Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ginagina já ji bohužel uvidím nejdřív večer…ale koukala jsem, že si povídáš ještě s holkama v jiné diskuzi, tak ty to s Tebou zkonzultujou
Každopádně ať se zadaří a zajdi za dva týdny s podobnýma dálnicema, ale s modrým, ne zeleným testem ![]()
No to by bylo krásný.. kéž by.. budu se modlit a hodně si to přát a určitě to vyjde
děkuji Ti ![]()
@elanaa Tak jsem dělala včera odpo ovu test a test čárka opravdu ztmavla. Ale když jsem dělala dnes test čárka opět zesvětlala docela o kus. Nemůžu přiložit fotku, ale fakt výrazně zesvětlala. Znamená to, že už ovulaci nemám? Nebo pořád platí, že od pozitivního výsledku minimálně za 24 hodin s tím, že ovu trvá 12 hodin?
Jednoduše, když se budem tulit dnes večer kolem té 10, stihneme to??
Díky, jsem z toho jelen
@ginagina jo, to je normální průběh, LH peak tam vyskočil včera odpoledne, tj. ovulace bude dnes teoreticky od odpoledne do zítřejšího odpoledne s tím, že s největší pravděpodobností k ní dojde dnes v noci, takže styk v deset večer je úplně optimální, podle mě
A pak samozřejmě pro jistotu ještě ráno.
Jinak prikladam foto, je to PONDELI, UTERY, STREDA, CTVRTEK RANO, CTVRTEK ODPO, PATEK POLEDNE
@ginagina to věřím. Ty testy vypadají přesně jak vypadat mají, ten ze včerejška odpo je opravdu nejsilnější, takže dneska večer a zítra ráno byste to měli trefit
No a pak se děj vůle Boží…držím palce ![]()
@elanaa děkujiiii tiii.. ted jsem koukala na ovu kalendář a mám ovulaci uplně přesně jak má být.. a podle mých zpětných přesných zápisů menstruace a pohlavních styků jsme se nikdy nepokoušeli v plodných dnech.. takže mám velkou naději a doufám, že to vyjde. Moc ti děkuji, moc jsi mi pomohla a podržela.. kdyby to vyšlo ta dám určitě vědět ![]()
jsi zlatíčko, děkuji
![]()
@ginagina šup z netu do postele radši
A neděkuj, rádo se stalo. Hlavně aby se to podařilo, jestli je to poprvé, co to trefíte, tak je šance velká, vlastně první pokus
Tak se pak kdyžtak určitě ozvi s krásnou zprávou. ![]()
@elanaa čekám až si pro mě miláček přijede
bože, jsem nervozní jako před maturitou
ufff.. no budu doufat ![]()
určitě budu informovat jak to dopadlo ![]()
Holky, můžu se zeptat, co řikáte na moje testy? Myslíte, že je pozitivní? Předposlední ze včera a poslední z dneška…navíc teplota vypadá slibně, tak aby vyskočila
http://www.fertilityfriend.com/home/316fee
@Ewista test není pozitivní ani jeden. z teploty těžko soudit uvidíš jestli teplota vyleze.
@Ewista píše:
Holky, můžu se zeptat, co řikáte na moje testy? Myslíte, že je pozitivní? Předposlední ze včera a poslední z dneška…navíc teplota vypadá slibně, tak aby vyskočila
http://www.fertilityfriend.com/home/316fee
Tezko rict, když to budu brat podle toho, ze ma byt carka stejna jako kontrolni, tak by to asi ještě kousek chtelo ![]()
Tak ja bych rekla, ze kdyz sili, tak proste ovulka prijde behem par hodin, dnu… Muze byt slabsi, protoze jsi treba vic pila… Rozhodne to za pokus stoji.:))) Ja mela ovulacni testy vzdycky negaitvni, i kdyz teplota stoupla a otehotnela jsem…
Oni mají ovulační testy různou citlivost. je třeba vychytat jaký je pro tebe vhodný, protože některý vyšší citlivost se ti může ukazovat pozitivní pořád, méně citlivý naopak ovulaci neprokáže ani když proběhne. uvidíš podle teploty, ale určitě bych to sychrovala sexem