Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Holky, prosim o radu. Mela jsem pozitivni ovulacni test pred osmi dny, pak ty dalsi tri dny byly se slabnouci carkou, takze uz negativni. Dneska rano jsem si delala ovulacni test znova- a byl pozitivni. Moc tomu nerozumim, instrukce jsem dodrzela. netusite, cim to muze byt? ![]()
@Anonymní píše:treba druha ovulace?! Nekdy muze byt, mas pro porovnani vyfocene ty testy z predtim a ted?
Holky, prosim o radu. Mela jsem pozitivni ovulacni test pred osmi dny, pak ty dalsi tri dny byly se slabnouci carkou, takze uz negativni. Dneska rano jsem si delala ovulacni test znova- a byl pozitivni. Moc tomu nerozumim, instrukce jsem dodrzela. netusite, cim to muze byt?
@Natálie27 myslim na Tebe a snad ne ![]()
Ja uz zacinam spinit, ms mela prijit zitra, takze skororo na cas
tak snad jindy a brzy ![]()
@anitram999 děkuji termín utz mám 9.11 u dr
tak snad to je bojovník ![]()
Holky je tohle pozitivní ovulační test? děkuji ![]()
@anitram999 tak je to jasný zítra na utz a dnešní test
už je silnější než kontrolní ![]()
@Natálie27 to bylo jasné už dávno
ještě jednou gratuluji a pochlub se pak fotkou z UTZ, přeju at je vše OK
![]()
@anitram999 děkuji
pochlubim doufám ze aspoň gestacni Vacek s tečkou uvnitř už bude ![]()
Ahoj maminky a snažilky ![]()
První měsíc měřím bazální teplotu a dělám ovulační testy a tak v tom nejsem úplně zběhlá
15dc jsem měla pozitivní ovulační test a den poté mi hned vyskočila vyšší teplota, myslíte, že je možné abych měla pozitivní ovulační den v den ovulace?. Přikládám graf a ovulační testy. Moc děkuji za každý názor ![]()
@Nick07 tak ovulace nastane do 24-48 hodin po pozitivním testu a ta teplota, no dle BT poznáš ovu až zpětně ne? že vyskočí a pak zase spadne, ale pokud se bude držet nahoře i dl, tak jsi nejspíš těhu