Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
@Bobby jsi zlata děkuji. Tohle jsou moje dva testy. Ten čaj teď pít nemám ze? a tuleni bylo naposled včera v noci.
Ty jsou jeste negativni. S takovym cyklem bude ovulace priblizne kolem 16dc -zalezi na lutealni fazi. Testuj dal ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 11.DC a zkoušela jsem poprvé ovulační test. Je negativní - čistě bílý. Mám cykly hodně nepravidelné (24-37 dní), tak nevím, kdy začít testovat. Nicméně mě překvapilo, že takovéto testy, jako sem dala zakladatelka jsou negativní. Už jsem četla i v jiných diskuzích, že když je druhá čárka slabší, tak test je negativní. Ale v návodu o tomto není ani slovo
To je docela základ tam napsat, že test je pozitivní ve chvíli, kdy jsou čárky stejně silné, ne?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 11.DC a zkoušela jsem poprvé ovulační test. Je negativní - čistě bílý. Mám cykly hodně nepravidelné (24-37 dní), tak nevím, kdy začít testovat. Nicméně mě překvapilo, že takovéto testy, jako sem dala zakladatelka jsou negativní. Už jsem četla i v jiných diskuzích, že když je druhá čárka slabší, tak test je negativní. Ale v návodu o tomto není ani slovoTo je docela základ tam napsat, že test je pozitivní ve chvíli, kdy jsou čárky stejně silné, ne?
Ano musi byt stejne silne nebo silnejsi
@Anonymní píše:
@Bobby ahoj a kdy tedy pojistit tulenim? dekuji
V den pozitivniho testu a nejlip i druhy den. Ovulace od pozitivniho testu nastava za 12-48 hodin..
@Anonymní píše:
@Bobby tak asi stále nic ze?
Nee..musi byt opravdu stejne silne..
Je to poprvé co jsem zkusila ovu. test a bt. Myslíte že už proběhla a nebo teprve ještě může přijít. Mate mně ta dnešní teplota. Jen první dva jsou duchové. Děkuji za vaše rady.
@Anonymní píše:
@Bobby tak asi stále nic ze?
Jsem zvedava, jestli jeste budes mit dalsi den nejakou silnejsi carku. Je mela jen slabsi a dalsi den uz zadnou. Tak nevim. Testy mam stejne jako ty
@Anonymní píše:
Ahoj holky je tady některá co zkouší ovu testy? Ja včera začala a zkušenost s nimi nemám takže u mě premiéra. Dnes jsem 12ty den cyklu menses byla 23.1.-27.1. A cyklus mívám většinou 30dni. Přidám foto a rada budu za vase zkušenosti. Do včerejška jsem pila kontryhel čaj a teď si dávám jen femibion ve kterém pokračují a zobu grep.
Ahojky, já poslední MS 19.1…
A takový ovu test měla já 3.2. delany v 1 v noci pak 10:30,16:00, 18:00, ve 20:00..už slabl..vrchol v to dopoledne..jen chci říct ze ta hladina LH fakt stoupne hrozně rychle ![]()
Bolesti nejvetsi v pátek k večeru..toho 3.2…po té osmé večerní jako když utne..sex 31.1. a 2.2. v noci tak uvidíme..příští víkend chci testnout
![]()
@Deníííí tak to jsou opravdu dálnice to je krásná ovu moc ti to přeji aby to vyslo já stále pokračují v testech takže uvidím zda se mi ze zatím jsou ty čárky stejne pořad a ovu se zatím jen chystá.
@Anonymní píše:
@Deníííí tak to jsou opravdu dálnice to je krásná ovu moc ti to přeji aby to vyslo já stále pokračují v testech takže uvidím zda se mi ze zatím jsou ty čárky stejne pořad a ovu se zatím jen chystá.
Tak MS jsi měla o 4dny později..a cyklus máš +- stejný já většinou 28..tak si myslim, že ti to zachvili vyletí..já měla čt dopol viditelný čárky a v noci viz.foto..a to v rámci 12hod..takže to ze dnes nic moc v noci může vyletět..coz počítám 7.-8.2.
..tak uvidíš..dáme si vědět.. ![]()
Ahoj holky je tady některá co zkouší ovu testy? Ja včera začala a zkušenost s nimi nemám takže u mě premiéra. Dnes jsem 12ty den cyklu menses byla 23.1.-27.1. A cyklus mívám většinou 30dni. Přidám foto a rada budu za vase zkušenosti. Do včerejška jsem pila kontryhel čaj a teď si dávám jen femibion ve kterém pokračují a zobu grep.