Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
neznáte někdo tyto ovulační testy? Našla jsem stránku, kde stojí jen 29kč za balení za 2ks. V obchodě je kupuju za 90 a jsou tam 3ks. Ale jestli to není šmejd.
Díky
Osmanka píše:
Ahoj holky,
neznáte někdo tyto ovulační testy? Našla jsem stránku, kde stojí jen 29kč za balení za 2ks. V obchodě je kupuju za 90 a jsou tam 3ks. Ale jestli to není šmejd.
Díky
já je kupovala normálně v lékárně (tuším dr.max, ale nechci kecat a ani dělat reklamu) za stejnou cenu, tedy 29,–/2ks a fungovali myslím spolehlivě - vypadají naprosto stejně jak ty dražší ![]()
Aha, díky za typ. Tak mě je nikdy nedoporučili. Vždy mi v lékárně dali ty drahé. Což mi přijde, že pokud potřebuju více testů - mám rychlý vzestup a pokles hladiny hormonu, tak abych dávala 100,–/3ks a spotřebovala dvě až tři balení za jeden cyklus.
Zkusím lékárnu a uvidím. Kdyžtak to objednám na netu.
moje sestra je používala a myslím že budou spolehlivé 2krát otěhotněla , nepoužívala jinou metedu BT, hlen nic jen tyto ovu testy
http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item
holky od nás z diskuze mě doporučily tyhle je jich tam 50ks a k tomu 10 TT a prý jsou dobrý a cena s poštovným nějakých 280Kč, uvidím jak dopadne příští týden TT a dyžtak hned objednávám
Můžu tě poprosit o název. Ta odvolávka nějak moc nefunguje.
Díky