Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Jak fungují ovulační testy? Urychlí otěhotnění
Určitě si to nekazte a nemysli na nějaký nedozrálý spermie.
Čím víc to budeš prožívat, tím hůř. Myslím to snažení. ![]()
@Jackie píše:
Určitě si to nekazte a nemysli na nějaký nedozrálý spermie.Čím víc to budeš prožívat, tím hůř. Myslím to snažení.
Přesně tak
Moc děkuji za rady!
Holky co si o tom myslite 1 fotka je ze ctvrka delana rano a vecer a 2 fotka delana dnes-vcera testik negativni ![]()
@michaelas2010 píše:
Holky co si o tom myslite 1 fotka je ze ctvrka delana rano a vecer a 2 fotka delana dnes-vcera testik negativni
Ta druhá fotka je jasně pozitnivní
@michaelas2010 píše:
@bershka221 na te prvni taky ten prvni test
a v kolik hodin jsi ho ráno dělala?
@bershka221 píše:
Ta druhá fotka je jasně pozitnivní
@michaelas2010 píše:
Zde je![]()
Je to lepší dělat si test odpoledne než ráno a před tím 2 hodinky nepít. Myslím si, že ten poslední je nejsilnější. Zkusím vyfotit ty své
@bershka221 @bershka221 testiky si můžou dělat od 9 ráno do 8 večer, já nedělám kovů té štiky poprvé už se snažíme skoro dva roky akorát mi jde o to ze me zase bolí břicho ale druhy vajec ní tak jestli třeba není druha a testiky jsou stejně silne ![]()
@michaelas2010 píše:
@bershka221 @bershka221 testiky si můžou dělat od 9 ráno do 8 večer, já nedělám kovů té štiky poprvé už se snažíme skoro dva roky akorát mi jde o to ze me zase bolí břicho ale druhy vajec ní tak jestli třeba není druha a testiky jsou stejně silne
Aha no tak to asi neporadím, každá máme jiné testy. U mě píšou o 10 do 20 hod, tak nevím. Můžeš zkusi udělat testík ještě zítra. S tím vaječníkem jsem tě moc nepochopila. Jinak 2 roky, to už je docela dlouho, řešila jsi to s gynekologem?
Ještě ne já jsem v Anglii a tady se to řeší az po 2 letech, me přijde ze mám 2 ovulace v cyklu protože jsem to takhle po pozitivní neměla. oba máme v rodině dvojcata ![]()