Ovulační testy – kolik dní je test pozitivní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
10.5.12 11:15
@Alberta píše:
Holky,myslíte,že se dají použít ovul.tasty,když už jsou prošlé? Prošly tuším 11/2011.Mám to mám vyhodit?Nebo co s tím? (jo a já už je potřebovat určo nebudu :lol: )

ja by som ich vyhodila kupila by som si nove.Ale ked ich potrebovat určite nebudeš tak ich vyhod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.5.12 12:52

Ahojky potrebovala bych poradit. Delam si ovu testy druha carka zatim slaba ale dneska mam druhou carku silnou akorat je strasne tenka, nesetkaly ste se s tim nektera? Udelalo mi to i minuly mesic, vubec nevim co to ma znamenat, jestli to je pozitivni vysledek? :nevim: tsty jsou od znacky one step

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
20.6.12 10:17

Ahojky ja taky testuju akorat jsem se s tim nikdy nesetkala jediny ze jsem nemela uplne silnou carku mam je stejne jako uzivatelka sonata001 a uz druhy mesic beru clostil 5 az 9 den cyklu 1-0-1 ale minuly mesic jsem to taky vlastne mela u jednoho testu jako by zacinajici silna carka a zkousela jsem to taky hledat ale nic jsem se nedocetla
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikaaaaaa
18.7.12 09:45

Ovulační testy

Ahoj holky, prvně jsem tento měsíc vyzkoušela ovulační testy, testovala se 5 dní po sobě, v polovině cyklu podle tabulky v návodu. Žádný test nebyl pozitivní :( Mám si koupit další balení a testovat se dál, nebo až zase příští měsíc..? Znamená to, že nemám ovulaci..?
Děkuju za radu Nika

• Citovat
  • Upravit
2153
18.7.12 09:58

Znamená to, že ovulace neproběhla v daných pěti dnech. Mohla proběhnout dříve, později a nebo vůbec, všechny varianty jsou možné.

Můžeš buďto koupit nové balení a testovat dál - pokud k ovulaci dojde později, měla by se prokázat. Osobně bych doporučila koupit si větší balení testů přes e-bay (proti cenám tady stojí pár korun) a jeden měsíc zkusit testovat celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.7.12 10:00
@Nikaaaaaa píše:
Ahoj holky, prvně jsem tento měsíc vyzkoušela ovulační testy, testovala se 5 dní po sobě, v polovině cyklu podle tabulky v návodu. Žádný test nebyl pozitivní :( Mám si koupit další balení a testovat se dál, nebo až zase příští měsíc..? Znamená to, že nemám ovulaci..?
Děkuju za radu Nika

zkusila bych pokračovat. mě se stalo to samé, pokračovala jsem a testy byly pozitivní až 20 den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikaaaaaa
18.7.12 10:37

Děkuji za rady, koupím dnes další balení a budu testovat dál.. uvidíme. Snažíme se už skoro rok a zatím nic :(
 Nika

• Citovat
  • Upravit
423
18.7.12 11:05

Holky poraďte mi nějaký levný, ale učinný ovu testy vě větším objemu :-). Prosím prosím :-). Mimi už máme, jen si chci ohlídat ovu ještě pár měsíců, abych neotěhotněla moc brzy.

Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
18.7.12 12:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
30.8.12 10:00

ebay

Tak jsem si chtěla na ebay koupit ty ovu testy, přihlásila jsem se na paypal, ale moje karta to nepodporuje, nevím proč… Nechcete si holky některá taky koupit? Že byste koupili i jedno balení pro mě..
 http://viewitem.eim.ebay.cz/…3608898/item

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
30.8.12 10:03
@M876116 píše:
Tak jsem si chtěla na ebay koupit ty ovu testy, přihlásila jsem se na paypal, ale moje karta to nepodporuje, nevím proč… Nechcete si holky některá taky koupit? Že byste koupili i jedno balení pro mě..
http://viewitem.eim.ebay.cz/…3608898/item

Nejspíš nebude aktivní pro platby přes internet - některé banky to tak mají nastavené automaticky a musí se karta nastavit vědomě. Třeba u ČSOB to jde udělat v internetovém bankovnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
30.8.12 10:05

@Elke Aha, tak to je možný, tak to ještě zkusím večer doma. Docela mě to už štve, že to nemám zařízený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
30.8.12 10:11
@M876116 píše:
@Elke Aha, tak to je možný, tak to ještě zkusím večer doma. Docela mě to už štve, že to nemám zařízený…

pokud to nepůjde přes internet, většinou to na počkání zařídí v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
30.8.12 11:39

Nevíte proč se nemají dělat ovu testy z ranní moči? Je to z důvodu, že je v ranní moči větší množství LH a proto způsobují falešnou pozitivitu?

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
30.8.12 11:52
@Berenika22 píše:
Nevíte proč se nemají dělat ovu testy z ranní moči? Je to z důvodu, že je v ranní moči větší množství LH a proto způsobují falešnou pozitivitu?Děkuji za odpověď.

Je to naopak. LH se tvoří až během dne, takže v ranní moči by ho mohlo být málo a test by nemusel být přesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí