Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
18.1.05 18:55

Ahoj Kačí,
jsem dneska 28 den cyklu a teplota 36,9( ale asi jsem to šidila - normálně vstávám tak v 7-45 včera bylo 37, ale dneska jsem musela nutně na záchod už v 5-50 takže jsem měřila dřív a bylo 36,7, no pak jsem dospala do 7-45 a měla jsem 36,9. Dneska jsem si dělala TT a byl negativní :cry: , zase jsem bulela jako o život- no vlastně o něj jde co? :?
Ale horší rána byla návštěva doktora s naprostým klidem mi oznámil, že půjdu na laparoskopii a že když tam bude vše OK, tak jsem neplodná, docela mě to dostalo. No a ani mě nechtěl vidět jestli se tam něco chytlo teď - hrůzná návštěva :( .
Uvidíme.....
Držím TI pěstičky a sobě taky, já čekám ve čt. :twisted:
Ozvi se - budu čekat
papa Bára

• Citovat
  • Upravit
472
19.1.05 09:32

nazdarek vespolek, tak jsem se po měsíci pročítání rozhodla přispět se svou troškou. doufám, že nebude vadit když se občas připojím. snažíme se s mužíkem teprve 2.měsíc, ale vzala jsem to docela zgruntu (biologické hodiny tikají a není čas čekat) a načetla kde co, takže měřím BT, zkoušela jsem papírky na cukr, OVU testy a furt se pozoruji, což teda asi neprospívá moc mojí psychice, ale uklidňuje mě, že jsou na tom všechny snažilky podobně. snad to teda někomu pomůže..

BT: OVU byla 17DC jasně (z 36,7-9 vzestup na 37,4), pak ale následoval postupný sešup až na 36,9 , pak 37,2 a dnes opět 36,9 (24DC) - měřím pravidelně 6:00-7:00.
OVU testy: nejsilnější čárka 14DC (ani náhodou stejně silná jako kontrolní), pak už jenom velmi slaboulinké - tudíž de facto negativní neustále
Glukophan (papírky na cukr)- 16DC slabě modré okraje, jinak vůbec lautr nic-žlutá (nasáknout jsem je nechala snad dost, čekala jsem i hodinu)
Tak z toho jsem byla docela daněk, ale 17DC mě bolel podbřišek a zcitlivěly mi bradavky, taakže to vypadá, že BT je nejspolehlivější.
Doufám, že to uklidní snažilky, které se rovněž nevejdou do tabulek a OVU testů.
 cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.1.05 12:04

Ahoj Báro, to je mi moc líto, opravdu. Držím pěstičky a přeju moc a moc štěstíčka. Nechceš se poradit ještě u jiného doktora? Já se mojí doktorky na něco zeptala, byla jsem tenkrát vystrašená jak malá holka a ona vůbec neprojevila zájem mi pomoct a chovala se dost špatně. tak jsem si řekla, že už k ní nikdy nepůjdu a teď hledám doktorku novou. Od mých známých jsem slyšela, že se taky občas informují u více doktorů, aby měli opravdu přehled. Být tebou, tak bych to asi zkusila. Já jsem dnes 13 den po ovulaci, zítra bych to měla dostat a všechno vypadá, že to tak opravdu bude. Už zase! :( Zatím ale doufám. Nevzdávej to, zkus myslet pozitivně, i když sama moc dobře vím, že to v tomhle případě jde jen moc obtížně. Ještě jednou přeju MOOOC stěstí a zase se ozvi, jak to s tebou vypadá. Já ti zítra zase podám hlášení, jestli se ta červená mrcha dostavila. Měj se hezky, zdraví Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.1.05 12:24

Ahoj Kačenko,

tak dneska už je mi o něco líp, partner mi domluvil ze známosti kontrolu
u primáře v nemocnici, tak to nevzdávám… :P

Dneska jsem 29DC teplota 36,8 tak to máme teda dostat nastejně, taky čekám zítra :twisted:
Strašně mě bolí bříško tak to přijde no… škoda… chci aby to nepřišlo…

Tak mě informuj já se taky ozvu a držím palečky.

Papa Bára

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.1.05 15:42

Ahojky Barborko,
tak to jsme na tom opravdu stejně, taky mě bolí břicho a docela dost, takže jsem asi jasná… Zítra ráno asi budu opět naštvaná :( No nic, uvidíme. Musím makat, nebo se ze mě šéf zblázní :-) Tak teda zase zítra jo? :-) Pá Káťa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.05 07:17

Ahoj Baruško,
u mě zatím nic. Jsem sice ráda, ale vím, že to nic neznamená. Mám totiž nepravidelný cyklus. Většinou mám luteální zázi dlouhou 13 dní, ale o jeden nebo dva dny jsem ji už delší měla, takže pořád čekám :-/ No ale zhodnotila jsem křivku mých teplot a na těhotenství to fakt nevypadá, bohužel. Teplota klesá a klesá. Dnes jsem měla 36,8. Když jsem ji naměřila tak jsem měla chuť jít si koupit těhotenský test, abych teda věděla, ale už jsem testovala tolikrát a pokaždé nic, že už se toho skoro bojím. Takže já čekám dál a už mi z toho pomalu hrabe :-) Ahoj KAtka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.05 07:54

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s Fertilitiy lady tester. Podle teplot mi ovulace již proběhla, ale ten test je stále negativní. Je to možné? Díky. Sandra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.05 11:24

Ahoj Sandro,
já ho mám už půl roku. Někdy mám krásnou karaďovitou strukturu, jindy jasně negativní, no a někdy se v tom zobrazení jen těžko vyznám. Plodné dny mi to ukazuje vždycky několik dní většinou kolem ovulace, ale tento měsíc mi to plodné dny skoro neukázalo a to jsem ovulaci prokazatelně měla! Nevím, já bych tento tester brala spíš jen jako jednu z pomůcek, ovulaci zjišťuju podle ovulačních testů, to je jistější. Ahoju KAtka

• Citovat
  • Upravit
125
20.1.05 14:21

Ahoj,
lady fertility tester bych taky brala jako pomucku. Hodne zalezi na tom, jestli testujes sliny (a co jsi jedla nebo pila), nebo hlen. Ten je presnejsi, ale taky hodne zalezi v kterou denni dobu testujes, jestli jste se s manzou predchozi den tulili :oops: atd. atd.
Ja ted zkousim ovu testy, ale reknu vam, tech penez 8O a zatim furt negativni..........................je pravda, ze mam nepravidelny cyklus, tak jeste pockam a uvidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.1.05 16:37

ahojky,
milá Tuli nechci ti kazit radost, ale jak jsem už uvedla výše, tak mě OVU testy moc nepomohly a drahé jsou teda pekelně. Lakmusový papírek za 50Kč je docela síla. Hlavně mě zarazilo, že ve všech lékarnách, které jsem navštívila za poslední 2 měsíce ( asi tak 10 různě po Praze), mají jenom ty jedny „ty&já“ anebo clearblue. Nevíte někdo, jestli existují nějaké levnější??? Já jsem z toho měla docela stresy, že jsem podle nich de facto neměla ovulaci, ale uklidnily mě holky z diskuse OVUtesty versus //, které otěhotněly i tak.
Já jsem dneska 25DC, břicho mě bolí jak najaté :cry: , takže opět asi smůla. Ačkoliv jsem se na zač.měs. ujišťovala, že po smršti těhutestů minulý cyklus to tentokrát omezím, tak dneska ráno už jsem dokonce měla v ruce TT, ale nakonec jsem to ustála a řekla si, že počkám.
Doufám, že alespoň Bára nebo Katka shora uspěly. Člověk se tady vždycky potěší alespoň z úspěchu jiných.
Du si dát prťana kyseliny listové (zjistila jsem, že v ovocném jogurtovém nápoji danone je 50% DDD kyseliny listové a řeším ti teď nedostatek zeleniny).
 Cami

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.05 17:24

Ahoj holčiny,

Tak jsem dneska 30DC - ráno jsem měla 36,8 takže taky zřejmě zase neúspěch… :cry:
Ale co, no, přeci se to někdy musí povést, chce to jenom sex, sex, sex.
Dávám si nové předsevzetí, hned od posledního dne menzes začínám uhánět partnera, dokud bude mít síly tak budeme … :oops:

Znova dostávám energii.., až ta mrcha rudá přijde tak si dám 0,7vína
a svátečně si dám cígo, jo a taky půjdu na 15 min.do solárka.....
Abych si trochu vyspravila náladu, jo, a ještě jsem zapoměla slíbila jsem si nové luxusní lodičky…( pro partnera samosebou za půlku ceny)

Těším se na to až nějaká oznámite těhu, budu vědět, že to ještě funguje
tak Kačí Cami…

Mějte se zatím papa
Bára

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.1.05 18:56

no barčo, ja ti nechci davat falešné naděje, ale „zvýšená BT“ znamená u každé holky něco jiného. záleží na teplotě výchozí. někdo může mít permanentně 36,6 a po ovu 36,9 a tak. některé z nás jsou hold studenější.
já začínám mít docela divné pocity z toho bolení břicha. PMS od 20DC je u mě fakt divná. nevíte náhodou, jestli může mykóza nebo tak něco způsobovat bolení břicha jako před menstruací? nějaký výtok by tu byl, ale oni se ty tělní tekutiny občas dost špatně rozlišujou, že!?

cami

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.05 10:55

Ahoj Baruško a Cami,
dnes už jsem naměřila teplotu 36.6, to znamená, že už je úplně zbytečné doufat :cry: Navíc příští ovulace mi vychází uprostřed týdne, který budu na služební cestě, takže další šanci budu mít až někdy koncem března (mám dlouhé cykly). Už jsem si dělala zase naděje zbytečně, jako každý měsíc. No uvidím, zkusím přemoct depku a podívat se na věc trochu optimisticky, třeba jako ty Báro :-) Dej vědět jak to s tebou vypadá Baruško jo? Na vás ostatní jsem samozřejmě zvědavá taky, snad to některé z vás vyjde, ať se tu dozvíme taky nějaké povzbudivé zprávy :-) Tak se mějte hezky, zdraví vás Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.05 14:43

tak se hlásím do klubu zoufalek, dnes jsem začla špinit a to je 26DC, teplota ráno pro mě „ubohých“ 36,85. navíc 8 dnů luteální fáze je málo na zahnízdení :cry: , takže to fakt nepřidá.v životě jsem neměla MS dřív jak 28DC. to sebepozorování je fakt sebedestruktivní, psychika je mocná čarodějka. tak holt v únoru. dneska si dám asi dobré víno a trochu se crnknu,abych si ulevila. hezký víkend a držte se. o víkendu jdem vybírat novou postel, tak se to pak třeba zadaří!!!! :D
 Cami

Katko tak si přibal manžu jako příruční zavazadlo s sebou na cestu!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.1.05 19:37

Ahoj holčiny,

dnes jsem 31DC a zatím nic, teplota 36,9, ale bolí mě břicho jako čert :twisted: Nevím kde se zase courá potvora, dává mi zbytečný naděje…strašně se pozoruji, je to k zbláznění jak nemůžeš ovládat svoje tělo…

Cami,je to asi fakt málo- mělo by být tak 12 dní na to „uhnízdění“ - a doktorka ti dává nějaký prášky? Mrzí mě to, že jsi taky zoufalka.. jako my - vítám tě do klubu.. :( , ale uvidíš příště to vyjde… 8)

Kačí, tak uvidíš a kdyby nic tak příští měsíce jsou taky šance… nejsme přece rozmazlený holky co musí mít všechno hned, ne? :)

Kecá mi to :oops: , ale sama jsem taky podělaná, mám hrůzu z operace, z toho před ní i po ní. Po miminku toužím už víc jak rok :oops:
Tak zatím pa holčiny a držte se,
a zase napište
 Bára

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí