Ovulační testy 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9950
6.2.17 16:10
@Anonymní píše:
@Deníííí tak to jsou opravdu dálnice to je krásná ovu moc ti to přeji aby to vyslo já stále pokračují v testech takže uvidím zda se mi ze zatím jsou ty čárky stejne pořad a ovu se zatím jen chystá.

Tak MS jsi měla o 4dny později..a cyklus máš +- stejný já většinou 28..tak si myslim, že ti to zachvili vyletí..já měla čt dopol viditelný čárky a v noci viz.foto..a to v rámci 12hod..takže to ze dnes nic moc v noci může vyletět..coz počítám 7.-8.2. ;)..tak uvidíš..dáme si vědět.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.5.17 07:51

Ahojky…mela byvch jeden dotaz. Jiz x let si merim BT, jelikoz cyklus nemam uplne jak hodinky pravidelny. Druhy mesic zacunam pouzivat i OVU testy…a ted si nevim rada. Ve stredu 17.5. Jsem mela lehke bolesti v podbrisku a i bily hlen…a OVU test byl pozitivni. Den predtim jsme s partnerem meli hezkou hvilku a den po tomto testu taky…ale BT mi vyrazneji klesna v sobitu a vyrazne stoupla az v nedeli. Tak ted jsem zmatena, kdy ta ovulace byla a zda je mozne, zda se neco z te hezke chvilky mohlo uchytit. Byla jsem v breznu na revizi kvuli spatnemu vyvoji tehu, tak uz dokazu rict, kdy se s telem neco jineho deje, a to se mi ted zda taky. Ale prijde mi to zvlastni…od ctvrtku jsme ale nic netvorili. Tak nevim. Co si myslite? Jak je to s ovu testy a BT? Ja se vzdy spolehala na tu BT, ale ted me to zmatlo…vsehny priznaky OVU byly v den pozitivniho ovu testu. Diky za kazdy nazor. :) Krasny den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.5.17 08:03

Mas na ukázku ten graf? Po pozitivnim testu je ovulace za 12-48 hodin cca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.5.17 08:11

@Bobby prikladam graf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.5.17 08:26

@Milu11 tak dle me mohla byt tak z 19 na 20 kvetna nebo az toho 20teho…zalezi jak rychle ti stoupá progesteron..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.5.17 08:28

@Bobby taky bych to tak videla…akorat nevim, zda je sance, ze se zadarilo. Co myslis, je to trochu realny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
22.5.17 08:31

@Milu11 to tezko rict…sance je pokud mají spermie dobre prostredi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.5.17 14:56

Ahoj holky, tak jsem z toho jelen..vím že pozitivní ovulační test je až když jsou obě čárky stejné nebo druhá čárka silnější než kontrolní.. ale mě přijde, že „duch“ slábne (viz foto)..včera bolesti vpravo a lehké špinění dnes již nic jen slabé pobolívá podbřišku :nevim: myslíte, že mám ještě testovat? cykly mám 28 dní, dneska jsem 14DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
23.5.17 19:14

@TerHad

Ahoj,
ja bych testovala dale. Ja jsem tento mesic mela pozitivni test az 21 DC a cyklus mam 32 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.5.17 20:20

Ahojte holky chtela jsem se zeptat kolik stoji ovu testy a jaky jsou dobry? Chci zkusit jestli vubec ovu mam jsem 13mesicu po porodu a menzes si od te doby dela co chce… Skoro kazdy mesic mam zpozdeni 3tydny.. A tento mesic jsem to mela dostat 18teho a stale nic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
10.11.17 14:49

Ahoj devcata dnes delane dva testiky, jeden rano druhy odpoledne ten uz zacina slabnout. Mam to brat tak, ze ovu byla vcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.18 21:41

Ovu či ne?

Holky prosím o radu? Ovu či ne? :? Nejsem v tom zběhlá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
3.5.18 22:04
@Lucii12 píše:
Holky prosím o radu? Ovu či ne? :? Nejsem v tom zběhlá..

Ne tohle není pozitivní ovulační test. Buď máš před pozitivním testu nebo po. Zkus zítra dopoledne v 10 a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
3.5.18 22:21

@Lucii12 Ja treba mam u Maxe uz tohle jako pozitivni a druhej den uz na nem nic neni.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.5.18 00:33
@Zara.Ray píše:
Ne tohle není pozitivní ovulační test. Buď máš před pozitivním testu nebo po. Zkus zítra dopoledne v 10 a uvidíš.

Tak pozitivní asi byl.?. Den předtím hodně slabá čárka a den potom slabší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí