Ovulace X mentruace?

Anonymní
19.6.20 10:15

Ovulace X mentruace??????

Ahojky. Snad mi nekdo dokaze poradit. Je mi 21, s pritelem jsme se zacali snazit o miminko. Problem je v tom, ze jsem v unoru 2019 mela trombozu a musela vysadit antikoncepci. Uz je to rok a 4 mesice, co antikoncepci neberu a doted jsem MS nemela pravidelne. Az v lednu mi gynekolog nasadil Utrogestan na srovnani cyklu. A ted to sice dostanu kazdy mesic ale tak nejak ruzne. Tudiz si absolutne nedokazu spocitat OVULACI a absolutne nevim, kolik dni po sexu mam zkusit tehotensky test, jelikoz nevim, jaky den ma MS prijit. Je to zacarovany kruh. Poradil by mi nekdo, kdy tak udelat TT? A rady, testovat v den vynechani MS prosim nechci slyset, jelikoz zadny den, kdy by mi mela vynechat MS nemam- kdyz MS neni pravidelne. Dekuji moc :))))))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
19.6.20 11:17

Pokud to mermomocí chceš nějak sledovat, tak si nastuduj měření bazální teploty. Případně pokud máš peněz nazbyt, tak můžeš zkusit ovulační testy. Jinak nepíšeš, jak moc nepravidelně to máš (někdo bere rozmezí 5 dnů jako nepravidelnost, ale to spíš až když lítají týdny…), takže těžko ti nějak radit… :nevim: Test dělat nemusíš, ono nejspíš poznáš, kdy si ho udělat, kdyby na to došlo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí