Bylinky a otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3987
16.9.10 11:17

Bylinky a otěhotnění

Ahoj holky,snažilky,nastávající maminky! :kytka:
Jsem druhý cyklus bez HA.MS se dostavila s 3denním spožděním a už pomalu odchází.Napadlo mě,že bych zkusila nějaké bylinky na otěhotnění.Objednala jsem si na netu GRAVOZEN a čekám,až dorazí a začnu ho pít.Nemáte s ním nějaká zkušenost?Pila jsem minulý cyklus kontryhel,ale špinila jsem několik dní,tak jsem přestala,prý na někoho tak působí.Co vy?Pomohl vám GRAVOZEN k otěhotnění?A třeba i nějaké bylinky,co by pomohly k ovulce?Děkuji všem za vaše názory a přeju hezký den! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2573
16.9.10 11:22

Kontryhel od začátku cyklu do OVU, před OVU růžový grepík na hleník.

Výsledek snaženíčka zatím nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
16.9.10 11:24

Petruš a když nevím kdy a jestli vůbec mám ovulku?Něco na podpoření ovulky neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
16.9.10 12:34

ewista, ked nevies, ci mas ovulaciu, skus meranie bazalnej teploty. ta Ti to hned ukaze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
16.9.10 16:36

Ewi nad gravozenem jsem taky přemýšlela, ale nakonec jsem si koupila Gynex. Nevím, jestli to pomáhá. Brala jsem ho hned po vysazená prášků..myslím po ms a to 3 týdny. Nevím, jestli to se mnou něco udělalo..akorát sem měla ten plodný hlen jeden den. Na různých diskuzích taky nějaký holky psaly, že hlen neměly a po gynexu pak jo.
Příští týden ho mám zase začít brát (mám kapky), ale nevím jestli vůbec začnu. Četla jsem názor dr.Šulce z CAR nebo z nějaké soukromé klinky, že on to nedoporučuje, protože tyto bylinky ale i ostatní nepodléhají tak přísným kontrolám jak normální léky na spravení cyklu atd…ani kontryhel nedoporučuje. Ale každý doktor mluví něco jiného..někdo doporučuje a někdo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
22.2.11 18:37

holky poradte mi neco pro me na otehotnei kdyz mam nepravidelnou menses a pritel ma 50procentni pohyblivost spermii.ja uz nevim co mam delat mudr. mi nepomohla a uz to trva dlouhy tri roky :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex