Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
897
26.7.18 07:06

@N-Nika dekuji, udelam to tak. Ja uz mela mockrat „pocit“ ze tehotna jsem. Ale tentokrat je to jine a dost neprijemne. Snazim se vubec na to nemyslet ale ono se to neda, kdyz to bricho tak tlaci a je mi zle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.7.18 09:03

@Lenisek89 za ty roky snažení u dcerky to znám. A ani teď to nemám jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
26.7.18 21:49

Já jsem dnes 10dpo a test sněhobílý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.8.18 17:48

Prosim o radu: zda se Vám ovulacni test pozitivní???nebo ještě počkat na zítra???dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.8.18 17:49

Další foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 06:40

Hezký den :) dělám ovulační testy poprvé, myslíte, že dnes by mohl být pozitivní? Děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
661
3.8.18 09:12

Ahoj holky, zkusím dát svůj dotaz ještě jsem, do správné diskuze ;) Poprvé tenhle cyklus zkouším ovu testy. Po vysazení prášků jsem měla cyklus 30 dní a pak 36. Teď jsem 8. den cyklu a zkusila jsem si ráno udělat ovu test. Ne z první ranní moči, ale až podruhé. No a test mi vychází, že si myslím že tak cca v neděli/pondělí bude ovulace. Proužek je tak napůl silný jako testovací, možná víc než půl. Blbka jsem si to nevyfotila :? Myslíte, že by tak rychle mohla přijít ovulace? Byl by to cca 10. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.19 16:08

Oživení diskuze

Ahoj, holky :mavam: dnes jsem si dělala prví ovulační test v životě a hned mi vyšel pozitivní :potlesk: :dance: znamená to tedy, že mám mít styk min. za 24 hod a max. za 48 hod? Diky za odpověďi :)

• Citovat
  • Upravit
115
27.6.19 16:20
@Anonymní píše:
Ahoj, holky :mavam: dnes jsem si dělala prví ovulační test v životě a hned mi vyšel pozitivní :potlesk: :dance: znamená to tedy, že mám mít styk min. za 24 hod a max. za 48 hod? Diky za odpověďi :)

U každého je to jinak. Já když mám pozitivní ovu test tak hned ten den mi proběhne ovulace. Za 24 hodin už by u mě bylo pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
27.6.19 16:27

Můžeš klidně hned, ovu může nastat klidně i za 12hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.7.19 13:48

Prosím o radu zkušenějších

Zkouším ovu testy první měsíc, takže by mne zajímal Váš nazor.. snažíme se 4mesice tak nejak v klidu a pak jsem narazila na ovu testy a zkoumám to různě jako magor :D :D :D ale k dotazu myslíte si ze podle foto které příkladam byl pozitivní test 19.7? Protoze vcera mi to nedalo udelala jsem ho a čárka je výraznějsi nez kontrolní.. nebo teda ted uz to trochu vybledlo ale bylo to tam.. :think: jeste jsem s tim opruzovala přítele jestli dobre vidim :roll: kazdopadne mam tyden do ms a uz ctyri dny me boli břicho, prsa a prave u me je bolest den dva predtim a hlavne prvni den ms. Tak ted babo rad kdy je ta ovu 8o. Dekuji za jakékoliv rady a postřehy :potlesk: (upřímně jsem si vzdycky z tohohle webu dělala legraci, no a ted tu jsem sama :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.19 13:50

A zkousela jsi tehu test

• Citovat
  • Upravit
6238
26.7.19 13:51

@Luci945 pokud byla včera čárka výraznější než kontrolní, tak byl pozitivní test až včera (podle fotky to taky odpovídá). Takže prakticky u tebe ovulace právě probíhá :) může se Teda i stát že kdyby k oplodnění nedošlo tak se ti ms o týden posune :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8667
26.7.19 14:17

Někdy prý dokážou ovulační testy zachytit i přicházející MS. Už jsem to tak taky párkrát měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.7.19 14:20
@Anonymní píše:
A zkousela jsi tehu test

:D :D :D zkoušela a nic, klasická nedočkavka :roll:

@Michaela02993
No 19.7 prave ta čára byla tmavá uplne takze jsem myslela ze to je ono, kazdopadne se snad cely mesic snažíme ob den aby jsme nic nezmeskali… :hug: uvidime, uprimne fakt tohle leze solidně na mozek :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí