Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
@N-Nika dekuji, udelam to tak. Ja uz mela mockrat „pocit“ ze tehotna jsem. Ale tentokrat je to jine a dost neprijemne. Snazim se vubec na to nemyslet ale ono se to neda, kdyz to bricho tak tlaci a je mi zle ![]()
@Lenisek89 za ty roky snažení u dcerky to znám. A ani teď to nemám jinak ![]()
Prosim o radu: zda se Vám ovulacni test pozitivní???nebo ještě počkat na zítra???dekuji ![]()
Hezký den
dělám ovulační testy poprvé, myslíte, že dnes by mohl být pozitivní? Děkuji ![]()
Ahoj holky, zkusím dát svůj dotaz ještě jsem, do správné diskuze
Poprvé tenhle cyklus zkouším ovu testy. Po vysazení prášků jsem měla cyklus 30 dní a pak 36. Teď jsem 8. den cyklu a zkusila jsem si ráno udělat ovu test. Ne z první ranní moči, ale až podruhé. No a test mi vychází, že si myslím že tak cca v neděli/pondělí bude ovulace. Proužek je tak napůl silný jako testovací, možná víc než půl. Blbka jsem si to nevyfotila
Myslíte, že by tak rychle mohla přijít ovulace? Byl by to cca 10. den cyklu.
Ahoj, holky
dnes jsem si dělala prví ovulační test v životě a hned mi vyšel pozitivní
znamená to tedy, že mám mít styk min. za 24 hod a max. za 48 hod? Diky za odpověďi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, holkydnes jsem si dělala prví ovulační test v životě a hned mi vyšel pozitivní
![]()
znamená to tedy, že mám mít styk min. za 24 hod a max. za 48 hod? Diky za odpověďi
U každého je to jinak. Já když mám pozitivní ovu test tak hned ten den mi proběhne ovulace. Za 24 hodin už by u mě bylo pozdě ![]()
Zkouším ovu testy první měsíc, takže by mne zajímal Váš nazor.. snažíme se 4mesice tak nejak v klidu a pak jsem narazila na ovu testy a zkoumám to různě jako magor
ale k dotazu myslíte si ze podle foto které příkladam byl pozitivní test 19.7? Protoze vcera mi to nedalo udelala jsem ho a čárka je výraznějsi nez kontrolní.. nebo teda ted uz to trochu vybledlo ale bylo to tam..
jeste jsem s tim opruzovala přítele jestli dobre vidim
kazdopadne mam tyden do ms a uz ctyri dny me boli břicho, prsa a prave u me je bolest den dva predtim a hlavne prvni den ms. Tak ted babo rad kdy je ta ovu
. Dekuji za jakékoliv rady a postřehy
(upřímně jsem si vzdycky z tohohle webu dělala legraci, no a ted tu jsem sama
)
@Luci945 pokud byla včera čárka výraznější než kontrolní, tak byl pozitivní test až včera (podle fotky to taky odpovídá). Takže prakticky u tebe ovulace právě probíhá
může se Teda i stát že kdyby k oplodnění nedošlo tak se ti ms o týden posune
![]()
Někdy prý dokážou ovulační testy zachytit i přicházející MS. Už jsem to tak taky párkrát měla.
@Anonymní píše:
A zkousela jsi tehu test
zkoušela a nic, klasická nedočkavka ![]()
@Michaela02993
No 19.7 prave ta čára byla tmavá uplne takze jsem myslela ze to je ono, kazdopadne se snad cely mesic snažíme ob den aby jsme nic nezmeskali…
uvidime, uprimne fakt tohle leze solidně na mozek
![]()