Ovulace a výdrž spermií

Anonymní
21.12.20 18:52

Ovulace a výdrž spermií

Ahoj holky,
V první řadě vás chci požádat aby jste můj dotaz braly trochu s rezervou, ale tenhle můj „problém“ mi leží v hlavě a kde jinde se zeptat než tady :lol:
Chtěla bych se zeptat jak dlouho myslíte že spermie vydrží čekat na vajíčko? Ovulace mi začíná až zítra, pohlavní styk byl včera. Bohužel manžel musel neplánovaně a nutně odjet na 3 dny, tak jestli vůbec máme nějakou šanci.

Dále by mě zajimalo (to je ten hloupý dotaz se kterým si trochu lámu hlavu :D ) dejme tomu že tam ty spermie nekde jsou a čekají na vajíčko, jenže dnes jsem byla na gynde kde mi doktor dělal vnitřní ultrazvuk, myslíte že by ten ultrazvuk mohl ty zbylé, čekající hrdiny poškodit, zabít? To je jak z nějakého horroru :D předem děkuji za vaše odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68965
21.12.20 19:18

3-5 dní a ne, nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
21.12.20 19:19

Myslím si, že to moc resis. Jestli mas otěhotnět, tak těhotná budes. Pochybuju, ze utz vyšťourá semeno. Chce to hlavně hodit se do klidu a nepremyslet nad každou m*dkou…

Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
21.12.20 19:27

Spermie vydrzi cekat na vajicko celkem dlouho. Nevim tedy presne jak dlouho, ale myslim, ze tri dny to budou.

Takze teoreticky tam sanci tedka mate 🙂
A ne, urcite je ultrazvukem ani nicim jinym zabit nemohl 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
21.12.20 19:38

3 dny bez problémů ( otěhotněla jsem takhle 2×), až 5 je možné.
Zajímalo by mě, co myslíš tím, že ovulace ti začíná zítra? Jak to můžeš tak přesně dopředu vědět, kdy ten okamžik nastane?
A ne, vnitřní utz se dostane jen do pochvy, oplození probíhá a vajíčko se nachází úplně jinde. Takže no stress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.12.20 19:46

Otěhotněla jsem ze sexu 5dní před ovulací.

• Citovat
  • Upravit
1506
22.12.20 11:04

V první řadě do toho nevkladej takovou energii. Každé telo je jiné, pokud by měly spermie tvého muze vydržet nejdéle jak jen to jde, muzes mit zase ty nehostinne prostředí. Ovulace se ti taky kdykoliv muze posunout. Nejlepší je byt v klidu a nechat tomu volnejsi průběh. Zbytecny stres, který škodí nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí