Ovulace bez menstruace, kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
727
8.7.18 15:18

Ovulace bez menstruace, kojeni

Ahoj. Zajimalo by me, jestli muze zena mit ovulaci i kdyz nema menstruaci. Ne protoze se muze stat, ze pristi mesic dostane menstruaci o ktere nevi ( ze clovek dopredu videt nemuze ), ale kdyz vi, ze ji proste jeste nedostane v brzke dobe. Castecne kojim 14 mesicni holcicku a snazime se o dalsi. Menstruaci jeste nemam a myslim, ze ji nedostanu tak dlouho co budu kojit ( tak to bylo i u prvni). Nejak nespechame, jen by me to zajimalo ze zvedavosti. Jakoze tech 14 mesicu co jsem menstruaci nemela, je mozne ale, ze jsem mela ovulaci? A jestli ano, co se stane s tim neoplodnenym vajickem? :think: dekuji za odpovedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
8.7.18 15:37

Je spousta žen které při kojení MS nemají a zároveň otehotni takže nějaká ovulace proběhnout musí :think: co se stane s vajíčkem netuším tak daleko sem nezkoumala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
8.7.18 15:45

@Kriss Tina : jo ale myslim, ze by kdyby nemeli sex tak by treba dostali menstruaci dalsi mesic… to je jine tema zase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
8.7.18 15:56

Tak prece otehotni, protoze tu ovulaci proste treba par mesicu nemaji, spolehaji na to, ze neni a nechrani se. Ale pak najednou prijde ovulace, a bud otehotni a MS uz nedostanou, nebo neotehotni a prijde prvni poporodni MS. Kdyz neni ovulace neni MS, ale kdyz ovulace je, tak je i MS. Takze ne, neni mozne mit ovulaci ale nemit MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
8.7.18 16:05

@hani28 : to jsem chtela slyset :)
Jen kamoska se semnou hadala, protoze ji dr rekl, ze ovuluje a nemusi dostat menstruaci ( ti zase nechteji otehotnet) a proto ji dal prasky. Ale spis myslim, ze tim myslel, ze nemuze zarucit kdy dostane prvni menstruaci ( ovulaci) ze jo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí