Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Holky mužu se zeptat – včera jsem ještě večer dělala ten ovulační test- testovací čárku jsem měla silnějšía to jsem měla i dnes (tak to nechápu jak to že mám pozitivní OT už druhý den)? a kdy se máme tulit? dnes jsme to bohužel nestihli tak doufám že to bude stačit zítra ráno.
Tak jsem ty testy vyfotila- kvalita fotky nic noc
vrchní je z dneška
@martulkasloník to netvrdím, jen jsem začli se snažením po MS… Někde jsem se dočetla, že to také bývá úspěšné! No ale první ovu testíky co jsem začla dělat ukázali ovulaci 21.4…pak už 13.4 hladina klesla testíky zesvětlali! No a tak jsem pokračovala v dopoledních hodinách když jsem testovala stále v dopoledních hodinách. Předevčírem a včera t.test slabě pozitivní No a najednou mi právě dnes testíky opět vyšly pozitivní na ovu. Což mě zaráží… Dnes žádný výtok, spíše mokro ve vnitř..A trochu tlak v podbříšku- No nevím ![]()
@majkynka012 píše:
@martulkasloník to netvrdím, jen jsem začli se snažením po MS… Někde jsem se dočetla, že to také bývá úspěšné! No ale první ovu testíky co jsem začla dělat ukázali ovulaci 21.4…pak už 23.4 hladina klesla testíky zesvětlali! No a tak jsem pokračovala v dopoledních hodinách když jsem testovala stále v dopoledních hodinách. Předevčírem a včera t.test slabě pozitivní No a najednou mi právě dnes testíky opět vyšly pozitivní na ovu. Což mě zaráží… Dnes žádný výtok, spíše mokro ve vnitř..A trochu tlak v podbříšku- No nevím
@majkynka012 píše:
Spletla jsem 1 s 2…Tak to mělo být No ale první ovu testíky co jsem začla dělat ukázali ovulaci 21.4…pak už 23.4 hladina klesla testíky zesvětlali!
ze kdy jsou ty poslední 2 testy?
@olinka11 Ale každopádně dnes na to hupsnem, když se miopět objevili pozitivní..Měli jsme teď 3denní pauzu. A uvidíme zda se mi pak objeví MS nebo ne. Pakaž udělám těhu testík. Už mi přijde blbé to stále rozebírat:( Akorád je člověk smutnej. Kord včera se mému Daníkovi(3letému)stal úraz a jsem hlavně zaměřená na něm. Babička hlídala a skákal na posteli na chatě a bouchl se o rukojet od křesla.
@olinka11 píše:
Takže ty jsi měla poz. OT už 21.4.? a další dnes?
Hmm, to vypadá nadějně
.. zítra ráno bych určo zkusila TT
držím palce, aby byly // a určo dej vědět ![]()
@olinka11 TO UŽ VYDRŽÍM DO ms PAK UDĚLÁM…ALE DĚKUJI URČITĚ DÁM VĚDĚT-MOŽNÁ TO NEVYDRÍM
TAK VČEREJŠÍ SNAŽENÍČKO SE SNAD PODEPÍŠE NA SNAŽENÍ ÚSPĚŠNĚ… JINAK SI STEJNĚ ŘÍKÁM, ŽE UŽ MOHU BÝT V TOM? ALE KDY JE MOŽNÉ PO OPLODNĚNÍ ZJISTIT ZDA SE POVEDLO? ZŘEJMNĚ POČKAT DO DOBY KDY MÁ PŘIJÍT MS A POKUD SE NEDOSTAVÍ JÍT ROVNOU K DOKTORU-TESTY SE MI UŽ DOST PRODRAŽILI
@majkynka012 ja testovala v den kdy mela prijit MS a byl po limitu dusik. Cely nasledujici tyden slaboulinka carka a po tomto tydnu mi u dr nabrali krev a mela jsem hcg pouze 286. Takze nespechej.
. Neda se to uspisit.
ale preju ||.
@prdelka184 jasně… počkám už tomu nechám volný průběh. Člověk to má pak pořád v hlavě a to je špatně…