Ovulace bez vajíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1075
14.5.13 15:35

@margotkaa
NO podle měření teploty jsem měla cca 2 dny před ovulací, takže nevím. Nicméně hormonální profil mi vyšel dobře. Ted nevím zda to znamená že ovuluji nebo to nemá s tím nic společného. Jsem z toho blázen. No navíc se zjistilo, že přítel má pouze každou desátou spermii pohyblivou, takže tím se taky snižuje možnost otěhotnění. Ted jdu na gynekologii od desátého dne cyklu aby sledoval zda folikuly rostou či ne. Nějak se to všechno kazí…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.7.13 15:16

@Tashet ahoj ještě jsem nestihla pročíst celou diskuzi, ale mám stejný problém ovulaci mám dle teploty dle testů i jí cítím, ale pokaždé před ovu na utz jen drobné folikuly a nic z toho! Jaké máš řešení od doktorů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
4.7.13 15:20

@PeBa mě by jiná cesta zajímala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
31.7.13 21:06

@MisTer
beru clostilbegyt, ted první cyklus, tak uvidíme. v pátek jdu na ULT zda se tvoří zralé folikuly. Budeme to zkoušet tři cykly a pak prý reprodukční centrum.. v pátek dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
1.8.13 22:48

Ahoj, omluvam se, ze vam sem takhle lezu, ale mam dost podobny problem. Ovulacni testy mam krasne pozitivni, grafy BBT ukazkove a ovulku znatelne citim a presto ji nemam. Mam PCO a zena s PCO ovulaci dle teploty ani testu nezjisti. Na UTZ jsem mela taky vzdycky spousty malych foliku, ale zadny dominantni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.8.13 12:45

Tak po clostilbegytu se mi utvořil pouze jeden folikul, má teprve 14 mm, takže v pondělí jdu na ULZ znovu a už mi doktor předepsal injekci Ovitrelle - to zatím neznám, minule jsem měla pregnyl. Takže uvidíme v pondělí zda doroste. Koupila bych si ovulační testy, ale netuším, zda by to clostyl nebo ovitrelle nějak nezkreslil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.8.13 12:47

@jarunka86
a co gynekolog, už to nějak řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
3.8.13 15:27

@Tashet Tak resili jsme to clostikem, brala jsem ho 6 mesicu, ale bez uspechu. Folik sice byl, ale vetsinou uz moc velky. Takze se z nej udelala cysta a tak pak praskla. Ted po clostiku jdu v pulce srpna na laparoskopii a pokud ani to nepomuze, ceka nas IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.8.13 18:28

@jarunka86
tak moc držím palce at všechno dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
5.8.13 11:45

Tak nakonec folikul prasknul i bez injekce ovitrelle, i když se doktor divil že tak malý prasknul. Dneska na UTZ nic neviděl, takže štěstí že jsme se celý víkend tulily :-)… tak uvidíme… nebo neuvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
5.8.13 22:11

@Tashet Snad dopadne…musi :lol: vkladam do laparky veskere sve nadeje, to by bylo aby nebylo :lol: :mrgreen: taky drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sedmula
12.11.13 21:50

Ahoj, no…ja mam taky ten problem, ze vajicka ve folikulech nejsou a zacal mi uz i haprovat cyklus…horm. stimulace u me neprichazi v uvahu, takze na nic :(

• Citovat
  • Upravit
578
9.3.14 13:17

Ahoj, tak tenhle samí problém mám i já…mám pravidelnou menstruaci a netvoří se mi vajíčka…příští týden mě čeká kontrola…jelikož jsem dobrala Clostík,,který jsem brala 2 krát denně :D tak jsem moc zvědavá jestli to pomohlo nebo ne. :,( snaží me se právě už dlouho o miminko…jinak už jednoho jedenáctiletého klučinu mám :lol: tak jsem zvědavá jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.3.14 13:24

A jaké máš hodnoty FSH a AMH??? Protože pokud by jsi vajíčka opravdu neměla a měla špatný hodnoty, tak by žádný Clostík neměl význam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
9.3.14 14:04

Popravdě netuším co je FSH a AMH…Byla jsem jen na kontrole u svého gynekologa v období OVU…A žadné vajíčko mi nenašel ani v jednom vaječníku,,,takhle mi to povedel…tak mi nasadil zvýšenou dávku clostíku…jinak mi delal plno vyšetření a stěrů a to jsem prošla v pořádku,,MS mám taky pravidelně. Snažím se v tom nějak z orientovat, procházím tím poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí