Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
20.2.12 11:19
afrikan píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat po jaké době snažení jste začaly používat ovulační testy? Hned nebo až po nějaké době? Zkoušíme to 2 měsíc a známá mi poradila, abych se na to zatím vyprdla, že se akorát budu stresovat a tuplem to nepůjde. Díky za názory. :mavam:

Ahoj,já nevím,ale snažíme se taky 2 měsíc,a zatím to řešit nebudu,je moc brzy na vitamínky,a testy.Je to hrozně moc stresu najednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
20.2.12 16:02

Nicol907, na nějaký kalkulačky na netu se vyprdni, jsou k ničemu. U každý ženský to je jinak, takže kdy je ovu, ti žádná kalkulačka neřekne. Způsobů, jak to zjistit, je několik. Co se týká testů, tak dva jsou fakt málo :) Musíš testovat každý den, abys to vychytala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
21.2.12 08:46

Kurňa:) no dobře:-))) takže jestli jsem ji propásla, budu :pocitac: :zed: :evil: … Takže odpol. běžim pro další a snad se mrcha ukáže ještě // tenhle měsíc, jinak zase měsíc v háji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.2.12 17:52

Hele, kup si ovu testy na eBay. Zaplatíš za jeden v přepočtu cca 6kč. Pohledej, je tady na to taky plno diskuzí. U nás test vyjde na cca 15kč a za to dáš majlant, jestli to budeš hlídat tímhle způsobem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
21.2.12 19:06

jj já jsem teď koupila v přepočtu 6Kč/ks i s dopravou! Tady jsem našla nejlevnější za 15Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.2.12 19:29
Berenika22 píše:
jj já jsem teď koupila v přepočtu 6Kč/ks i s dopravou! Tady jsem našla nejlevnější za 15Kč.

Přesně tak, vychází to i s dopravou, kdo testuje pravidelně, vyplatí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.2.12 23:02

díky moc za radu:) určitě nakoupím:) a jak vám to jde, už jste těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snažilka007
9.3.12 14:42

Ovulační testy

olky,

od 1.1.2012 jsem bez HA kterou jsem brala 10 let, v lednu přišla menstruace tím vysazením a v únoru jsme se začali s manželem snažit.Dělala jsem si ovulační testy každý druhý den a nic a menstruace taky nikde, tajně jsem doufala že by se povedlo? ale ne po 38 dnech jsem konečně měsíčky dostala. Teď v březnu jsem ovulaci měřila denně a 18 den od předešlé menstruace byly dvě čárky jenže i 19 den,20 a dnes 21 už testovací čárka slábne. Kdy tedy kdy ovulaci dojde (došlo)? S manželem jsme se tulili 18,19,20 den tak uvidíme. Překvapilo mě že tolik testů jsem měla pozitivních. Moc bych si přála holčičku

• Citovat
  • Upravit
7323
9.3.12 16:52

Ahoj,
ovulace nastává do 24-48 hodin po posledním pozitivním testu. To, že máš potom slabší čárky je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.3.12 10:51

myslíte, že má na ovulační test vliv množství pití? Nějak jsem totiž vypozorovala, že když mám moč koncentrovanější, bývají na testu dvě čárky a když víc piju, nikdy se mi druhá neobjeví.
Například minulý měsíc jsem měla ovu 15 DC.(ale vyjímečně jsem měla cyklus jen 27 dní) Tento měsíc jsem začala měřit 14.DC a byly tam dvě čárky, testovací o malinko stabší než kontrolní, tak jsem si myslela, že to druhý den vzroste. Bylo to to samé a 16 DC a 17 DC už jen jedna čárka.Přesto ale bazální teplota a měknoucí čípek naznačují, že ovu by ještě měla přijít. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.3.12 12:04

Pití má na ovu test vliv určitě, v příbaláku testů máš dokonce napsáno, že máš před testováním omezit příjem tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
18.3.12 20:03

Ahoj holky,mohu se k vám přidat? 14.3 jsme se s manželeme :) podle těhu kalkulačky mám plod.dny 14–17.jak dlouho vydrží sperma?jinak 14 a 15.3 jsem měla bílí táhlý hlen,vypadal jako bílek bílí :) .Co myslíte,byla to ovulka? Jinak mě od 14,3 bolí v podbříšku chvilkama :D je to i ovulky?.Jo a čípek jsem měla 14–15 dost nahoře a špatně nahmatatelný ,od 16,3 je dole a kolem něj jen bílí hustější hlen a sem tam i na kalhotkách hop mám .No a taky potřebuji furt na malou :mrgreen: . Myslít,že ovu už proběhla nám se podařilo možná oplodnění?moc se na mimi s manžou a klukama těšíme,doma už mám 9,5 a 7,5letého.už jsem v říjnu o mimi přišly spont.potrat v 7tt,bez čistění. :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
17.4.12 16:26

AHOJTE :roll: dnes je 6 den čo mam pozitivni ovulační test je to normalne :nevim: :nevim: :nevim: 30.3 bola moja posledna MŠ. 34 dni cyklus som mala :| :|

Příspěvek upraven 17.04.12 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.4.12 17:05

Ahoj, prý je normální, že je pozitivní několik dní. S tím nemám zkušenost, ale co jsem tu četla, tak jo. Měla by ses řídit podle posledního pozitivního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.5.12 11:03

Holky,myslíte,že se dají použít ovul.tasty,když už jsou prošlé? Prošly tuším 11/2011.Mám to mám vyhodit?Nebo co s tím? (jo a já už je potřebovat určo nebudu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí