Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
@nelah píše:
@Freetibet No, my máme doma 27 měsíčního syna, v 11/2012 jsem potratila v 7tt bez revize, takže teď to hlídám, chtěli jsem to stihnout než mu budou 3 a už se nám to časově krátí. Držím pěsti, ať to klapne. Jen mě děsí, že mám bolest zad jako před MS a přitom bych ji měla dostat až za 11 dnů. No, i když tak týden před je už normál, alespoň u mě.
ja jsem po revizi celkove citlivejsi, navic jsem se prvni 3 mesice citila porad jako tehotna, bolela me prsa, bricho… pomohl mi pak az gynex. Ja jsem mela ZT. Stejne jako ty, prisli mi na to koncem rijna, revize pak byla zacatkem listopadu
@Freetibet No, mě naštěstí ta přecitlivělost přešla tak nějak s 6 nedělím, což ale končilo okolo Vánoc, což by byla doma, kdybych za sebou měla akorát ty tři měsíce a mohla bych to oznámit rodině a místo toho konec 6 nedělí. Každopádně mi do února trvalo, než jsem se srovnala s MS, do toho jsem měla stresy se státnicema, stěhováním a hypotékou, prostě blbé období! Teď už se snad začne blýskat na lepší časy. Pevně v to věřím. Koukám, že také ponocuješ ![]()
@nelah píše:
@Freetibet No, mě naštěstí ta přecitlivělost přešla tak nějak s 6 nedělím, což ale končilo okolo Vánoc, což by byla doma, kdybych za sebou měla akorát ty tři měsíce a mohla bych to oznámit rodině a místo toho konec 6 nedělí. Každopádně mi do února trvalo, než jsem se srovnala s MS, do toho jsem měla stresy se státnicema, stěhováním a hypotékou, prostě blbé období! Teď už se snad začne blýskat na lepší časy. Pevně v to věřím. Koukám, že také ponocuješ
u nas je o hodinu min nez u vas
ale uz se chystam do postele ![]()
ja mela ms predpisove po 28 dnech, ale hrozne slabou, dalsi 2 to same a az ted ta ctvrta byla o neco malilinko silnejsi, tak snad se to umoudri, rekla bych, ze ten gynex mi fakt vyrazne pomohl. Ja zadne dite nemam, tohle bylo moje prvni, nemuzu se dockat, az otehotnim a budu mit mimco, za mesic je mi 33, nejvyssi cas ![]()
@Freetibet Aha, o hoďku méně.
to bych potřebovala, aby měl den o nějakou tu hodinu více. Jo, taky jsem ji měla na den a skoro hodinu přesně po 26 dnech, ale poslední měsíce je to na nic
33 je akorát
určitě to klapne. Tak ovulaci zdar!!!
a dobrou
Tak jsem se konečně dočkala toho, že mám test bílý
jen by mě zajímalo, kdy podle těchto dlouhodobě pozitivních testů byla ovulace? Co myslíte, díky. Ono teď už to asi bude jedno, ale abych tak nějak věděla na další měsíc.
@nelah promiň ale mě se zdá pozitivní jen ten test z 2.3. jinak to není pozitivní! že jsou čárky neznamená nic, pozitivní dle fotky je pro mě jen jeden den!
@nelah podl me ovulace byla 3.3. pak 4.3. uz carka slabne a pak uz mas jen dusiky… ja jsem vcera byla 10dc a pozitivni ovu test
dnes mam sice jeste oba carky silne, ale uz je testovaci trochu slabsi, takze podle me ovulka byla rano, i jsem se citila vselijak. Jen zasnu, nikdy jsem ovulku nemela tak brzo, ale tak co, aspon budu v pripade tehu vedet driv ![]()
Díky za skouknutí testů. No, mě připadá, že tak tři dny po sobě to bylo stejné. Ale jsem ráda, že někdo to vidí jinak
každopádně podle mých poitůů byl ovu v neděli (tedy 3.3.) nebo v pondělí, ale podle bolesti atd.. pak by to sedělo i podle testů, díky.
Ahoj maminky, tehule a hlavne ty ktere stale nic jako ja
. Prosim moc poradte delala jsem si ovulacni testy a porad tam mam 2 carky uz 14 dni ale dnes je ta druha carka nejvic videt i me boli bricho je to normalni? Mam velmi nepravidelnou Ms tak ani nevim kdy poradne testovat byla jsem u doktorky docela me odbyla. Ted bude to rok co neberu HA a s pritelem se pokousime uz 9 mesicu a stale nic. Nevime jestli za to muzu ja nebo on ze nam to nejde. Bojim se ze mam poruchu kdyz to mam nepravidelne jednou to trvalo i 3 mesice nez jsem mela MS. Tak prosim poradte co mam delat uz jsem toho hodne zkusila ted beru kyselinu listovou predtim mamavit i jine polohy a stale nic prosim poradte budu vdecna za kazdou radu. A nevite co mam koupit priteli aby to slo lepe.
@heduska 1 píše:
Ahoj maminky, tehule a hlavne ty ktere stale nic jako ja. Prosim moc poradte delala jsem si ovulacni testy a porad tam mam 2 carky uz 14 dni ale dnes je ta druha carka nejvic videt i me boli bricho je to normalni? Mam velmi nepravidelnou Ms tak ani nevim kdy poradne testovat byla jsem u doktorky docela me odbyla. Ted bude to rok co neberu HA a s pritelem se pokousime uz 9 mesicu a stale nic. Nevime jestli za to muzu ja nebo on ze nam to nejde. Bojim se ze mam poruchu kdyz to mam nepravidelne jednou to trvalo i 3 mesice nez jsem mela MS. Tak prosim poradte co mam delat uz jsem toho hodne zkusila ted beru kyselinu listovou predtim mamavit i jine polohy a stale nic prosim poradte budu vdecna za kazdou radu. A nevite co mam koupit priteli aby to slo lepe.
ahojky být tebou tak změním dr., mě taky každý říkal nemysli na to chce to čas, pak mi dr. odjel do zahraničí a já musela najít jinou dr. a šup, přišla jsem k jiné řekla jsem jí že se nedaří a hned mě poslala na krev kvůli hormonům a pak mi vzala stěry(jiné než ty běžné) a zjistila že jsem dole nějaká kyselá a to prý zabíjí spermoše. dala mi antibiotika, ty jsem dobrala a po skoro roce jsem ihned otěhotněla!! teď jsme se začali snažit o druhé, hned jsem k ní naběhla a dala mi nějaké šumáky (nosifol, nebo inofolic, je to stejné) podporují nějak ovulaci a prý jsou s tím super výsledky, kámoška se snažila rok, napsala jí šumáky a hned další měsíc našla //!! přitom do té doby měla problémy s ovulací, vůbec jí neměla, dají se ty šumáky koupit normálně v lékárně bez předpisu.
každopádně jak píšeš že máš nepravidelný cyklus mělo by se řešit hlavně to, mě pomohlo na srovnání cyklu a vůbec hormonů po potratu mateří kašička, prodává se taky v lékárně ve formě prášků
Ahoj holky prosím vás o radu, když mám nepravidelnou menstruaci kdy je vhodné zkoušet ovu testy? nebo nevíte o něčem jiném co by bylo lepší a účinější? Děkuju Monika ![]()
@moncicanda2 píše:
Ahoj holky prosím vás o radu, když mám nepravidelnou menstruaci kdy je vhodné zkoušet ovu testy? nebo nevíte o něčem jiném co by bylo lepší a účinější? Děkuju Monika
nic lepsi a ucinejsi urcite neni, zalezi jak moc nepravidelnou ms mas, zkus mi sem hodit treba delky poslednich 5 ms a ja ti to v tabulce prejedu a zprumeruju, jestli chces
Ahoj holky. Ráda bych se připojila do diskuze s otázkou…Mám pravidelný cyklus 28 dní, dělám ovulační testy vždy od 10.dne cyklu,11.DC jsou čárky stejně silné,12.DC je testovací silnější,13.DC už beru za negativní, protože je testovací čárka slabší. Kdy podle vás u mě teda nastává ovulace a kdy je nejlepší se tulit? ![]()
Mockrát děkuji za odpovědi
@Rad.J píše:
Ahoj holky. Ráda bych se připojila do diskuze s otázkou…Mám pravidelný cyklus 28 dní, dělám ovulační testy vždy od 10.dne cyklu,11.DC jsou čárky stejně silné,12.DC je testovací silnější,13.DC už beru za negativní, protože je testovací čárka slabší. Kdy podle vás u mě teda nastává ovulace a kdy je nejlepší se tulit?
Mockrát děkuji za odpovědi
Ovulace probehne asi 13. nebo 14. DC. Vetsinou do dvou dnu od positivniho testu. Takze nejlepsi je se tulit tak nejak od 10. DC do 15 DC. Drzim palce ![]()
@Rad.J taky to tak mám s těma čárkama ale o pár dnů později, já mám i bolesti takže vím kdy ale u tebe bych to prubla v den stejně silných, silnějších a ještě den poté, dceru jsme počali až za 2 dny po stejně silných čárkách!! což vím bezpečně protože jindy sex nebyl ![]()