Ovocne jogurty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
192
18.1.08 09:38

Ovocne jogurty

Ahoj maminy,

myslite, ze muzu bez vycitek svedomi davat mrnousovi ovocne jogurty? Vojtovi bude za par dni rok a bohuzel mi bily jogurt nesni ani namichany s ovocem. Zatim mu davam jenom ovocne bio jogurty, ale on by nejradsi smetanovyho Floriana …

Diky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
18.1.08 10:27

Ahoj, na ovocných jogurtech v roce věku nevidím nic špatného (já je teda dávala trochu později, Kuba mi po nich blinkal, v roce papal jen bílý jogurt namíchaný s přesnídávkou…)

Ale smetanový jogurt bych určitě nedala!!! 10% tuku je 10% tuku :? Nejlepší jogurty jsou s obsahem tuku 2,5 - 3,5%. U nás vede Hollandia :wink: (Nemluvě o tom, že sbíráme víčka a za ně pak máme dárečky :lol: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.1.08 10:34

Ahoj,

Sára jí jakýkoliv jogurty ( miluje je ), začínala v cca 8m. na sladký bílý Activii a ovocných a teď jí strašně chutnají obyč. bílý ( já jím k snídani bílou Activii..mám asi 2 lžičky, zbytek sní Sára :roll: ), ale jí všechny druhy, manžel nosí z práce, takže Hollandia, Florian ( ale u nich fakt bacha, jsou dost tučný, takže má tak 2 do týdne ) od Olmy, Activia, Dobrá máma atd. :wink: Jo a když jsem se pokoušela naučit jí jíst čerstvý ovoce a nakrájela to do bílýho jogurtu…nepřej si vidět ten výraz..a pak se z toho pozvracela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.1.08 11:15

Ahoj, myslím, že můžeš, ale smetanový bych nedávala. Dobrá je Hollandie, Activie, Dobrá máma, Choceňský… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
18.1.08 12:04

jen vsuvka-tusimze Dobra mama byla nekde vyhodnocena jako jeden z nejhorsich jogurtu pro deti-hlasuju pro Olmu ,Chocenske,Holandie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
18.1.08 12:24

Ahojky, ja s jogurty nemam zadnou zkusenost, protoze muj mrnous ma alergii na protein v mlece, ale jen me tak napadlo, ze ty jogurty asi budou pekne oslazene. Je skoda, ze ti prcek nepapa jogurt bily s doma udelanou treba jablecnou presnidavkou. Asi by to bylo zdravejsi. Kupne ovocne jogurty jsou narvane cukrem, ale je to jen muj nazor.

Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.1.08 12:28

Ja vim, jak ja bych byla rada, kdyby jedl bile jogurty. Kdyz jsem mu nabidla SLADKOU activii, tak se tvaril, jako kdyby jedl citron.

U tech ovocnych jogurtu mi hlavne slo o ruzne konzervanty a aromata. S cukrem si takhle male telicko poradi, ale s tou chemii asi ne. Tak proto jsem trochu na rozpacich, jestli je muzu davat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.1.08 12:32

klaarko - a dávalas do toho jogurtu kousky, nebo jsi to rozblemcala, příp. rovnou rozvařila? Protože s kousky mi to Štěpán nejí, max. s rozmačkaným banánem, zato když rozvařím maliny (teď nevím, jestli jsou kvůli pecičkám pro takového mrňouse, jako máš ty, vhodné, spíš bych začala jablkem/hruškou), tak to zblajzne hned. Doslazuju teda troškou ovocného cukru - Fruktopur se to, tuším, jmenuje, možná jsou i vhodnější sladidla pro malé děti.
Mmch dávám zá:,–(ně Hollandii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.1.08 12:37

Gábi - ale jen jeden druh tý Mámy :wink: Jeník nosí domů jen vanilkovou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
18.1.08 12:44
Amynka píše:
Gábi - ale jen jeden druh tý Mámy :wink: Jeník nosí domů jen vanilkovou :wink:
aha no ale i tak no.. ja proste nejak tyhle cizi nemam moc rada a navic ta reklama :poblion: nejak jsem antirekalmni tip chi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.1.08 12:52

No zkousela jsem jenom nakrajet nebo rozmackat, zkusim jeste rozmixovat, ale moc neverim v uspech … spis to bude tim, ze je tady nekdo strasne vybiravej :D

No s jogurty teprve zaciname, tak doufam, ze v nejblizsi dobe se dopracujeme k tomu nejoblinejsimu receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
18.1.08 12:53

tak my jsme s jogurty kvůli potenciálnímu nebezpečí alergie začaly až v roce, ale rovnou slazenými a Holůandií. sem tam mi vezme i neslazený, ale spíš když jí nezamíchám sladkou část (marmeládu) Fantazie od Danone. neslazenou hlandii nebo activii ani náhodou. Flkoriana bych opravdu nedávala, je příliš tučný. a Dobrou mámu taky ne. vůbec mám poněkud nedůvěru k velmi levným jogurtům. někde tu cenu nabrat musí, ne? …
a ještě myslím, že pokud to dítě nesní 3-4 jogurty za den, tak ani to malé množství konzervantů ve slazených jogurtech nevadí.
tak jsem ještě koukla na složení ochucené Holandie a kromě ovoce a cukrů a přírodního barviva je tam stabilizátor - modifikovaný kukuřičný škrob - to mi nezní až tak strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
18.1.08 13:15

Nozu - tak Sára 4 denně sní :lol: :lol: ale hele, má 2 bílý a 2 ovocný nebo vanilkový, nebo má rovnou 3 bílý a jeden ochucený, fakt jí jedou.

Gábi - jasný, to chápu ( já nesnáším ty od Lídla, to není jogurt, to je umělá hmota :poblion: ), nosí J. z práce, tak to neřeším a nosí hlavně ty Activie, Olmu a Hollandii ( z Chocní bohužel nespolupracuje, což mě mrzí, ty maj výborný jogurty ), Mámu né tak často, protože mu nechodí moc vzorky, neprojednávaj ceny, tak není třeba. No ale nejradši ze všech ( těžký poznat, má ráda všechny ) má ty z Valašskýho meziříčí, jahodovej, to se olizuje až za ušima, ale je taky dost tučnej a ten jí já sem tam koupím sama v Tescu, ten Jeník naštěstí nenosí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.2.08 17:02

Já dávám od 9.měsíců Dobrou mámu. Jak jsem ale četla, opravdu není dobrá? Škoda, že na trhu není lepší výběr jogurtů pro děti do 1roku :(
Zkoušela jsem i bílý jogurt a v něm namíchaný banán a pomeranč. Ze začátku chutnalo, ale snědla jen pár lžiček. Značku Holandia jsem ještě neviděla, zkusím se po ní podívat. V jakém obchodě ji kupujete? Chodím jen do Billy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
28.2.08 19:34

keketko, kupuji Holandii v albertovi nebo v tescu. Albert je teda cca o korunu dražší… je to takový modrý kelímek, má objem 200 ml. ale mám pocit, že jsem ji viděla u nás i v Bille.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí