Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja měla ovulaci asi 15DC. To jsem měla bolest a odpovidal i čípek atd. Dneska jsem 21DC a mám v podbříšku uprostřed a k levé straně tlak. Trošku jako kdyby se rozjížděla MS. Kdyby to bylo uhnizdovani, bylo by to ![]()
Ahoj holky, snad mi zkusenejsi odpovite
dlouho jsem si rikala ze nebudu plasit a psat ale tak prece jenom. Zhruba 7dpo jeem mela vecer naruzovely vytok pri utreni na wc. Predtim jsem mela celkem silnou bolest v podbrisku na leve strane, takova pichlava, ktera celkove trvala asi 2 dny, k tomu teda břicho dost nafoukle, jakoby plne. Myśite ze mohlo byt uhnízděni? Ted jsem asi 11dpo a test negativni z odpoledni moci. Kdy bude nejlepsi testovat? MS by mela prijit cca za tyden. Diky. ![]()
Já měla jen bolestivou ovu. Dnes jsem 10dpo a podbrisek cítím normálně jako před MS. ![]()
Zakladatelka: jo tak tu oichlavou bolest znám. Já jsem dnes 7dpo a mám takový křeče kolem pupiku i v pdobrisku je to jako by mi tam někdo řezal nevím jak to popsat.
spíše to jsme na pravou stranu a bolí mě i záda trochu a i trochu tlačí žaludek
nikdy to ored menstruaci nemám tak jsme z toho nějaká nesva..
Co se týče testování jedivre testovat až po vynecháni ms jinak to nemá moc cenu prý ale každa jsme jiná ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka: jo tak tu oichlavou bolest znám. Já jsem dnes 7dpo a mám takový křeče kolem pupiku i v pdobrisku je to jako by mi tam někdo řezal nevím jak to popsat.spíše to jsme na pravou stranu a bolí mě i záda trochu a i trochu tlačí žaludek
nikdy to ored menstruaci nemám tak jsme z toho nějaká nesva..
Co se týče testování jedivre testovat až po vynecháni ms jinak to nemá moc cenu prý ale každa jsme jiná
No ja to prave mela podobny, kolem pupiku, zaludku ale hlavne podbrisek, chodila jsem ve volnym tricku protoze jsem ho mela vypouleny… 😂 tak pak napis jak si dopadla!! Mimi si prejeme, doufsm ze za tyden budu vedet vic
…
@Rose16 píše:
No ja to prave mela podobny, kolem pupiku, zaludku ale hlavne podbrisek, chodila jsem ve volnym tricku protoze jsem ho mela vypouleny… 😂 tak pak napis jak si dopadla!! Mimi si prejeme, doufsm ze za tyden budu vedet vic…
A už tě ro přešlo? A co prsa ty si citlivé neměla?
jinak holky já taky tak bolesti kolem pupiku a křeče v podbřišku ![]()
@Lebedka99 píše:
A už tě ro přešlo? A co prsa ty si citlivé neměla?jinak holky já taky tak bolesti kolem pupiku a křeče v podbřišku
Prsa nic,
o tech ani nevim zatim… ale ty mi akorat natecou pred menses tak o cislo
no jinak malinko mam jakoby v deloze asi takovy zasimrani, pichnuti.. snad se jen moc nesleduju
jinak bolest uz takova zavratna ze by me to nejak extra pichalo tak jak predtim, to ne.
Čaute holky
ktera z vás měla bolestivé dny po ovulaci a mohlo se jednat o nidaci?
Děkuji za zkušenosti?