Owlet dream sock alarm - monitor dechu, ponožka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.25 20:00

@tevl dekuju za zpravu :) ano…při kojení je všechno uplne v normě. Stalo se to pokaždé, když spal. Nicméně v aplikaci se to proste neukazuje no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6012
28.11.25 09:09

Já bych ji zkusila asi vyreklamovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.11.25 12:21

Nám se spustil červený alarm jen jednou.. taky kvůli nízké hladině kyslíku. Malá byla zrovna zabořená v prsu a hltala. Hodnota byla na 80, odtáhla jsem ji začala se zvyšovat, rak nevím či se malá sama přidusila a nebo jen čidlo ci apka něco chybně vyhodnotily. Nikdy víc už se to nestalo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.26 23:09
@Karolína2020 píše: Více

Dobry den, Karolíno, melo pak toto ještě nějaké dozvuky? Opakovalo se to? Stalo se nám včera to stejné a taky mi to stále vrtá hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 05:19

@KaterinaNov95 dobry den, nakonec jsme měli s ponožkou další problémy. Začala se nám nabíjet na čím dál nižší čas a musela jsem ji i v noci dobíjet. Sla na reklamaci a reklamace byla uznaná. Mame mesic novou a zatim (klepu) nebyl ani jeden problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 11:36

@Karolína2020 dekuji za reakci! Tak snad bude ponožka dál sloužit, přijde mi to jako super pomocník. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.26 11:37

@KaterinaNov95 je to super pomocník! Ja bych bez toho nespala ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.2.26 19:36

Já na ponožku taky nedám dopustit. Máme doma nedonošené miminko, které mělo první týdny života opakované desaturace a tři týdny byl v inkubátoru a na monitoru. V postýlce nám od začátku prostě nespal, takže monitor dechu pro nás znamenal jen pár vyhozených tisíc. A díky ponožce spíme všichni tři v klidu. Hodnotí to i predikce spánku, ukazuje hluboký a mělký spánek, malého to nijak neobtěžuje a nám to přineslo obrovský klid v duši. I když nebudu lhát, oranžových upozornění (ať už pohyb malého, uspávání, pohnuté čidlo, samo odpojené bluetooth nebo příliš velká vzdálenost od stanice s mými nervy taky pěkně zahýbalo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.2.26 10:50

Ahoj, také přidávám zkušenost s owlet ponožkou.
Nám taky asi 2× hlásila nedostatek kyslíku, když malé byly asi 2-3 týdny. Vyděsilo mě to teda docela dost, ale vždy byla úplně v pohodě. Teď jsou malé skoro 2 měsíce a ok, tohle už nám to nehlásí. Myslím, že to bylo tím, že malá byla ještě malinká (3,5kg) a měla malinkou nožičku, tak to hodnoty neodečítalo moc dobře, protože když jsem ten čip zkusila během hlášení trochu přidržet, tak hladina se najednou začala okamžitě zvyšovat.
Jinak jsem četla spoustu recenzí, které přesně zmiňovaly tyto falešné poplachy, myslím, že pokud dítě normálně reaguje, tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí