Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
@Anonymní píše:
@Deníííí tak to jsou opravdu dálnice to je krásná ovu moc ti to přeji aby to vyslo já stále pokračují v testech takže uvidím zda se mi ze zatím jsou ty čárky stejne pořad a ovu se zatím jen chystá.
Tak MS jsi měla o 4dny později..a cyklus máš +- stejný já většinou 28..tak si myslim, že ti to zachvili vyletí..já měla čt dopol viditelný čárky a v noci viz.foto..a to v rámci 12hod..takže to ze dnes nic moc v noci může vyletět..coz počítám 7.-8.2.
..tak uvidíš..dáme si vědět.. ![]()
Ahojky…mela byvch jeden dotaz. Jiz x let si merim BT, jelikoz cyklus nemam uplne jak hodinky pravidelny. Druhy mesic zacunam pouzivat i OVU testy…a ted si nevim rada. Ve stredu 17.5. Jsem mela lehke bolesti v podbrisku a i bily hlen…a OVU test byl pozitivni. Den predtim jsme s partnerem meli hezkou hvilku a den po tomto testu taky…ale BT mi vyrazneji klesna v sobitu a vyrazne stoupla az v nedeli. Tak ted jsem zmatena, kdy ta ovulace byla a zda je mozne, zda se neco z te hezke chvilky mohlo uchytit. Byla jsem v breznu na revizi kvuli spatnemu vyvoji tehu, tak uz dokazu rict, kdy se s telem neco jineho deje, a to se mi ted zda taky. Ale prijde mi to zvlastni…od ctvrtku jsme ale nic netvorili. Tak nevim. Co si myslite? Jak je to s ovu testy a BT? Ja se vzdy spolehala na tu BT, ale ted me to zmatlo…vsehny priznaky OVU byly v den pozitivniho ovu testu. Diky za kazdy nazor.
Krasny den. ![]()
Mas na ukázku ten graf? Po pozitivnim testu je ovulace za 12-48 hodin cca…
@Milu11 tak dle me mohla byt tak z 19 na 20 kvetna nebo az toho 20teho…zalezi jak rychle ti stoupá progesteron..
@Bobby taky bych to tak videla…akorat nevim, zda je sance, ze se zadarilo. Co myslis, je to trochu realny?
@Milu11 to tezko rict…sance je pokud mají spermie dobre prostredi…
Ahoj holky, tak jsem z toho jelen..vím že pozitivní ovulační test je až když jsou obě čárky stejné nebo druhá čárka silnější než kontrolní.. ale mě přijde, že „duch“ slábne (viz foto)..včera bolesti vpravo a lehké špinění dnes již nic jen slabé pobolívá podbřišku
myslíte, že mám ještě testovat? cykly mám 28 dní, dneska jsem 14DC
Ahoj,
ja bych testovala dale. Ja jsem tento mesic mela pozitivni test az 21 DC a cyklus mam 32 dni.
Ahojte holky chtela jsem se zeptat kolik stoji ovu testy a jaky jsou dobry? Chci zkusit jestli vubec ovu mam jsem 13mesicu po porodu a menzes si od te doby dela co chce… Skoro kazdy mesic mam zpozdeni 3tydny.. A tento mesic jsem to mela dostat 18teho a stale nic… ![]()
Ahoj devcata dnes delane dva testiky, jeden rano druhy odpoledne ten uz zacina slabnout. Mam to brat tak, ze ovu byla vcera?
Holky prosím o radu? Ovu či ne?
Nejsem v tom zběhlá..
@Lucii12 píše:
Holky prosím o radu? Ovu či ne?Nejsem v tom zběhlá..
Ne tohle není pozitivní ovulační test. Buď máš před pozitivním testu nebo po. Zkus zítra dopoledne v 10 a uvidíš.
@Lucii12 Ja treba mam u Maxe uz tohle jako pozitivni a druhej den uz na nem nic neni.. ![]()
@Zara.Ray píše:
Ne tohle není pozitivní ovulační test. Buď máš před pozitivním testu nebo po. Zkus zítra dopoledne v 10 a uvidíš.
Tak pozitivní asi byl.?. Den předtím hodně slabá čárka a den potom slabší. ![]()