Spotřeba ovulačních testů během jednoho cyklu. Pomohly vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3987
2.9.13 19:53

Sychrovat budeme ;) Je to citlivost 25…no, uvidíme, snad ovulace dorazí co nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
2.9.13 19:57

@Sisinka04 Fakt jsi měla negativní? Taky jsem o tom dost slyšela, že se to stává..no, snad dorazí…aspoň bych věděla, že cyklus bude v pohodě..před prvním otěhotněním jsem měla cykly i přes 50 dní, to bylo na hlavu :zed: a tím pádem i menší šance otěhotnět…jiný stihnou cykly dva a já stihla jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla2323
2.9.13 20:21

Rozdíl testů

Testy jsou obecně stejně citlivé, po 10 dnech se dá detekovat hormon hCG v moči. Více zde http://www.priznakytehotenstvi.eu/tehotenskytest/

• Citovat
  • Upravit
2185
2.9.13 20:31

Jj, ja podle hlenu a teploty ovulaci poznala…a test negativni…i clearblue digitalni…proste ovulacni mi nikdy pozitivni nevysel…nicmene jsem otehotnela a vim presne kdy..i vypocet podle utz ten termin potvrdil, i kdyz jsem cely ten tyden mela ovu testy negativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
3.9.13 12:51

@Sisinka04 Tak to máš dobrý. Já před prvním otěhotněním udělala pár ovu testů, nikdy pozitivní, tak jsem se na to vykašlala a jen měřila…no, teď jsem dělala test a je vyloženě negativní, čárka minimální, tak nevim :roll: Každopádně jsem teda včera dělala test až někdy po šestý a dopoledne jsem dneska vypila 3/4 litrovej hrnek čaje…strašně mě bolí břicho a mam ho nafouklý, takhle mě nikdy nebolelo ani při MS…hrála jsem si s malou na zemi a měla jsem co dělat vstát..jestli to může být k tomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.1.16 14:49

Ahoj, moc prosím o vaše názory, přísahám ze je to moje poslední testování nebo mi z toho hrabe. vrchol hlenu 15dc čípek měkký dole.16DC a 17DC nahoře hlenu min. Přijde ještě ovulace? nebo už byla :lol: nebo ta silnější testovací čárka může naznačovat těhotenství? Muchlovacka byla 12DC a 15DC. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
8.2.16 11:53

Zdravim vas:-)
Prosim mela jste to taky nektera takhle? Prvni ovulacni test je 6.2. A zaroven 6.den cyklu. Pak kazdy den takhle carka slabne, myslite ze uz mohlo dojit k ovulaci?? Dekuji za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.2.16 08:58

Prosim poraďte !

Dobrý sněžný den, alespon u nas :mrgreen:
Jdu si pro radu… Nakoupila jsem si obrovské množství ovulacnimi testu,
Manzel je pracovně a fyzicky natolik vytížen, ze sex u nas,,pro jistotu obden ci 1× za 3 dny nelze" a tak než bych možná otěhotněla, zkusím ty testy.
Ale… Nevim kdy začít testovat? Stačí jednou denne? Vim, ze z rani moci ne! Dnes jsem 5dc, mela jsem prvni menstruaci po porodu a tak nevim, kdy bude dalsi :oops:
Diky za pomoc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 11:48

Ahoj, tak se jdu za Vama taky poradit :-) vcera jsem koupila poprve ovu testy, 13dc, dnes jsem 14dc z 28, vcera i dnes stejny vysledek, negativni - prikladam foto a chci se zeptat jestli se pri delce cyklu priklanite k variante ze ovu teprve probehne, nebo uz byla.. samo budu jeste testovat a pristi cyklus zacnu driv :kytka:

• Citovat
  • Upravit
124
21.1.17 12:41

Ahoj holky, promiňte, že se sem pletu, prosím poraďte…

Poslední menstruaci jsem měla 23.12., v době ovulace jsem byla u dr. a ta mi řekla, že mám opožděnou ovulaci. Měřila jsem nějakých 4, 5 dní, postupně sílil proužek. 17. 1 ráno jsem měla nejsilnější proužek na testu (silnější než ten druhý) a večer a další ráno už jen ducha… Pak už jsem neměřila. Dneska, ani nevím proč, znovu a proužek hodně silně zbarvený. Víc než minule, vyskočil okamžitě.

Tak jsem teď zmatená, co se vlastně děje. Navíc je teď partner mimo domov, tak jsem z toho dost rozladěná…

Stalo se to někomu z vás? Byl ten první test chybný? Já fakt nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 15:47

Ahoj, prosím o radu, jaké ovulační testy jsou spolehlivé?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.17 21:49

Ahoj holky. První měsíc zkouším ovu testy. V neděli, 10 DC jsem měla úplně bílý, po a úterý slabá čárka, dnes jsem si myslela že bude silit a zase bílo. Cyklus mám asi 30/31 dní. Myslíte že ovu teprve bude? Děkuji za rady :-)

• Citovat
  • Upravit
27
16.9.17 19:27

Makiina

Ahoj poprvé testuju ovu testy a myslím že to jde podle plánu :potlesk: co myslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2574
9.10.17 09:59

@Makiina ahoj já myslím že dobrý! 15. a 16. krásně silné čárky. Koukám že to bylo minulý měsíc. Vyšlo to?? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.10.17 21:21

Makiina

Bohužel nevyšlo… teď 3 měsíc tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...