Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sedmula @Naty9
myslím, že gynekolog by jí zbytečně clostík nenapsal, kdyby hodnoty FSH a AMH měla špatné.
Mě clostík nepomohl, nereagovala jsem na něj, ale znám spoustu holek, kterým pomohl hned napoprvé.. držím palce
@Tashet Děkuji........na kontrolu jdu 13.3.tak sem hned napíšu co a jak…jen vím že pokud nic, tak pak jeste jednou clostík…a pak pokud zas nic…tak už bymě čekalo umělé oplodnění…Tak uvidím…
Aha…tak to můžeš být klidná, že nenašel folikul, ještě vůbec neznamená, že nemáš vajíčka…až budeš mít AMH 0,001 a FSH 40, tak to znamená, že nemáš vajíčka. To se zjišťuje z krve…ani žádný stěr, ani USG Ti tohle neřeknou. Ovulovat můžeš klidně mimo klasickou dobu. Jestli Ti na základě „svého výzkumu“ pan doktor řekl, že nemáš vajíčka, tak je to pěkný debil…promiň, ale strašit zdravou ženskou je v tomhle případě asi opravdu to nejhorší co se dá…zvlášť, když svá tvrzení nemá ničím podložená…a protože jsem doktorka, tak si nevymýšlím nějaké teorie… ![]()
@sedmula Tak já nevím jestli je můj pan doktor deb..
ale je to pán už ve svých letech,,zkušený a jeden z nejlepších, gynekolog a porodník…je možné že se mohl mýlit, nevím…zatím to nechávám vše na něm,,,věřím mu a jsem sním do dnes spokojená.
Jak říkám uvidím.
![]()
Jj přesně jak píše Sedmula, pozná se to teprve z krve, dle hodnot AMH a FSH. Možná doktor myslel, že nemáš folikuly a špatně jste si rozuměli. Když nepomůže clostík je nejlepší řešení rovnou nějaké reprodukční centrum. Ušetříte čas.
@Tashet Ahoj,tak clostík zabral potvůrky tam mám 3 ve velikosti 17 mm a 22 mm. Tak máme nakázáno tulení
tak jsem zvědavá,,,a i sliznici mám v normě.
@Tashet Děkuju moooc
pokud to nevyjde tenhle měsíc tak mám napsaný recept ještě na clostík na další dva měsíce… a hlavně mám žádanku na profouknutí vaječníků,,,pokud tedy dostanu další MS
Budu si jí hradit sama což je 1200kč,,za zákrok. Nemocnice to přestala dělat kdy to hradí pojištovna. Tulíme se doma až moc
už mi to leze malinko krkem
jen přítelovi ne ten je v pohodě,,prostě chlap
![]()
@Naty9 no to mi připomíná toho mého
. Na profouknutí vaječníků jsem nikdy nebyla, ale věř mi, že 1200 kč nic není proti tomu, co bys musela platit na IVF, mi i když nám to hradí pojištovna do toho dali 36 tisíc a to je cena minimálně. Tak at radši dělají cokoli co ti pomůže s clostíkem. Moc držím palce, pomohl spoustě holek.
@Tashet slyšelajsem že pomohl hodně holkám
děkuju za palečky…jinak vím že to ostatní je moc drahé…možná je to až smutné že to stojí tolik…já když vidím kolikrát v televizi jak nějaká žena zabije či odhodí miminko,,tak se ve mě vaří krev…vždyt jsou ijiné zpusoby,,baby box,,,určité linky na pomoc ženám a nebo třeba dětský domov…je to jen můj názor…když vidím kolik maminek a holek se snaží o mimčo.
Holky mohu se pridat? Take nemam ovulaci jen prazdne folikuli ;( mam uz za sebou 1IVF ale neuspesne
ale i pres vsechny hormony bylo vajuch jen 5 a 1 nedozrale ;( snazime se 2roky a ja uz jsem ze vseho zoufala a propada depresim ;( miminko bych chtela straaasne moc asi jako kazda tady
@bebecinka a nepřemýšlela jsi o dárcovských vajíčkách? Spoustě holek to pomohlo… ![]()
@Tashet pokud mam moznosti jeste IVF tak o tom slyset nechci. Ale uz jsme to s dr. resili. kdyz mi rekl cenu 80tis.sla jsem do kolen
@bebecinka no pálka je to šílená, ale když si spočítáš další a další náklady na IVF tak by to nakonec bylo levnější. ALe samozřejmě, pokud má člověk šanci ze svých vajíček, tak to vzdávat nebude, to je jasný. Fakt ti moc držím palce
![]()