Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám už dávno po ovulaci dnes jsem 6dpo a včera jsem si že srandy udělal odpoledne ovul test kde byla úplně stejný „duh“ jako na posledním testu ( dva dny po ovu ) což mě lehce zmatlo tak jsem si udělala uvoluacni test dnes ráno v 6h a stále je tam dost viditelný duh.. Neměl by být po ránu zcela negativní? Děkuji.
Ne, ovulacni se nesmi delat z ranni moci, ale az od 10 hodiny ranni mam dojem. Takze si precist navod v prvni rade. Dle me muze byt i zcela pozitivni po ranu.
A duchove se na ovulacnim vubec nepocitaji, carka je tam normalne cely cyklus, zalezi akorat jak moc silna
@Anonymní píše:
Ahoj, mám už dávno po ovulaci dnes jsem 6dpo a včera jsem si že srandy udělal odpoledne ovul test kde byla úplně stejný „duh“ jako na posledním testu ( dva dny po ovu ) což mě lehce zmatlo tak jsem si udělala uvoluacni test dnes ráno v 6h a stále je tam dost viditelný duh.. Neměl by být po ránu zcela negativní? Děkuji.
Je negativní. Jakákoli jiná čárka než stejně silná je negativní výsledek.
Lh je v těle přítomno celý cyklus, jen před ovulaci sleduješ testem lh vlnu..proto je pozitivní jen když je druhá čárka stejná nebo silnější než kontrolní…v podstatě ať udelas test kdykoliv, je velmi pravděpodobné, že tam ta druhá čárka bude, ale jde o její sílu…jinak pro správné testování ovul testem platí, že nesmí být z ranní moci..
Dobré ráno můj ovulační test co vidíte měřený dnes ráno
@Andílek strážný je to v příbalovém letaku.. koncentrace lh může být po noci v noci vyšší, takže test může být falešne pozitivní…
Holky co myslíte? Ma vůbec cenu se dnes snažit? Ráno jsem měla bolesti v podbrisku ze jsem se nemohla skoro narovnat. Děkuji