Ovulace při delším cyklu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.10.19 19:11

Ovulace při delším cyklu

Ahojte, chci se zeptat, mám cyklus kolem 32-35 dní, ovulační testy 22.dc pořád negativní. Je možné že se ovulace ještě dostaví a bude šance na těhotenství? Nebo je to další anovulační cyklus? Podařilo se někomu otěhotnět při luteální fázi 9-7 dní? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1090
11.10.19 19:40
@Anonymní píše:
Ahojte, chci se zeptat, mám cyklus kolem 32-35 dní, ovulační testy 22.dc pořád negativní. Je možné že se ovulace ještě dostaví a bude šance na těhotenství? Nebo je to další anovulační cyklus? Podařilo se někomu otěhotnět při luteální fázi 9-7 dní? Děkuji

Ahoj, já mela takto dlouhé.. a otěhotnět se mi podařilo 3×.. dvakrát jsem potratila a teď jsem v 5mesici. Ze začátku jsem se hodně hlídala a neměla ovulaci a pak to naskocilo asi nějak samo když jsem to přestala řešit.. trvalo nám to dva roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.10.19 20:16

Já mám cykly 40-46 dní a ovulace většinou 33-35 den, otěhotněla jsem hned druhý měsíc, pila jsem kontryhel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 20:16

Cyklus mám kolem 33dní. Ovulaci většinou 17-19DC. Minulý měsíc byla kolem 23DC a podařilo se otěhotnět, ale vůbec jsem s tím už nepočítala. A.

• Citovat
  • Upravit
6650
11.10.19 20:46

Já mám taky delší cykly (30-33d) a ovulaci mám velmi záhy 7-9 DC, ovulačními testy jsem nikdy nic nenaměřila, pak jsem otěhotněla se synem a ten měsíc to vyšlo na jediný sex a to 6 DC, potom u dcery to bylo podobné, ale už jsem věděla že ovuluji brzy a tak nám holka trvala jenom 5 měsíců místo dvou let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí