Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
23.1.05 10:53

Ahoj Baruško,
máš pravdu, nemusím mít všechno hned, jenže já už se taky usilovně snažím víc než rok a pořád nic. Navíc nejen že se snažíme rok, ale nechráněný styk máme ještě mnohem dýl, tenkrát jsme si říkali, že jestli to má být, tak to bude, že to necháme prostě náhodě. No a když se dlouho nic nedělo, tak jsem začala měřit teplotu, používat ovulační testy a snad všechno možné co existuje na určení ovulace. No a to trvá už víc než ten rok, tak si říkám, že už by to snad přijít mohlo :wink:
Já mám od včerejška zase tu červenou mrchu a depku ještě větší než minulé měsíce. Prostě musím čekat a snažit se dál 8) No jo, jenže už mě to pomalu přestává bavit.
Myslím, že ty máš šanci, nechci ti dávat zbytečnou naději, ale zatím to vypadá dobře ne? Moc a moc ti držím pěstičky ať to aspoň tobě vyjde!!!! Zase napiš jak to s tebou vypadá, přeju hodně štěstí!!!!!!!!!!!!
Ahoj Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.1.05 11:37

Ahoj Kačenko,
tak bohužel dnes ráno jsem se fakt hnusně probudila :cry:
2 dny zpoždění - taky mě to už nebaví bulila jsem do teďka, i do oběda - bude to moc slaný… :twisted:

Kočinko tak, snad to spolu doklepem,
u mě je to skoro to samé, prášky neberu 3 roky, 2 roky spíme bez ochrany i když jsem měřila nijak zvlášť jsem netlačila na pilu, a od srpna už dělám ovu testy,zapisuju teplotu, beru vitamíny Claibrum baby plan…
od doktora Proveru ( abych vůbec menstruovala- beru už celý 3 roky)
a teď poslední 3 měsíce i Clostil.- nic, nic, nic.....)
tento cyklus bude teda bez všech hormonů a pak ta laparoskopie, bojím se, že zjistí něco strašnýho........

Tak se drž kočko a dej vědět jak se vede,
pa Bára

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.1.05 14:42

Ahoj Baruš,
to je mi moc líto… Jsme na tom fakt dost podobně. Ale neboj, jednou se nám to snad musí podařit ne? :wink: Prý hodně dělá psychika. No jo, jenže ono se to těm lidem snadno řekne. Nemyslet na to je dost těžké.
Tak si prostě budem užívat s našimi miláčky krásné tulení a budeme se snažit dál… :D Přeju hodně štěstí a zase se někdy ozvi jo?
Pá Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.1.05 08:08

ahoj kačko a barčo,
tak aby to bylo kompletní, tak já mám tu rudou mrchu od soboty taky :cry: . Navíc v sobotu s fakt blbýma bolestma, které jsem tak trochu utopila ve víně :P . Je mi líto, že se vám nezadařilo, těšila jsem se na nějakou dobrou zprávu. Jsem moc ráda, že se tady s někým popovídat, já dělám v práci se samýma klukama.
Já jsem vy:,–(ila HA před rokem, protože třicítka na krku :cry: (brala jsem ji s přestávkami od 17 let) ale o cvrčka se záměrně snažíme teprve 2 cykly. Baštím Babyplan, do manžela cpu Se+Zn (alespoň na imunitní systém, když už nic), piju bylinkové čaje a měřím, jak zběsilá. Jsem optimista od přírody, ale těch slziček za poslední 2 měsíce…
Myslela jsem, že si to teď jako změřím a pak už budu zhruba znát termín ovulace, ale trochu mě to dostalo. Buď neumím měřit nebo číst v těch výsledkách nebo je něco divně. Navíc jsem zjistila, že můj doktor byl dobrý akorát na zavolat mu o recept na HA a pak si ho vyzvednout ve vrátnici :evil: . Když jsem se mu snažila nedávno naznačit s čím se trápím, tak mě odbyl ať se rychle vysleču, že je hodně lidí, ale že u toho mám povídat. No povídá se dost blbě, když se vám někdo cizí hrabe tam dole. (Je to prostě takový ten doktor, co jsme ho dostaly přiděleného na škole.
Takže mým krokem č.1 je změnit doktora, někdo tu na stránkách doporučuje Gyncentrum.
Chtěla jsem se znovu zeptat, jestli neznáte nějaký levnější OVU test než Ty&Já za 50Kč. Dnes jsem se po osušení slz rozhodla jít do nich tento měsíc znova a hned od 7.dne,abych to měla komplet.
Tak vzhůru do pracovního procesu…
 Cami

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.1.05 09:27

Ahoj Cami,
taky musím makat, ale rychle ti ještě napíšu :-) Myslím, že se nemusíš moc trápit, po vysazení antikoncepce prý chvilku trvá, než se cyklus upraví, takže nezoufej. Brala jsi to dlouho, tak ještě chvilku vydrž, měř a těš se na miminko, které určitě přijde!
Kupuji si stejné ovulační testy jako ty, protože o levnějších jsem neslyšela. Naopak - ve spoustě lékáren mi nabídly testy dražší, dokonce i za 300,–Kč jeden!!!! Takže jsem byla šťastná, když jsem natrefila na test za 50,–Kč. Ale i tak je to moc drahé, máš pravdu…
No a cíl máme stejný. samozřejmě že je to děťátko, ale teď taky najít si lepšího doktora (já radši doktorku). Když jsem od té mé odcházela minule, slíbila jsem si, že už k ní v životě nevkročím. Zachovala se ke mně ještě hůř než ten tvůj doktor…
Takže hlavu vzhůru, přeji nám všem snažilkám moc štěstíčka!
Ahoj Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.1.05 14:26

čau katko, díky za podporu, já jsem si holt myslela, že rok na upravení stačí a menstruaci mám více či méně (teď teda extrémě méně) pravidelnou, takže by mě v životě nenapadlo… no jo, ještě že ta zima aspoň tak hezky sněží, je to jak peříčka na pohlazení na duši ty velké vločky…
A s těma doktorama je to na prd, jak můžou takové zrůdičky to povolání vůbec vykonávat. Jedna známá kvůli nešetrnému vyšetření málem o mimi přišla v 5tt, ačkoliv ji výslovně upozorňovala, že je možná těhotná! no fuj.
tak já to dnes asi už zapíchnu.
 Cami

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.3.05 08:19

Ahoj holky, po dlouhé době se zase hlásím. Opět jsem v čekácí lhůtě, kterou nesnáším. Zase čekám, jestli to konečně vyšlo nebo ne. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli je možné, aby mě hned den po ovulaci (nebo možná dva dny - teď nevím přesně) bolely bradavky. Dnes jsem 4 den po ovulaci a bradavky mě nepřestávají bolet.
Před menstruací mě vždycky pár dní bolí celá prsa, ale teď jsou to jen ty bradavky. A před menstruací mě prsa bolí asi 4 dny, takže je to teď nějak moc brzo, na menstruaci to asi ukazovat nebude…
Je možné, aby mě ty bradavky bolely z těhotenství???? Dva dny po ovulaci je asi moc brzo na příznak těhotenství že?
Prosím poraďte, jestli můžete. Díky moc, zdraví vás všechny Káťa

• Citovat
  • Upravit
472
16.3.05 16:15

ahojda, já jsem taky zrovna v „čekárně“ - 28DC a zatím tajně doufám, protože tento měsíc vyšel krásně. několikrát hory - nádhera, dobré načasování, žádné ztresování a ani vitamínově a bylinkově a tulením jsem nenechala nic náhodě :lol: :lol: .
jinak ohledně bolesti prsou mám následující zkušenosti. mám je citlivé asi od 3.dne po OVU (ustálí se vyšší BT), 2 dny před MS to zase poleví (s poklesem teploty). buď je to taková divná bolest-nebolest ze strany nebo naopak jenom citlivost bradavek. tento měsí jsem teda brala sarapis a pyridoxin, které pomáhají od těchto PMS znaků, takže prsa mě začly bolet dost se spožděním (až 24DC, ale břicho mě bolelo stejně nebo ještě víc už od 20DC (OVU 16DC) :? a to tak, že mě oblast dělohy píchala i při chůzi, tak snad jsem nepřechodila nějaké nachlazení. :?
citlivost bradavek může být spojeno s těhu, ale není jeho zárukou. každopádně moc přeju, aby tobylo ono :lol:
 Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.4.05 08:18

citlivé bradavky

Ahojte, tak já mám taky dosti citlivé bradavky. Řekla bych dokonce, že mě místy i pálí … Jsem snažilka a zatím se mi ukazují slabounce pozitivní těhotenské testy … ale nevím, bojím se, že to je falešně pozitivní… :cry:
Mějte se hezky a brzké // na testech vám přeji všem!!! :wink:
Justýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zz
9.2.10 18:13

ovulacni test

Mile damy a maminky,
ja uz se s pritelem tulime 4 mesice mezi 10 a 20 dnem cyklu skolo obden a stale nic.Tak jsem si ted koupila Ovu test, ale jsem k tomu docela skepticka. Vlastne mi to rekne jen ten pravy den mezi 10 a 20 dnem cyklu. 6 kusku za 360Kč není nejaká levnejsi varianta, nevite o nejakych levnejsich (jen mi nedoporucujte ty na testovani curku, ta jsem doposud nepochopila).A jeste k tomu vsemu ceske drahy jsou spolehlivejsi nez moje menstruace. zacinam byt celkem vyrizena. Dekuji za kazde povzbuzeni ZZ

• Citovat
  • Upravit
20.4.11 15:20

testíky na cukr

ahoj holky tak jsem si dneska koupuila ty testíky na cukr udělela jsem si ho a je trošku zelenej tak udělám večer znova a uvidíme jsem zvědavá jestli se to povede a budem mýt doma další ledňátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
19.7.11 15:19

ahoj holky znáte někdo z vl. zkušenosti tyto ovu testy:

Ovulační test Seratec LH MAX

já si je koupila přes lekarnu.cz byly v akci prozože maji expiraci v srpnu 2011 tak mě zajima jestli nědo zná…

dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.11 13:41

Ahojky,

prosím o radu . Začla jsme tento měsíc testovat ovu testama a konečně dneska 14 dc mám na testu druhou čárku ,a le je o malinkato slabší než tá předtištěná. Jde mi o to kdy mít sex. Včera byl ?

Díky za odpověĎ Mirka

• Citovat
  • Upravit
2672
21.8.11 15:12

máš foto musí byt stejne silná nebo silnejsí ja mela skoro stejnou den před tou nejsilnejsí:D testovala jesm radeji dvakrát denne pak abych neprosvihla.jinak ovulace nastane od 12-48hodinek:)tak šupat na to:)j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
21.8.11 16:08

Spermie pokud jsou kvalitní přežívá 4-5 dnů :wink: Jinak se sex v tomto období doporučuje obden, aby byly kvalitní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí