Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Tak hlásím mini duchy
včera 9 DPO vylezl až dlouho po limitu, dnes 10 DPO vylezl hned ![]()
@giagina ja teda bohuzel nevidim nic
ale treba je vidis dobre Ty doma, ja u syna testovala az 12nebi 13dpo a mela jsem taky slabyho ducha, vyfotila jsem ti na emimino a spousta lidi taky nevidelo, nekdo ano, ale ja ho doma videla, ikdyz to byl mikroduch
tak preji at sili
ja mam jeste par dni cas, MS ma dorzait 3.1, tak to zkusim na silvestra ![]()
@anitram999 budu ti držet pesticky já teď netrpělivě čekám na 8ledna na ten screening a mám docela strach :/ bojim, bojim snad bude vše v pořádku ![]()
@anitram999
Dnes jsem 11 DPO, duch vyšel na Ecotestu, tak jsem pro případ udělala i mamatest
a já myslela, že to na první ovulaci nevyjde, já to mám dostat 2.1, a jdu už rovnou na gyndu, tak uvidíme, snad to dopadne ![]()
@giagina tady uz taky vidim
gratuluji
ja jsem dneska teprve 8dpo, tak chci vydrzet aspon do te nedele ![]()
@Natálie27 dekuju
urcite bude vse v poradku
budu na vas myslet ![]()
@giagina díky, já už v to pomalu ani nedoufám, 15 měsíců fuč a mimčo nikde
![]()
@giagina gratuluji a na utz bude este dost brzy já byla dva týdny po MS a byl tam jen gestacni Vacek
ale carecka krásne sílí ![]()
@anitram999 neboj to vyjde
nám to vyšlo po 3letech
taky jako zázrak
a děkuji doufám v to do této doby vše bylo v naprostém pořádku a miminko rostlo i rychleji než mělo už to s termínem nesedí jen o 1den jsem dnes podle utz 12+0tt a podle MS 12+1tt na začátku to bylo o 4-5 dni takže to krásne miminko dotáhlo ![]()
@Natálie27
Jojo určitě bude brzy, ale chci neschopenku do práce, dělám v domově důchodců, takže velká fyzická zátěž a u prvního jsem 2× krvácela, ale naštěstí to dopadlo dobře a nerada bych, aby se to opakovalo.
@giagina tise gratuluji a at sili. gynda takhle brto je uplme zbytecna.nic se tam nedozvis.mela si jeste pockat tak na 6 tt, sby bylo videt pripadne uz srdicko
@giagina tak to chapu já jak se dozvěděla v 6+4tt ze máme srdicko hned sem to v práci řekla (ve fabrice) následující týdny mi začalo být zle a šla na neschopenku protože v práci z těch pachů mi bylo na omdleni ![]()
@Natálie27
No to ti věřím, my byli koupat paní a bohužel se mi u toho zvedl kufr, nikdy se mi to nestává, takže mi to bylo jasný ![]()
@giagina Jo tak
no každopádně držím pesticky ať je vše dobré ![]()