Ovulace 19 DC?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.9.20 18:13

Ovulace 19 DC?

Ahoj holky,
Chci se zeptat. Byla jsem u své gynekolozky 13DC a folikul měřil 20mm. Takže ovulace byla na spadnutí. Vycházela by třeba na 14-15DC si myslím.. Nicméně Ja jsem ze zdravotních důvodu měla v ten čas 14 DC chráněný sex. Ale 19 DC už proběhl normální sex se vším všudy a me to teď vrtá hlavou, zda je možné, ze by ovulace mohla byt az třeba okolo toho 19DC. Vím, ze nemáte vesteckou kouli.. jen me to ted leží v hlavě.. děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1151
8.9.20 20:45

Podle mě pokud byl folikul 13 DC před prasknutím tak určitě za 6 dní už je po ovulaci, takze šance otěhotnění moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
8.9.20 21:02

To je asi pravda.. já jsem si rikala, ze co kdyby, moc děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2875
8.9.20 21:04

No a já měla 14DC folikul 18mm…a dnes tj. 21DC a ovulace nikde. Vím to měřím si BT. Takže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 15:11

Ahojte, jdu si k vám také pro radu :). Já vím…mám čekat na to, co se bude dít :-), ale třeba je mezi vámi někdo, kdo má stejné zkušenosti.
Mám dlouhé cykly 34 dní. Tento měsíc jsem si nedělala pravidelně ovu testy a nechala jsem to náhodě. Včera jsem měla nutkání zkusit těhu test mám 4 dny do MS. Těhu test negativní a ovu test pozitivní a to hoooodně. Jinak bílkovitý výtok jako při ovu. Je možné, že mám ovu až teď?? A pokud ano… není to problém, že až teď?? :nevim: :nevim:
Děkuji za vaše reakce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí