Ovulace hned po menstruaci

9.5.20 18:31

Ovulace hned po ms

Ahoj holky, nestalo se některé z vás, ze jste mely ovulaci po MS? Včera to byl 3 den po MS a mela jsem výtok jak při ovulaci i bolest prsou a bolest pod briskem..
Myslíte, ze je nějaká šance otěhotněn par dni po MS? Snazime se rok a pul :) tak by to bylo celkem prima :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
9.5.20 18:34

Hele těžko říct, já zřejmě otěhotněla poslední den MS. Ta MS přišla o týden dřív, takže jsem měla asi rozhozený cyklus. Ráno jsem ještě špinila, večer sex a další MS už nepřišla. Pak už žádný sex nebyl, takže ani jiná možnost :nevim: za mě to možné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 18:36

Mě začínají pravidelně plodné dny čtyři dny po menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
14637
9.5.20 19:07

@Lindulina96 Pokud máš dlouhou ms a relat. krátký cyklus, tak to vycházet může. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.5.20 19:10

Mívám občas cyklus jen 23 dní, takže ovulace tak 9. DC, poprvé jsem takto hned po MS otěhotněla, taky byl pak TP podle MS o týden později než TP podle ultrazvuku.

• Citovat
  • Upravit
19983
9.5.20 20:12

Záleží na spoustě věcí, ale já mám krátký cyklus a tak 9den cyklu mám ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
9.5.20 20:12

@Lindulina96 Já kvůli brzké ovulaci nemohla otěhotnět 2 roky, protože jsme s manželem ten správný čas vždycky prošvihli. Ovulace je u mě běžně 2-3 dny po konci menstruace, často v období, kdy ještě špiním. Druhé těhotenství se nám povedlo za 5 měsíců, protože jsme věděli kdy na to jít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.20 09:44

Taky bych ráda věděla jsetli může být ovulace po MS… Myslíte že ovulace proběhla? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex