Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
afrikan píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat po jaké době snažení jste začaly používat ovulační testy? Hned nebo až po nějaké době? Zkoušíme to 2 měsíc a známá mi poradila, abych se na to zatím vyprdla, že se akorát budu stresovat a tuplem to nepůjde. Díky za názory.
Ahoj,já nevím,ale snažíme se taky 2 měsíc,a zatím to řešit nebudu,je moc brzy na vitamínky,a testy.Je to hrozně moc stresu najednou..
Nicol907, na nějaký kalkulačky na netu se vyprdni, jsou k ničemu. U každý ženský to je jinak, takže kdy je ovu, ti žádná kalkulačka neřekne. Způsobů, jak to zjistit, je několik. Co se týká testů, tak dva jsou fakt málo
Musíš testovat každý den, abys to vychytala…
Kurňa:) no dobře:-))) takže jestli jsem ji propásla, budu
… Takže odpol. běžim pro další a snad se mrcha ukáže ještě // tenhle měsíc, jinak zase měsíc v háji ![]()
Hele, kup si ovu testy na eBay. Zaplatíš za jeden v přepočtu cca 6kč. Pohledej, je tady na to taky plno diskuzí. U nás test vyjde na cca 15kč a za to dáš majlant, jestli to budeš hlídat tímhle způsobem…
jj já jsem teď koupila v přepočtu 6Kč/ks i s dopravou! Tady jsem našla nejlevnější za 15Kč.
Berenika22 píše:
jj já jsem teď koupila v přepočtu 6Kč/ks i s dopravou! Tady jsem našla nejlevnější za 15Kč.
Přesně tak, vychází to i s dopravou, kdo testuje pravidelně, vyplatí se.
díky moc za radu:) určitě nakoupím:) a jak vám to jde, už jste těhu?
olky,
od 1.1.2012 jsem bez HA kterou jsem brala 10 let, v lednu přišla menstruace tím vysazením a v únoru jsme se začali s manželem snažit.Dělala jsem si ovulační testy každý druhý den a nic a menstruace taky nikde, tajně jsem doufala že by se povedlo? ale ne po 38 dnech jsem konečně měsíčky dostala. Teď v březnu jsem ovulaci měřila denně a 18 den od předešlé menstruace byly dvě čárky jenže i 19 den,20 a dnes 21 už testovací čárka slábne. Kdy tedy kdy ovulaci dojde (došlo)? S manželem jsme se tulili 18,19,20 den tak uvidíme. Překvapilo mě že tolik testů jsem měla pozitivních. Moc bych si přála holčičku
Ahoj,
ovulace nastává do 24-48 hodin po posledním pozitivním testu. To, že máš potom slabší čárky je normální…
myslíte, že má na ovulační test vliv množství pití? Nějak jsem totiž vypozorovala, že když mám moč koncentrovanější, bývají na testu dvě čárky a když víc piju, nikdy se mi druhá neobjeví.
Například minulý měsíc jsem měla ovu 15 DC.(ale vyjímečně jsem měla cyklus jen 27 dní) Tento měsíc jsem začala měřit 14.DC a byly tam dvě čárky, testovací o malinko stabší než kontrolní, tak jsem si myslela, že to druhý den vzroste. Bylo to to samé a 16 DC a 17 DC už jen jedna čárka.Přesto ale bazální teplota a měknoucí čípek naznačují, že ovu by ještě měla přijít. Co si o tom myslíte?
Pití má na ovu test vliv určitě, v příbaláku testů máš dokonce napsáno, že máš před testováním omezit příjem tekutin.
Ahoj holky,mohu se k vám přidat? 14.3 jsme se s manželeme
podle těhu kalkulačky mám plod.dny 14–17.jak dlouho vydrží sperma?jinak 14 a 15.3 jsem měla bílí táhlý hlen,vypadal jako bílek bílí
.Co myslíte,byla to ovulka? Jinak mě od 14,3 bolí v podbříšku chvilkama
je to i ovulky?.Jo a čípek jsem měla 14–15 dost nahoře a špatně nahmatatelný ,od 16,3 je dole a kolem něj jen bílí hustější hlen a sem tam i na kalhotkách hop mám .No a taky potřebuji furt na malou
. Myslít,že ovu už proběhla nám se podařilo možná oplodnění?moc se na mimi s manžou a klukama těšíme,doma už mám 9,5 a 7,5letého.už jsem v říjnu o mimi přišly spont.potrat v 7tt,bez čistění.
![]()
AHOJTE
dnes je 6 den čo mam pozitivni ovulační test je to normalne
30.3 bola moja posledna MŠ. 34 dni cyklus som mala
![]()
Příspěvek upraven 17.04.12 v 16:28
Ahoj, prý je normální, že je pozitivní několik dní. S tím nemám zkušenost, ale co jsem tu četla, tak jo. Měla by ses řídit podle posledního pozitivního.
Holky,myslíte,že se dají použít ovul.tasty,když už jsou prošlé? Prošly tuším 11/2011.Mám to mám vyhodit?Nebo co s tím? (jo a já už je potřebovat určo nebudu
)