Ovulační testy – kolik jich koupit na testování a které?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
980
13.4.04 09:41

Ovulační testy

Zdravím a přeji hezký den, potřebovala bych poradit od některé z Vás, která má zkušenosti s ovulačními testy .
Tento měsíc si je chci koupit a ověřit si, že opravdu k ovulaci dochází plus mínus s ohledem na výpočty.
Nevím jaké máte zkušenosti Vy, ale zajímalo by mě spolehlivost a kolik je jich potřeba koupit, případně kdy začít testovat ( aby nezačala brzo nebo pozdě). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
13.4.04 10:04

Ahoj, Desty!
Zkoušela jsem test jednou nebo dvakrát, abych si potvrdila, že moje vypozorované příznaky ovulace souhlasí a protože jsem to měla potvrzené právě těmi příznaky, přijdou mi ovulační testy celkem spolehlivé.
Dají se koupit buď Clearplan, myslím pět testů ovulačních a jeden těhotenský v ceně kolem 500 Kč. Nebo „obyčejné“, myslím, že se jmenují Ovulační test 99, jednotlivě balené kolem 50 Kč. Testů je potřeba asi 5 ks, kdy začít testovat je popsané v návodu (aspoň u těch „obyčejných“, které jsem používala, to tak bylo), řídí se to délkou cyklu.
Přeju hodně štěstí a brzké odchycení toho správného tuleníčkového dne, ale hlavně zdravé a krásné miminko!
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.4.04 16:14

Ahoj, ja jsem ovulacni testy (ty obycejne) pouzivala jeden mesic. Podle navodu jsem mela zacit testovat 17. den (mam delsi cyklus), ale mesic predtim mi doktor rikal, ze mam ovulaci 15. - 16.den (zrovna jsem ji mela, kdyz jsem byla na kontrole). Tak jsem pro jistotu s testama zacala uz 14. den a druha carka se objevila 15. a 16. den. Takze kdybych testovala podle navodu, ovu bych prosvihla. No ten mesic se to stejne nepovedlo, i kdyz podle testu jsme ovulaci vystihli.
Rozhodne tim ale nechci pomlouvat kvalitu nebo funkcnost ovulacnich testu, moje telo proste asi jenom nefunguje podle obecne uznavanych pravidel :D
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.4.04 18:38

Testování

Moc děkuju za odpovědi. Testy jsem si dnes koupila, ale mám ještě jeden dotaz : Vyčetla jsem tam, že podle délky cyklu ( můj je 28 dní) bych měla začít testovat 11.den cyklu. Ale podle měření bazálních teplot dochází u mě k ovulaci 15.den ( a je to v rozmezí datum nových měsíčků minus 12 až 16 dnů).
Je tedy možné začít s testováním později ( myslela jsem třeba 13.den) nebo radíte dodržovat návod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.4.04 21:00

Ahoj Desty,taky pouzivam ovul. testy (2 mesic) zatim bez zdarneho konce.. Mam 28dc a ovul. 14-15dc. Testovt zacinam13-14dc vzdy rano.Vlastne jsem to tento mesic zkusila testovat uz 12dc, ale test byl negativni.Pozitivni test byl az 14dc. Nezapomen, ze u ovul. testu, zalezi ne jen na kvantite, ale take na kvalite carecek (pokud neni testovaci carka zadna, nebo je slabsi nez kontrolni - test je negativni.)Ja jsem mela 12a13dc testovaci / slabsi nez kontrolni, 14dc byla test./ silnejsi nez kontrolni a 15dc byly stejne silne-vecer tehoz dne byl test stejne negativni jako 13a14dc. Podle uvul. testu i BT u me tedy probehla ovulace asi 15dc.
Hodne stesti pri testovani i tuleni. Preji ti, aby sis delala brzo misto ovul.testu testik tehu. tam uz na kvalite/ tak nezalezi. Hlavne aby byly//. :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
980
14.4.04 07:39

Děvčata, moc a moc děkuju za Vaše postřehy a rady. Zařídím se podle toho i když vím, že Matka Příroda je mocná čarodějka a tu nedokážeme žádným měřením oblbnout:-))) :D
Testy mam nakoupené,tak uvidíme. Ještě jednou díky a krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí