Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne se na tehotenskem testu objevily // nejpozději 2 dny před očekávanou MS.
Záleží jestli to máte pravidelně nebo je u Vás zpoždění normální.
Já mám MS přesnou jak hodinky, takže když jsem si udělala test v den vynechané MS, ihned jsem věděla ![]()
Pokud bys mela posunutou ovulaci, tak tim se posune i MS a samozrejme test by byl pozitivni pozdeji.
Ale predpokladam, ze ovulaci netestujes?
Možné to je. Já měla pozitivní test až někdy 6 den po vynechání MS.
Záleží na tom, kdy byla opravdu ovulace (ta je 12 - 16 dnů před koncem cyklu). Dva týdny po ovulaci už jsou testy pozitivní.
Ještě bych počkala, zkus test třeba o víkendu, pokud MS nedorazí. Stejně bys nešla hned na gyndu ![]()
@Anonymní píše:
@eviku-miluna antikoncepci jsem přestala brát v červnu
A jaké jsi měla cykly po vysazení?? Jinak záleží na ovulaci. Já ji pokaždé měla později, takže mně těhotenství podle ms nesedí. Čárky vždy až po zpoždění.
Je to těžko káždá to má jinak no je pravda, že když člověk moc chce chxytá se každé blbosti ![]()
@Anonymní píše:
Je to těžko káždá to má jinak no je pravda, že když člověk moc chce chxytá se každé blbosti
Na tvém místě bych si dala čs do Vánoc a nic neřešila. koupila bych kyselinu listovou a užívala si sexu. ![]()
@P4ja já ma cyklus 24 dní a po vysazení jsem měla MS dost načas, ale vím, že je ještě brzo
@Anonymní píše:
@P4ja já ma cyklus 24 dní a po vysazení jsem měla MS dost načas, ale vím, že je ještě brzo
Nemluvím o krvácení při braní, ale klasické MS. To se může taky třeba půl roku rovnat.
Zdravím holky

Jsem tady nováa moc nevím jak to tady chodí.
S přítelem jsem se rozhodla, že by jsme chtěli miminko taky se snažíme tak normálně nějak to nehrotíme, ale jsem ženská tak bych si to moc přála
Chěla jsem se vás zeptat na radu. měla jsem dostat v neděli MS včera jsem si dělala test a je negativní doteď MS není je možnost, že test může být ještě pozitivní? Moc děkuji za každou odpověď