Spotřeba ovulačních testů během jednoho cyklu. Pomohly vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31387
21.2.13 13:45

@ginagina já ji bohužel uvidím nejdřív večer…ale koukala jsem, že si povídáš ještě s holkama v jiné diskuzi, tak ty to s Tebou zkonzultujou :) Každopádně ať se zadaří a zajdi za dva týdny s podobnýma dálnicema, ale s modrým, ne zeleným testem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.2.13 13:54

No to by bylo krásný.. kéž by.. budu se modlit a hodně si to přát a určitě to vyjde :))) děkuji Ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.13 13:20

@elanaa Tak jsem dělala včera odpo ovu test a test čárka opravdu ztmavla. Ale když jsem dělala dnes test čárka opět zesvětlala docela o kus. Nemůžu přiložit fotku, ale fakt výrazně zesvětlala. Znamená to, že už ovulaci nemám? Nebo pořád platí, že od pozitivního výsledku minimálně za 24 hodin s tím, že ovu trvá 12 hodin?
Jednoduše, když se budem tulit dnes večer kolem té 10, stihneme to??
Díky, jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
22.2.13 13:56

@ginagina jo, to je normální průběh, LH peak tam vyskočil včera odpoledne, tj. ovulace bude dnes teoreticky od odpoledne do zítřejšího odpoledne s tím, že s největší pravděpodobností k ní dojde dnes v noci, takže styk v deset večer je úplně optimální, podle mě :think: A pak samozřejmě pro jistotu ještě ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.13 15:40

Dekuji za ujisteni… Mela jsem z toh @elanaa o hlavu v pejru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.13 15:42

Jinak prikladam foto, je to PONDELI, UTERY, STREDA, CTVRTEK RANO, CTVRTEK ODPO, PATEK POLEDNE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
22.2.13 19:51

@ginagina to věřím. Ty testy vypadají přesně jak vypadat mají, ten ze včerejška odpo je opravdu nejsilnější, takže dneska večer a zítra ráno byste to měli trefit :palec: No a pak se děj vůle Boží…držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.13 20:01

@elanaa děkujiiii tiii.. ted jsem koukala na ovu kalendář a mám ovulaci uplně přesně jak má být.. a podle mých zpětných přesných zápisů menstruace a pohlavních styků jsme se nikdy nepokoušeli v plodných dnech.. takže mám velkou naději a doufám, že to vyjde. Moc ti děkuji, moc jsi mi pomohla a podržela.. kdyby to vyšlo ta dám určitě vědět :))
jsi zlatíčko, děkuji :)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
22.2.13 20:07

@ginagina šup z netu do postele radši :lol: A neděkuj, rádo se stalo. Hlavně aby se to podařilo, jestli je to poprvé, co to trefíte, tak je šance velká, vlastně první pokus :palec: Tak se pak kdyžtak určitě ozvi s krásnou zprávou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.2.13 20:27

@elanaa čekám až si pro mě miláček přijede :)) bože, jsem nervozní jako před maturitou :D ufff.. no budu doufat :)
určitě budu informovat jak to dopadlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
2.9.13 19:26

Holky, můžu se zeptat, co řikáte na moje testy? Myslíte, že je pozitivní? Předposlední ze včera a poslední z dneška…navíc teplota vypadá slibně, tak aby vyskočila
 http://www.fertilityfriend.com/home/316fee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.9.13 19:31

@Ewista test není pozitivní ani jeden. z teploty těžko soudit uvidíš jestli teplota vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
2.9.13 19:32
@Ewista píše:
Holky, můžu se zeptat, co řikáte na moje testy? Myslíte, že je pozitivní? Předposlední ze včera a poslední z dneška…navíc teplota vypadá slibně, tak aby vyskočila
http://www.fertilityfriend.com/home/316fee

Tezko rict, když to budu brat podle toho, ze ma byt carka stejna jako kontrolni, tak by to asi ještě kousek chtelo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2185
2.9.13 19:37

Tak ja bych rekla, ze kdyz sili, tak proste ovulka prijde behem par hodin, dnu… Muze byt slabsi, protoze jsi treba vic pila… Rozhodne to za pokus stoji.:))) Ja mela ovulacni testy vzdycky negaitvni, i kdyz teplota stoupla a otehotnela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.9.13 19:39

Oni mají ovulační testy různou citlivost. je třeba vychytat jaký je pro tebe vhodný, protože některý vyšší citlivost se ti může ukazovat pozitivní pořád, méně citlivý naopak ovulaci neprokáže ani když proběhne. uvidíš podle teploty, ale určitě bych to sychrovala sexem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí