Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky,
s přítelem se cca půl roku snažíme o miminko. Před menstruací mi bylo dlouhou dobu tak všelijak tak jsem si myslela, že to vyšlo. Měla jsem klasický menstruační boleti a menstruace přišla o den dřív než měla… byla jsem z toho docela smutná. Bohužel jsem překvapená co se to teď děje.
Vždy jsem měla menstruaci slabou, klidnou a po 3/4 dnech byla fuč. Teď neskutečně krvácim, padají ze mě neskutečný krvavý hroudy a to v pořád… Dřív to bylo jednou za menstruaci ale teď je to tak šílený, že tampon po hodině začne stagnovat a bojim se udělat krok
. Včera v práci jsem během 4 hodin neskutečně 3× protekla (doslova jsem seděla v kaluži krve)… Ještě, že pracuji sama
. Je mi z toho až slabo, připadám si úplně bez krve.
Popravdě mi to příjde divný:( nikdy dřív se mi tohle nestalo. A pochybuju, že bych měla takové to těhotenství jako mají některé… že během toho normálně začnou krvacet. (Např. moje kamarádka měla dva měsíce menstruaci normálně a byla těhotná)… jenže já jsem jak fontána:(. Má s tím někdo zkušenosti? Případně čím by to mohlo být?
Přítel si ze mě utahuje, že to mam z toho jak to do mě pou…tí.
Děkuju moc
Tak az takove krvaceni normalni urcite neni. Asi bych zasla na gyndu. Ja krvacim silne cely zivot, u me to neni nic neobvykleho… ale pokud je tam nahle takova zmena, zasla bych pro jistotu na utz.
@MartikBertik tak jestli je to tak hrozné, tak místo smíchu od partnera, bys měla zajít na gyndu
@MartikBertik Ahojka, jde o rozhazene hormony (pokud Ti nenasli v deloze myom nebo polyp).. proste se to takhle stane, ale pokud se citis uz slaba a porad to tece, tak skoc radsi na gynekologii.. ja to mela po Fertility Blendu..
Ja to taky nechápu. Během snažení najednou jsme měla taky šílený menstruace. Nechápu co to způsobuje. Jestli to sperma je nějaký že to rozhází… Nebo psychika
@Leviatan píše:
Ja to taky nechápu. Během snažení najednou jsme měla taky šílený menstruace. Nechápu co to způsobuje. Jestli to sperma je nějaký že to rozhází… Nebo psychika
Ne..sperma to byt nemuze
jsou to proste hormony rizene mozkem..
proste telo melo v celem cyklu velkou naloz hormonu a takhle se s tim vyporada ![]()
Ahoj měla jsem to přesně jako ty minulou ms bylo to biochemko zárodek odešel s menstruaci nestačila jsem měnit vložky a to dvě na jednou. Byla sem stím na gyndě bylo my i trapně když jsem tam tak tekla měla jsem i bolestí, naštěstí to po osmi dnech přešlo a nemusela jsem jít na revizi. Menstruace se my zase blíží tak mám strach aby to nebylo jako posledně. Přeji ti aby tě to brzo přešlo a raději skoč k Dr. nebo napiš co a jak. ![]()
@MartikBertik píše:
Včera v práci jsem během 4 hodin neskutečně 3× protekla (doslova jsem seděla v kaluži krve)… Ještě, že pracuji sama. Je mi z toho až slabo, připadám si úplně bez krve.
Tak když je ti tak špatně a stále hodně krvácíš, jdi na gynekologickou pohotovost. Může se stát, že bys potřebovala jít třeba na revizi.
@MartikBertik Zakladatelko, jak je? Je to lepší? Byla si někde?
@meduzza Omlouvám se, že píšu až tak opožděně ale nějak jsem se sem nedostala.
Bohužel u mě se nic nezměnilo. Byla jsem s tím na gyndě několikrát a dokonce i na pohotovosti (tam mě vyhodili, že to mam řešit s gynekologem). Bohužel můj gynekolog je nekomunikativní a rozhodla jsem se ho změnit. Jednou řekne, že to je zánět… pak že to zánět neni a pak zase, že je. Nakonec mě poslal na gastro
. Jinak..
Předchozí MS byla ok ale teď ve čtvrtek jsem to dostala s 3 denním zpožděním.. trochu hnědě jsem špinila pak přes noc neskutečná bolest, křeče, krev se sliznicí, tvrdý podbřišek, nemohla jsem se ani vyčůrat… MS jsem měla dva dny a už mam zase jen křeče a MS nikde
, test negativní. Průser je to, že když nemam MS tak mam taky bolesti podbřišku… Dřív jsem to nemívala:(. MS jsem měla vždy pravidelnou, klidnou a žádné problémy kolem. Všechno tohle začalo až když jsme se začali snažit
.
@MartikBertik píše:
@meduzza Omlouvám se, že píšu až tak opožděně ale nějak jsem se sem nedostala.
Bohužel u mě se nic nezměnilo. Byla jsem s tím na gyndě několikrát a dokonce i na pohotovosti (tam mě vyhodili, že to mam řešit s gynekologem). Bohužel můj gynekolog je nekomunikativní a rozhodla jsem se ho změnit. Jednou řekne, že to je zánět… pak že to zánět neni a pak zase, že je. Nakonec mě poslal na gastro. Jinak..Předchozí MS byla ok ale teď ve čtvrtek jsem to dostala s 3 denním zpožděním.. trochu hnědě jsem špinila pak přes noc neskutečná bolest, křeče, krev se sliznicí, tvrdý podbřišek, nemohla jsem se ani vyčůrat… MS jsem měla dva dny a už mam zase jen křeče a MS nikde
, test negativní. Průser je to, že když nemam MS tak mam taky bolesti podbřišku… Dřív jsem to nemívala:(. MS jsem měla vždy pravidelnou, klidnou a žádné problémy kolem. Všechno tohle začalo až když jsme se začali snažit
.
Teda to musí být náročné
. Já nevím co ti poradit, chtělo by to gynekologa, který tě pořádně vyšetří. Držím palce ![]()
Dobry večer ma tu někdo zkušeností uš krvacim skoro měsíc byla sem u doktora říkal že tam nemam Nic ale silně krvacim není my stoho dobre vůbec nemůžu jít ven nic nemůžu se najíst je mi stoho zle mám velké bolesti pan doktor mi dal injekci na zastavení us 2 a nic beru léky na zastavení též nic bolest neskutečna zítra se chystam na pohotovost je možné že by si mne tam nechalí že by mí dalí kapačky??? Ma stím někdo zkušeností děkuji
![]()
****Dobrý den chtěla bych se zeptat 12.1. Jsem byla na první insiminaci takže je to 5 den od iui a po ovitrele dělala jsem si tehotensky test a byl negativni může být z těla tak rychle ovitrele?