Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
@Alberta píše:
Holky,myslíte,že se dají použít ovul.tasty,když už jsou prošlé? Prošly tuším 11/2011.Mám to mám vyhodit?Nebo co s tím? (jo a já už je potřebovat určo nebudu)
ja by som ich vyhodila kupila by som si nove.Ale ked ich potrebovat určite nebudeš tak ich vyhod ![]()
Ahojky potrebovala bych poradit. Delam si ovu testy druha carka zatim slaba ale dneska mam druhou carku silnou akorat je strasne tenka, nesetkaly ste se s tim nektera? Udelalo mi to i minuly mesic, vubec nevim co to ma znamenat, jestli to je pozitivni vysledek?
tsty jsou od znacky one step
Ahojky ja taky testuju akorat jsem se s tim nikdy nesetkala jediny ze jsem nemela uplne silnou carku mam je stejne jako uzivatelka sonata001 a uz druhy mesic beru clostil 5 az 9 den cyklu 1-0-1 ale minuly mesic jsem to taky vlastne mela u jednoho testu jako by zacinajici silna carka a zkousela jsem to taky hledat ale nic jsem se nedocetla
![]()
Ahoj holky, prvně jsem tento měsíc vyzkoušela ovulační testy, testovala se 5 dní po sobě, v polovině cyklu podle tabulky v návodu. Žádný test nebyl pozitivní
Mám si koupit další balení a testovat se dál, nebo až zase příští měsíc..? Znamená to, že nemám ovulaci..?
Děkuju za radu Nika
Znamená to, že ovulace neproběhla v daných pěti dnech. Mohla proběhnout dříve, později a nebo vůbec, všechny varianty jsou možné.
Můžeš buďto koupit nové balení a testovat dál - pokud k ovulaci dojde později, měla by se prokázat. Osobně bych doporučila koupit si větší balení testů přes e-bay (proti cenám tady stojí pár korun) a jeden měsíc zkusit testovat celý.
@Nikaaaaaa píše:
Ahoj holky, prvně jsem tento měsíc vyzkoušela ovulační testy, testovala se 5 dní po sobě, v polovině cyklu podle tabulky v návodu. Žádný test nebyl pozitivníMám si koupit další balení a testovat se dál, nebo až zase příští měsíc..? Znamená to, že nemám ovulaci..?
Děkuju za radu Nika
zkusila bych pokračovat. mě se stalo to samé, pokračovala jsem a testy byly pozitivní až 20 den cyklu
Děkuji za rady, koupím dnes další balení a budu testovat dál.. uvidíme. Snažíme se už skoro rok a zatím nic ![]()
Nika
Holky poraďte mi nějaký levný, ale učinný ovu testy vě větším objemu
. Prosím prosím
. Mimi už máme, jen si chci ohlídat ovu ještě pár měsíců, abych neotěhotněla moc brzy.
Díky moc ![]()
Tak jsem si chtěla na ebay koupit ty ovu testy, přihlásila jsem se na paypal, ale moje karta to nepodporuje, nevím proč… Nechcete si holky některá taky koupit? Že byste koupili i jedno balení pro mě..
http://viewitem.eim.ebay.cz/…3608898/item
@M876116 píše:
Tak jsem si chtěla na ebay koupit ty ovu testy, přihlásila jsem se na paypal, ale moje karta to nepodporuje, nevím proč… Nechcete si holky některá taky koupit? Že byste koupili i jedno balení pro mě..
http://viewitem.eim.ebay.cz/…3608898/item
Nejspíš nebude aktivní pro platby přes internet - některé banky to tak mají nastavené automaticky a musí se karta nastavit vědomě. Třeba u ČSOB to jde udělat v internetovém bankovnictví.
@Elke Aha, tak to je možný, tak to ještě zkusím večer doma. Docela mě to už štve, že to nemám zařízený…
@M876116 píše:
@Elke Aha, tak to je možný, tak to ještě zkusím večer doma. Docela mě to už štve, že to nemám zařízený…
pokud to nepůjde přes internet, většinou to na počkání zařídí v bance.
Nevíte proč se nemají dělat ovu testy z ranní moči? Je to z důvodu, že je v ranní moči větší množství LH a proto způsobují falešnou pozitivitu?
Děkuji za odpověď.
@Berenika22 píše:
Nevíte proč se nemají dělat ovu testy z ranní moči? Je to z důvodu, že je v ranní moči větší množství LH a proto způsobují falešnou pozitivitu?Děkuji za odpověď.
Je to naopak. LH se tvoří až během dne, takže v ranní moči by ho mohlo být málo a test by nemusel být přesný.