
i kdyz chutnat muzou dobre, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen A pomeranče, mandarinky a všechny ostatní citrusy včetně citronů kupuješ?
pokud nechceš být přes zimu jen o jablkách, tak si nevybereš
mražené borůvky na tom budou podle mě velice podobně, pokud nekoupíš české bio..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš to proložit kupovanou kvalitní přesnídávkou s jinou příchutí, ale jinak bych s klidem zůstala u jablek a hrušek, ostatně my teď nic jiného nejíme. Tropické ovoce ani jahody nebo borůvky v zimě, kdy je třeba se spíš zahřát, než ochladit nevedeme, navíc je to trhané nezralé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanulka.iks píše:
@blumen A pomeranče, mandarinky a všechny ostatní citrusy včetně citronů kupuješ?pokud nechceš být přes zimu jen o jablkách, tak si nevybereš
mražené borůvky na tom budou podle mě velice podobně, pokud nekoupíš české bio..
Moc ne. Omezuju se prave na ty jablka. Jinak citrusy, kdyz je koupim, poradne omyju a oloupu. V zime davam male hlavne jablka, pripadne hrusky, banan a obcas presnidavku z bio ovoce.
Edit: vlastne jeste bio mandarinky kupuju pro malou. Ty postriky se mi prici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit