Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Pardon, obrázek se mi vložil 2×
![]()
Další věc, co mě zarazila, že mi ovulační testy ukázaly pouze ovulaci (respektive předovulační období) pouze jeden den, u ostatních jsem vypozorovala, že ukazují běžně 2 - 3 dny
To je věda, todleto ![]()
@Terezka_1977 píše:
Ahoj holky,kvůli ovulační křivce jsem se zaregistrovala na FertilityFriend, podle mě i podle testu ovulace proběhla, ale mně se ovulace v grafu vůbec nevyznačila
Co vy na to?Nepředpokládám, že mám ovulaci později, minulý měsíc jsem ji měla 15DC (dle příznaků a UTZ)
Ahoj, podle mě jsi měla ovulaci 15.2 i podle poklesu a náhleho vzrůstu teploty
@Terezka_1977 píše:
Pardon, obrázek se mi vložil 2×![]()
Další věc, co mě zarazila, že mi ovulační testy ukázaly pouze ovulaci (respektive předovulační období) pouze jeden den, u ostatních jsem vypozorovala, že ukazují běžně 2 - 3 dny
To je věda, todleto
Teď přesně nerozumím, jak to myslíš. Positivní test jsem měla vždy jen jeden
Ovulace byla 17 DC
@Terezka_1977 píše:
Ahoj holky,
kvůli ovulační křivce jsem se zaregistrovala na FertilityFriend, podle mě i podle testu ovulace proběhla, ale mně se ovulace v grafu vůbec nevyznačila
Nepředpokládám, že mám ovulaci později, minulý měsíc jsem ji měla 15DC (dle příznaků a UTZ)
@bershka221 píše:
Teď přesně nerozumím, jak to myslíš. Positivní test jsem měla vždy jen jeden
Díky za Tvůj názor ohledně termínu ovulace ![]()
Před prvním dítětem jsem mívávávala ovulační testy obvykle pozitivní 2 dny po sobě, tak proto ta otázka
Ale na druhou stranu jsem si říkala, že když jsem měla pozitivní test 15.2., ovulace by TEORETICKY měla přijít až toho 16.2. ![]()
Ono je to ve výsledku fuk, dělali jsme co jsme mohli, takže nám držím palce. První těhotenství jsem poznala okamžitě, teď váhám, ale oči mám jiné (stejně jako u prvního). Samozřejmě příznaky jako zvracení, nateklá prsa apod zatím nejsou, to je opravdu brzo)
Ale člověk už by ráááád věděl jestli jo nebo jo ![]()
Už se v tom vrtám nějak moc, jsem hrozně netrpělivá ![]()
@michaelas2010 píše:
Ovulace byla 17 DC
Tak teď jsem z toho jelen
Proč myslíš že 17DC?! ![]()
Protoze jsi mela 2 dny po sobe teplotu stejnou a pak ti vylitla a ovu te to mozna vyznaci dyl tak za 2az 3 dny
ja jsem kdyztak hodim nejaky muj graf jestli najdu
@Terezka_1977 píše:
Díky za Tvůj názor ohledně termínu ovulace![]()
Před prvním dítětem jsem mívávávala ovulační testy obvykle pozitivní 2 dny po sobě, tak proto ta otázka
Ale na druhou stranu jsem si říkala, že když jsem měla pozitivní test 15.2., ovulace by TEORETICKY měla přijít až toho 16.2.
Ono je to ve výsledku fuk, dělali jsme co jsme mohli, takže nám držím palce. První těhotenství jsem poznala okamžitě, teď váhám, ale oči mám jiné (stejně jako u prvního). Samozřejmě příznaky jako zvracení, nateklá prsa apod zatím nejsou, to je opravdu brzo)
Už se v tom vrtám nějak moc, jsem hrozně netrpěliváAle člověk už by ráááád věděl jestli jo nebo jo
Tak to jsme na tom asi úplně stejně, ale podle grafu to opravdu vychází na toho 15,aspoň si to myslím. Testík, když vyjde pozitivní, tak je ovulace do 24-48hodin, proto je lepší dělat obojí, aby se ovulace potvrdila.
Já jsem to u prvního taky neřešila, jak říkáš ty, přišlo to samo a hned, akorát bez příznaků
Taky jsem nedočkavá a dnes jsem to bohužel zase dostala
O mimi se snažíme už od září, akorát, že mám cystu, ale doktor říkal, že by to neměl být problém, když normálně ovuluji. Také jsem zjistila, že mi po 8 měsících, co už malou nekojím, stále teče mlezivo, tak to může být příčina, proč nám to jaksi nejde
Přeji hodně štěstíčka, ať tam jsou brzy //
@michaelas2010 píše:
Tady je
Tak se přiznám, že to vidím poprvé ![]()
@michaelas2010 píše:
Tady je
Díky
Jak tooo, že Tobě i všem ostatním tam vychází ten „kříž“ kdy byla pravděpodobně ovulace
A mně ne ![]()
@bershka221 píše:
Tak to jsme na tom asi úplně stejně, ale podle grafu to opravdu vychází na toho 15,aspoň si to myslím. Testík, když vyjde pozitivní, tak je ovulace do 24-48hodin, proto je lepší dělat obojí, aby se ovulace potvrdila.
Já jsem to u prvního taky neřešila, jak říkáš ty, přišlo to samo a hned, akorát bez příznakůTaky jsem nedočkavá a dnes jsem to bohužel zase dostala
O mimi se snažíme už od září, akorát, že mám cystu, ale doktor říkal, že by to neměl být problém, když normálně ovuluji. Také jsem zjistila, že mi po 8 měsících, co už malou nekojím, stále teče mlezivo, tak to může být příčina, proč nám to jaksi nejde
Přeji hodně štěstíčka, ať tam jsou brzy //
Taky držím palce ať se brzo zadaří ![]()
To ti ji jeste vyznaci zatim ma malo teplot ja merila rok
@Terezka_1977 píše:@Terezka_1977 píše:
DíkyJak tooo, že Tobě i všem ostatním tam vychází ten „kříž“ kdy byla pravděpodobně ovulace
A mně ne
Ahoj holky,
kvůli ovulační křivce jsem se zaregistrovala na FertilityFriend, podle mě i podle testu ovulace proběhla, ale mně se ovulace v grafu vůbec nevyznačila
Nepředpokládám, že mám ovulaci později, minulý měsíc jsem ji měla 15DC (dle příznaků a UTZ)
Co vy na to?