Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych zasla k mudr. muzes mit neco zavaznejsiho, tak bych to jen tak nenechala. Snazeni oddalila a vylecila spodek nebo bude partner koukat, co za nemoci si mu predala ![]()
Co bych mu předávala? My jsme si věrní. Jsem po ms a biochemickem těhotenství takže ta mikroflora je rozhazena.. kontroly mám za sebou a vše je v pořádku jen mi to občas zasvedi takže nevím proč bych mu měla tahat nějaké nemoci
ale díky za názor ![]()
@Anonymní píše:
Co bych mu předávala? My jsme si věrní. Jsem po ms a biochemickem těhotenství takže ta mikroflora je rozhazena.. kontroly mám za sebou a vše je v pořádku jen mi to občas zasvedi takže nevím proč bych mu měla tahat nějaké nemoci![]()
ale díky za názor
Tak i obyčejnou kvasinkovou infekcí mu můžeš předat. Tu nemusíš nikde chytit, co to má společného s věrností
prostě se dej dohromady, mohlo by tě to trápit celé těhotenství a to je šílené, vlastní zkušenost. Jinak za mě, zkus výplachy Rosalginem, mně zabral vždycky.
Ale já píšu že jsem bez výtoku, bez všeho jen třeba dvakrát za den to malickato svedi. Tak jestli v lékárně je něco co by na to pomohlo. Rosalgin dobře děkuji moc.
@Anonymní píše:
Ale já píšu že jsem bez výtoku, bez všeho jen třeba dvakrát za den to malickato svedi. Tak jestli v lékárně je něco co by na to pomohlo. Rosalgin dobře děkuji moc.
Tak když ti vlastně nic není, tak pohoda ne? Jinak můžeš zkusit tyhle preparáty, i když jsou drahé. Jinak já kvasinky měla a výtok žádný. A bacha, jak to nevylecis teď, tak se to v těhotenství špatně léčí. Tak kdyby nepomohlo, tak radím Mudr. I když to vlastně jen svědí.
Z mé dlouhodobější zkušenosti ti lékař poradí stejně jen to, co pořídíš v lékárně bez receptu. Takže např. Clotrimazol, Jenamazol, Canesten, Gynopevaril, případně nějaké lactobacily
@marinka5 píše:
Z mé dlouhodobější zkušenosti ti lékař poradí stejně jen to, co pořídíš v lékárně bez receptu. Takže např. Clotrimazol, Jenamazol, Canesten, Gynopevaril, případně nějaké lactobacily
Dobře děkuji moc, právě nechci tam hned hnát trvá to 1 den. Koupím něco v lékárně a snažit se můžeme dál ne?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi to trošku trapné tak raději anonym. Snažíme se o mimi. Poslední dva dny mi trošku to tam dole svedi - je to sem tam není to určitě nějak hodně. Vytok nemám a a každým dnem bude ovulace tak si chci skočit do lékárny pro něco na miklofloru -mate nějaký tip co vám zabralo? A jestli to nějak snažení o miminko vadi. Děkuji
K dotazu. Snažení jako takovému to nevadí. Případnému početí to nezabrání. Ale kvasinky můžeš předat partnetovi. Nicméně, pokud máte sex, pravděpodobně je už má..
Stará metoda je výplach. Jedna z metod i voda s octem…zkrátka zo prostředí tam zkusit upravit. Pokud je zo v začátku. Jinak fakt doporucuju tabletky, na zavádění jsou ty velké i jen 3. To ovu stihnete. Ale je třeba, aby i partner použil mast..
Je to opravdu věc vypadající, že o nic nejde, ale jde.
@Liška2014 píše:
K dotazu. Snažení jako takovému to nevadí. Případnému početí to nezabrání. Ale kvasinky můžeš předat partnetovi. Nicméně, pokud máte sex, pravděpodobně je už má..Stará metoda je výplach. Jedna z metod i voda s octem…zkrátka zo prostředí tam zkusit upravit. Pokud je zo v začátku. Jinak fakt doporucuju tabletky, na zavádění jsou ty velké i jen 3. To ovu stihnete. Ale je třeba, aby i partner použil mast..
Je to opravdu věc vypadající, že o nic nejde, ale jde.
A jakou mast? Může být i ten canesten? pro partnera?
@Anonymní píše:
Dobře děkuji moc, právě nechci tam hned hnát trvá to 1 den. Koupím něco v lékárně a snažit se můžeme dál ne?
Pokud je to v počátku něco by mělo pomoct. Snažit se můžete, ale jak bylo zmíněno, bylo by fajn, aby se přeléčil i partner, ať si to nepřenášíte jeden na druhého
@Anonymní píše:
A jakou mast? Může být i ten canesten? pro partnera?
Ano
Ještě drobná rada, na mytí teď používejte nejlépe jen čistou vodu případně intim gel bez parfemace. Vsechna mýdla to prostředí uvnitř zhoršují.
Podívej, pokud je,,nutný,,
sex, tak holt je..za hodinku se umyj vodou a zaveď na noc tabletu, partner se na noc namaže. To 3 dny vydržíte
@Liška2014 píše:
Ještě drobná rada, na mytí teď používejte nejlépe jrn čistou vodu případně intim gel brz parfemace. Vsechn mýdla to prostředí uvnitř zhoršují.Podívej, pokud je,,nutný,,sex, tak holt je..za hodinku se umyj vodou a zaveď na noc tabletu, partner se na noc namaže. To 3 dny vydržíte
Jo asi tak, koukala jsem že je canesten combi gyn je tam jedna tabletka a krém tak asi to. Mě to svedi jen venku takže asi na kartičku a tu jednu tabletu tam dám. Diky
Ahoj holky, je mi to trošku trapné tak raději anonym. Snažíme se o mimi. Poslední dva dny mi trošku to tam dole svedi - je to sem tam není to určitě nějak hodně. Vytok nemám a a každým dnem bude ovulace tak si chci skočit do lékárny pro něco na miklofloru -mate nějaký tip co vám zabralo? A jestli to nějak snažení o miminko vadi. Děkuji