Ovulace a ,,plánování,, styku

Anonymní
15.4.20 20:52

Ovulace a ,,plánování,, styku

Ahoj holky,

včera jsem měla pozitivní ovulační test, dnes ještě zesílil a mám silnou ovulační bolest v levém podbřišku. Chtěla jsem se zeptat, ta bolest značí to, že vajíčko již prasklo nebo, že folikul roste a praskne během 24 - 48 hodin? Měla jsem zato, že bolí, když praskne, ale teď jsem nejistá. Nevím, kdy je nejlepší mít sex, byl včera večer, dnes ráno a nevím, jestli tedy ovulace probíhá tou bolesti nebo se jen hlásí, že proběhne.

Jak to tedy je? Co ta bolest značí a je ovulace dnes nebo teprve bude?

Děkuji a mějte se moc hezky. ♥️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
15.4.20 21:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

včera jsem měla pozitivní ovulační test, dnes ještě zesílil a mám silnou ovulační bolest v levém podbřišku. Chtěla jsem se zeptat, ta bolest značí to, že vajíčko již prasklo nebo, že folikul roste a praskne během 24 - 48 hodin? Měla jsem zato, že bolí, když praskne, ale teď jsem nejistá. Nevím, kdy je nejlepší mít sex, byl včera večer, dnes ráno a nevím, jestli tedy ovulace probíhá tou bolesti nebo se jen hlásí, že proběhne.

Jak to tedy je? Co ta bolest značí a je ovulace dnes nebo teprve bude?

Děkuji a mějte se moc hezky. ♥️️

Bolest je v určení ovulace trochu nepřesná právě kvůli tomu, že někoho to víc bolí před, někoho při a někoho až chvíli po… Obecně bývá ovulace do dne až dvou od posledního pozitivního (resp. nejsilnějšího) ovulačního testu. Včera a dnes by to teoreticky mělo stačit, ale ještě zítřkem taky nic nezkazíte. :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.4.20 14:57

Ovulacni test

Ahoj delala jsem si test ovulacni - v pátek slaba carka v sobotu silna a mela jsem styk v sobotu i neděli i pondělí a delala jsem si test i následující dny a v nedeli byl opět slaba carka a v pondeli skoro nic. Je zo možné?
Napadlo me jestli když se vajíčko oplodnilo test už ovu. Neukazuje? jsem už zbtoho na nervy protoze uz jsem 2× potratila a jednou plánované kvůli vade a muj organismus zo nedal tak ted uz to proste musí vyjít
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital