Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Ahoj holky, jdu si za vami pro radu. Je některý z ovulačních testů pozitivní? Děkuji za reakce.
@Lola16 píše:
Ahoj holky, jdu si za vami pro radu. Je některý z ovulačních testů pozitivní? Děkuji za reakce.
Ja bych řekla že čtvrtý z vrchu.Mohl by být totiž silnější třeba za 4hodiny.
Předpokládám ze test jsou dělané ob den?
@Janomue nene. Testy jsou dělané každý den a to cca kolem 13-15h.
@Lola16 píše:
@Janomue nene. Testy jsou dělané každý den a to cca kolem 13-15h.
Tak tím pádem pokud čtu dobre, ten první je 13dc. Takže 16dc bych brala pozitni. Takze ovulace v období 16dc az 17dc. Nejlepší snažení 15dc,16dc a 17dc ???? Mám to teď asi úplně stejně jako ty.Mi se totiž ovulace strasne měnila a nebo jsem ji neměla vůbec a to několik měsíců ale vypadá to ze po revizi se mi nahodila a ovuluju.Dnes mám i ovulacni bolesti.
@Janomue děkuji ti za reakci! Já jsem ráda, že aspoň jeden vypadá pozitivně. Taky si myslím, že snad ten 16. DC by mohl být
takže to mame stejně. Tak to je fajn ![]()
@Lola16
Ja nikdy neměla silnější druhou čárku a ovulace proběhla s jiistotou protoze jsem otehotnela a ty druha čárka byla taková jakou máš ty.Ja ji mám teď o trochu silnější ale myslím ze je to v závislosti na naredene moci a že jsem pila víc vody a nebo za pár hodin mohla být silnejsi ale to už jsem nezkousela.
@Janomue moc děkuji za názor
budu doufat, že to vyjde a tobě budu taky moc držet pěsti (jestli se tedy snažíte)
@Lola16 píše:
@Janomue moc děkuji za názorbudu doufat, že to vyjde a tobě budu taky moc držet pěsti (jestli se tedy snažíte)
Taky ti držím moc pesti. Vím jaké k snažit se.Jojo snažíme již 18 mesicu a tenhle rok to určitě vyjde ![]()
@Lola16
Pak dej vědět jestli to vyšlo. Držím palce a mysli pozitivně
![]()
Ahoj holky. Dělala jsem včera test a vyšel slabé pozitivní. Dnes jsem dělala a byl na 100% negativní. Znamená to že ovulace byla už předtím třeba včera? Včera večer jsem měla v levém podbřišku velké bolesti že jsem se musela necoho držet abych to ustála. Od gynekoložka vím že ovulace měla být cca i to pondělí ( ve středu říkala že asi pět dnů) a že je to na levé straně) myslíte teda jako zkušené testy že ovu opravdu už byla?
Dělám testy poprvé.
Díky za zkušenosti
@Lola16
A jak ti ta ovulace v minulém měsíci dopadla? Ja jsem otehotnela ale praskla mi cysta a odeslo to ![]()
@barus196
A den před jsi dělala? Tenhle vypadá ze buď bude ovulace nebo byla.Ono třeba za pár hodin uz mohl být pozitivní a až za 12-48 hodin nastane ovulace od pozitivního testu.Ale nejlepší je se snažit již od takového testu protože spermie můžou na vajíčko počkat pokud máš ovulacni hlen. Nicméně pokud jsi měla ovulacni bolesti tak je to nejspíš jasná ovulace a vajíčko je schopno oplodnit ještě cca 12hodin od prasknutí folikulu. Pokud příští měsíc budeš testovat tak testuj dřív a nechabej si testy na srovnání a jakmile uvidíš více výraznou čárku tak testuj ještě třeba v podvečer. Ukázka mých testů v tomhle měsíci.