Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
No ona to nějak tak říkala, ale taky jak si tady pročítám ty diskuse tak ze zadu
což moc nevyhledávám tak doufám že se už podařilo. Nevím páč řikala, že tam mám tekutinu, což vubec nechapu jestli je to pozitivní, nebo už mán jiste, že se to nepodařilo.
Ahojky holky, potřebovala bych poradit, vzhledem k tomu, že se s přítelem teprve začínáme snažit, zkouším ovu testy ale jsem z toho trochu zmatená.. přikládám foto testů a snad mi nějaká dobrá dušička poradí
Jestli jsem už vůbec ovulovala nebo ne. Poslední je z dneška.. Dííííky moc Kačka ![]()
Myslim, zes ovulaci mela utery, streda. Tak nejak. Dnesni testovaci carka uz je slabsi, tak by nejspis melo byt po ovu.
…a ta silnější testovací čárka ve středu by měla ale ukazovat že ovulka přijde za 24-48hod. ne? Tudíž dnes nebo zítra..? Aspoň takto jsem to pochopila já :/ V úterý mě pobolíval trochu podbřišek, ale ne moc, a co se hlenu týče, mám ho včera a dnes jen takový krémovitý, netáhne se a tento měsíc se ani netáhl jako bílek, ten je nejplodnější ne? Achjo jsem z toho jelen ![]()
Promin, mas pravdu. Ovulace 24az 48 hodin po pozitivnim testu. urcite se tulte. Co se tyce hlenu, tak v nem se nevyznam. Ja kdyz mela ovulku, tak jsem snad zadnej hlen nemela. A taky tady v jedny diskuzi ovulacnich testu nekdo radil i prouzky na testovani cukru v moci. Myslim ze se jmenuje glukophan. Ze kdyz je ovu, tak ze se zlutej papirek zbarvi posevnim hlenem na modrozeleno. Ja ovulovala a papirek byl porad zlutej. Tak nevim.
. Asi na me nefunguje vsechno.
@BabulkaKaculka píše: …a ta silnější testovací čárka ve středu by měla ale ukazovat že ovulka přijde za 24-48hod. ne? Tudíž dnes nebo zítra..? Aspoň takto jsem to pochopila já :/ V úterý mě pobolíval trochu podbřišek, ale ne moc, a co se hlenu týče, mám ho včera a dnes jen takový krémovitý, netáhne se a tento měsíc se ani netáhl jako bílek, ten je nejplodnější ne? Achjo jsem z toho jelen
Pravdu máš ty, ovuluješ buď dnes, nebo zítra. Pozitivní je ve středu takže za 12-24hodin
Hupsněte na to!
Nejsem si jista jestli nám to dnes vyjde :/
ale včera jsme se tulili, to by z toho něco mohlo být ne? ![]()
@BabulkaKaculka píše:
Nejsem si jista jestli nám to dnes vyjde :/ale včera jsme se tulili, to by z toho něco mohlo být ne?
otěhotnět se dá podle holek tady asi 4-5dní před ovulací a zhruba 1-2 po ní ![]()
Nechám tomu volný průběh…díky za pomoc
Ještě jedna věc co mi vrtá hlavou - mám nějaký divný cyklus, normálně tvá 29-31 dní, a dneska, kdy mám nejspíš ovulku, je to 23.den :/ teoreticky bych to příští týden měla dostat, ale když mám ovu až teď… ![]()
@BabulkaKaculka píše:
Ahojky holky, potřebovala bych poradit, vzhledem k tomu, že se s přítelem teprve začínáme snažit, zkouším ovu testy ale jsem z toho trochu zmatená.. přikládám foto testů a snad mi nějaká dobrá dušička poradíJestli jsem už vůbec ovulovala nebo ne. Poslední je z dneška.. Dííííky moc Kačka
dle mě ovulka byla včera nebo dneska, poz. ovutest znamená že ovulka je za rohem. myslím že ti to posune i menzes, teda pokud přijde, já to vždycky dostanu 2 týdn ypo pozitivním ovulačním testu takže když mám později ovulu tak mám později i menzes
Ahoj holky. Také se k vám přidávám ![]()
BaculkaKaculka - Také bych se přikláněla k ostatním. Je jasně pozitivní včera. Tak držím pěsti, ať se vám zadaří
Já jsem teprve 14. DC a testuju od 10. DC a včera i 2× - ráno i večer. Všechny jsou zatím negativní. Ještě jeden můj takový postřeh… Když jsem první tři testy dělala ovutestama zn. Comfort, tak tam byly duchové a teď testuju testama od GS a dušíci tam už nejsou. Tudíž mi přijdou takové kvalitnější. Ono i o TT od GS se říká že jsou dost kvalitní. Ještě mám 6 testíku - do 20. DC snad s tím už vystačím
a konečně bude nějaký už pozitivní. Dělám si je teď 1. měsíc po vysazení HA, abych zjistila jestli po 9ti letém užívání HA jsem schopná ovulace.
Ještě chci tak dva měsíce počkat a v červenci se začneme inenzivně snažit. ![]()
Tak uvidíme, řekla bych že ji mám buď dneska nebo zítra..Včera jsme se tulili a dnes nevím jestli to vyjde, tak snad to bude stačit ![]()
@Tanik86 být tebou ovutesty dqělám jen jednou denně a to kolem poledne, obecně se radí je dělat přes den ve stejnou dobu denně, protože já třeba min. měs. zkusila ráno a to byla čárka taková ne úplně silná, v poledne nádherné dálnice a dle bolestí pak byla ovulace za 12 hodin v noci jsem cítila bolení. i za dob kdy jsem si ještě měřila bt a měla jsem ovulaci potvrzenou od dr. jsem zjistila že ráno mi ovulační test nic moc neukáže, lh se prý dostane do moči přes den. dělej jeden denně v poledne a ušetříš testy a budeš to vědět přesněji
já dělám testy ze žluté krabičky, stojí 35 kč/2ks, za cyklus spotřebuju 2 krabičky takže pohoda, představ si že budeš dělat ovutesty třeba půl roku/rok než se zadaří, to by ses nedoplatila