Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já mám ovulační krvácení každý měsíc. 3-4 dny jasná krev a pak klidně další 4 dny špiním a krev je tmavší.
Takže v tom nejsi sama.
LEMAZ, uz jsme myslela, ze jsem exot…ne, ze bych to nekomu prala, docela me to vystrasilo, nikdy predtim se mi to nestalo
Takze diky, ze ses ozvala ![]()
Ja mela ovulacni krvaceni jednorazove pred otehotnenim se starsim a ted pedchozi cyklus jsem krvacela jasne cervenou krvi snad 4dny, fakt vopruz.Ani jednou se v takovy cyklus nezadarilo, az ten po nem, kdy jsem nekrvacela.
CICINKO, hlavne, ze se povedlo. Doufam, ze se to nebude u me opakovat… ![]()
Takze pri ovulacnim krvaceni - silnem a dlouhem (dneska je to uz 6ty den)- se otehotnet asi ani neda ze? Doufam, ze se dr nespletl a neni to neco vaznejsiho…
ahoj, má měla ovu krvácení asi před 4měsíci. Trvalo to docela dlouho. Vlastně od ovulace a odešlo až s menstuací. Doktorka mi na to napsala jakýsi pilule, který stejnak nezabraly…
Ahoj, prosím o radu zkušenější holky, v půlce září jsem vysadila HA, dostala MS po vysazení ale od 10DC jsem špinila, pár dní to byla normálně červená krev,te´d jsem 18DC a vypadá to, že to přestalo. Byla jsem před třemi dny na kontrole u gyndr. a prý to může být ovulační (jenže ovu testy od 12DC doted negativní-dvě čárky, ale druhá vždy slabší než kontrolní)nebo jen zmatek z vysazení.Taky jsem měla minulý týden angínu a ted jsem dobrala antibiotika. Myslíte,že to mohlo být ovulační, i když testy byly negativní? Nebo je to tou nemocí a léky? Jsem z toho dost vyjukaná, moc bysme chtěli miminko, jenže teď se bojim, že nebudu ovulovat vůbec(když mám testy negat.) nebo celý cykly krvácet
. Měla jste to některá taky tak?Myslíte že by pomohlo být třeba čaj na podporu otěh.?
Ahoj,
mam dotaz tykajici se ovulacniho krvaceni. Byla jsem na kontrole 3 mesice po potratu. Dr mi rekl, ze vidi stopy krve na cipku a ze se zrejme jedna o ovulacni krvaceni (jinak vse OK).
Den pred kontrolou byla krev jasne cervena, trvalo to 3 dny, 4 a 5 den uz jen spinim.
Je to opravdu mozne? Vsude jsem cetla, ze se jedna spise jen o spineni a to tak 2-3 dny.
Dekuju vsem
Anonymni (omlouvam se) …