Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terezka_1977
18.2.13 18:38

Ahoj holky,

kvůli ovulační křivce jsem se zaregistrovala na FertilityFriend, podle mě i podle testu ovulace proběhla, ale mně se ovulace v grafu vůbec nevyznačila :roll: Nepředpokládám, že mám ovulaci později, minulý měsíc jsem ji měla 15DC (dle příznaků a UTZ)

Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Terezka_1977
18.2.13 18:45

Pardon, obrázek se mi vložil 2× :roll: :mrgreen:

Další věc, co mě zarazila, že mi ovulační testy ukázaly pouze ovulaci (respektive předovulační období) pouze jeden den, u ostatních jsem vypozorovala, že ukazují běžně 2 - 3 dny 8o To je věda, todleto :think:

• Citovat
  • Upravit
134
18.2.13 20:09
@Terezka_1977 píše:
Ahoj holky,

kvůli ovulační křivce jsem se zaregistrovala na FertilityFriend, podle mě i podle testu ovulace proběhla, ale mně se ovulace v grafu vůbec nevyznačila :roll: Nepředpokládám, že mám ovulaci později, minulý měsíc jsem ji měla 15DC (dle příznaků a UTZ)

Co vy na to?

Ahoj, podle mě jsi měla ovulaci 15.2 i podle poklesu a náhleho vzrůstu teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.2.13 20:10
@Terezka_1977 píše:
Pardon, obrázek se mi vložil 2× :roll: :mrgreen:Další věc, co mě zarazila, že mi ovulační testy ukázaly pouze ovulaci (respektive předovulační období) pouze jeden den, u ostatních jsem vypozorovala, že ukazují běžně 2 - 3 dny 8o To je věda, todleto :think:

Teď přesně nerozumím, jak to myslíš. Positivní test jsem měla vždy jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.2.13 20:15

Ovulace byla 17 DC ;) @Terezka_1977 píše:
Ahoj holky,

Co vy na to?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezka_1977
18.2.13 20:17
@bershka221 píše:
Teď přesně nerozumím, jak to myslíš. Positivní test jsem měla vždy jen jeden

Díky za Tvůj názor ohledně termínu ovulace :kytka:

Před prvním dítětem jsem mívávávala ovulační testy obvykle pozitivní 2 dny po sobě, tak proto ta otázka :think: Ale na druhou stranu jsem si říkala, že když jsem měla pozitivní test 15.2., ovulace by TEORETICKY měla přijít až toho 16.2. :think:

Ono je to ve výsledku fuk, dělali jsme co jsme mohli, takže nám držím palce. První těhotenství jsem poznala okamžitě, teď váhám, ale oči mám jiné (stejně jako u prvního). Samozřejmě příznaky jako zvracení, nateklá prsa apod zatím nejsou, to je opravdu brzo) ;) Ale člověk už by ráááád věděl jestli jo nebo jo :mrgreen:

Už se v tom vrtám nějak moc, jsem hrozně netrpělivá :oops:

• Citovat
  • Upravit
Terezka_1977
18.2.13 20:22
@michaelas2010 píše:
Ovulace byla 17 DC ;)

:jazyk: Tak teď jsem z toho jelen :jazyk: Proč myslíš že 17DC?! :think:

• Citovat
  • Upravit
13002
18.2.13 20:25

Protoze jsi mela 2 dny po sobe teplotu stejnou a pak ti vylitla a ovu te to mozna vyznaci dyl tak za 2az 3 dny ;) ja jsem kdyztak hodim nejaky muj graf jestli najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.2.13 20:26
@Terezka_1977 píše:
Díky za Tvůj názor ohledně termínu ovulace :kytka:

Před prvním dítětem jsem mívávávala ovulační testy obvykle pozitivní 2 dny po sobě, tak proto ta otázka :think: Ale na druhou stranu jsem si říkala, že když jsem měla pozitivní test 15.2., ovulace by TEORETICKY měla přijít až toho 16.2. :think:

Ono je to ve výsledku fuk, dělali jsme co jsme mohli, takže nám držím palce. První těhotenství jsem poznala okamžitě, teď váhám, ale oči mám jiné (stejně jako u prvního). Samozřejmě příznaky jako zvracení, nateklá prsa apod zatím nejsou, to je opravdu brzo) ;) Ale člověk už by ráááád věděl jestli jo nebo jo :mrgreen:

Už se v tom vrtám nějak moc, jsem hrozně netrpělivá :oops:

Tak to jsme na tom asi úplně stejně, ale podle grafu to opravdu vychází na toho 15,aspoň si to myslím. Testík, když vyjde pozitivní, tak je ovulace do 24-48hodin, proto je lepší dělat obojí, aby se ovulace potvrdila.
Já jsem to u prvního taky neřešila, jak říkáš ty, přišlo to samo a hned, akorát bez příznaků :-)Taky jsem nedočkavá a dnes jsem to bohužel zase dostala :-(O mimi se snažíme už od září, akorát, že mám cystu, ale doktor říkal, že by to neměl být problém, když normálně ovuluji. Také jsem zjistila, že mi po 8 měsících, co už malou nekojím, stále teče mlezivo, tak to může být příčina, proč nám to jaksi nejde :-(Přeji hodně štěstíčka, ať tam jsou brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
18.2.13 20:53

Tady je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.2.13 20:58
@michaelas2010 píše:
Tady je

Tak se přiznám, že to vidím poprvé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terezka_1977
18.2.13 21:00
@michaelas2010 píše:
Tady je

Díky :kytka: Jak tooo, že Tobě i všem ostatním tam vychází ten „kříž“ kdy byla pravděpodobně ovulace 8o A mně ne :cert:

• Citovat
  • Upravit
Terezka_1977
18.2.13 21:00
@bershka221 píše:
Tak to jsme na tom asi úplně stejně, ale podle grafu to opravdu vychází na toho 15,aspoň si to myslím. Testík, když vyjde pozitivní, tak je ovulace do 24-48hodin, proto je lepší dělat obojí, aby se ovulace potvrdila.
Já jsem to u prvního taky neřešila, jak říkáš ty, přišlo to samo a hned, akorát bez příznaků :-)Taky jsem nedočkavá a dnes jsem to bohužel zase dostala :-(O mimi se snažíme už od září, akorát, že mám cystu, ale doktor říkal, že by to neměl být problém, když normálně ovuluji. Také jsem zjistila, že mi po 8 měsících, co už malou nekojím, stále teče mlezivo, tak to může být příčina, proč nám to jaksi nejde :-(Přeji hodně štěstíčka, ať tam jsou brzy //

Taky držím palce ať se brzo zadaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13002
18.2.13 21:12

To ti ji jeste vyznaci zatim ma malo teplot ja merila rok

@Terezka_1977 píše:
Díky :kytka: Jak tooo, že Tobě i všem ostatním tam vychází ten „kříž“ kdy byla pravděpodobně ovulace 8o A mně ne :
@Terezka_1977 píše:
Díky :kytka: Jak tooo, že Tobě i všem ostatním tam vychází ten „kříž“ kdy byla pravděpodobně ovulace 8o A mně ne :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
18.2.13 23:36

@michaelas2010 ahooooj :mrgreen: to fakt vypada na dve ovulky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí