Ovulace bez vajíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2137
21.4.13 18:52

@alenka84 děkuji za informaci :-) já jsem teď ve fázi zjišťování OVU v pátek folík 12mm, ale 19 DC tak snad doroste. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.13 18:53
@Tashet píše:
@alenka84
ano špatně jsem se vyjádřila - folikul s vajíčkem tam není…

a nemohla proběhnout ovulace dřív než jsi třeba byla na kontrole? Když folikul praskne, tak už na utz vidět není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.4.13 18:54

@alenka84
no nebyla jsem na ultrazvuku jen jednou, byla jsem tři cykly po sobě… a po podání clostíku tam folikul byl pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.13 18:56
@Tashet píše:
@alenka84
no nebyla jsem na ultrazvuku jen jednou, byla jsem tři cykly po sobě…

aha, promiň, to jsem nevěděla…takež ovulace neproběhla ani jendou z těch tří kontrol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2137
21.4.13 19:08

@Tashet já teď na ten UZ chodím po týdnu, protože to chce MUDr. vysledovat přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.4.13 19:16
@Tashet píše:
@PeBa
ona totiž jiná cesta neexistuje. Nejsou bylinky ani „kouzla“, která by vyčarovala vajíčko z ničeho… :D

tak naše jiná cesta je už tříletý kluk ;)

hele, nenutím, jdi do toho, co ti radí srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.4.13 20:33
@alenka84 píše:
aha, promiň, to jsem nevěděla…takež ovulace neproběhla ani jendou z těch tří kontrol?

ne ani jednou, pak se 3 krat nasadil clostylbegyt a folikul tam byl pokaždé, ale otěhotnět se nepodařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.4.13 20:35
@PeBa píše:
tak naše jiná cesta je už tříletý kluk ;)

hele, nenutím, jdi do toho, co ti radí srdce [/cita @PeBa

bezva, gratuluju… nám se to snad taky brzy povede, věřím tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
21.4.13 20:45

Omlouvám se, že vám sem lezu a za otázku mimo téma :oops:
@PeBa v čem spočívá ta „jiná“ cesta? Zajímalo by mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
21.4.13 20:48
@Tashet píše:
ne ani jednou, pak se 3 krat nasadil clostylbegyt a folikul tam byl pokaždé, ale otěhotnět se nepodařilo…

neboj, brzo se určitě zadaří ;) Průměrně to prý zdravému páru trvá rok, pokud je nějaký problém (což chybějící ovulace určitě je), tak bohužel o něco déle…ale s tímhle si doktoři určitě poradí a vyjde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.4.13 20:49

@Tashet
Dobrý večer, měla jsem podobný problém, jen tam bylo folikulů víc a žádný dostatečně velký na otěhotnění. Dr. měla podezření na polycistická ovaria, taky jsem brala Clostilbegyt, k tomu nějaký ženský hormon (už nevím) a pravidelně chodila na UTZ. Trvalo rok než se mi vytvořil pořádný folikul, a třetí cyklus jsem otěhotněla :) Už jsou to 4 roky. Teď jsem byla na kontrole, myslela jsem si, že jsem normálně neplodná…bez stimulace a ejhle, mám prý velká vajíčka :P Prý to mohlo být psychikou, snažili jsme se dva roky, pak rok léčby.
Zkuste vydržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.4.13 21:04

@alenka84
děkujeme, určitě vydržíme, uděláme proto vše. Zítra jdu na ultrazvuk, jak to vypadá bez léčby, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.4.13 21:04

@Katchus
tak to je bezva, taky doufám v takový dobrý konec :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
22.4.13 13:00

Tak dneska návštěva u dr. Levý vaječník vůbec nenašel, ale to už víme z dřívějška že je s ním nějaký problém. Na pravém vaječníku 3 malinké folikuly. Ovulační hlen prý parádní a sliznice v normě. Takže zase nic. V úterý jdu opět na krev - horm. profil, prý raději na všechno :-). Nicméně tam jdu 21DC a holky na různých forech píší, že se dělá nejlépe 1-2 den menstruace. Hm tak nevím. A pak nás hned čeká spermiogram a pak se uvidí. Takže bez léků žádné schopné folikuly… sakra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
28.4.13 17:55

Mne se to stalo tento mesic taky…mela jsem silne pozitivni ovu test, testovaci carka byla silnejsi nez kontrolni, ovu vytok jako blazen, bolesti vajecniku, sla jsem druhy den do CAR a tam rekl lekar, ze ovulace podle nej neprobehla, protoze sliznice byla nizsi, ne nizka, ale nizsi. Kdyz jsem se ptala jineho gynekologa na jeho nazor, tak mi rekl, ze podle nej ovulace probehla, kdyz byl test silne pozitivni, a ovulace podle nej muze probehnout i kdyz je sliznice nizsi. tak nevim…rekl, ze pozitivni ovu test zpusobi jen narust LH rostouciho folikulu anebo tehotenstvi, nic jineho. @Tashet - mohla jsi byt klidne tesne po ovulace a folikl proste na UTZ uz nebyl videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí