Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Naše rodinka je právě dost všímavá. ![]()
Každopádně děkuji za inspiraci, určitě něco vybereme. S manželem moc kreativní nejsme. ![]()
Dcera (tenkrát měla asi 13 měsíců) měla na dvou oslavách na sobě tričko “Budu velká ségra”. Ani moje rodina, ani rodina manžela si nápisu nevšimli
a to jsou jinak všímaví dost…
@Kelsey1 píše: Více
Viz zelene triko: pry klokan a je tam cap a to uz muze rovnou vyzvonit, ten cap je moc okaty.
Za me ten klokan, je to roztomily.
Naopak, dala bych něco okateho, většina lidí si nějakých náznaku vůbec nevšimne. Tedy předpokládám, že smyslem akce je, aby si někdo všiml. Protože jinak to je k ničemu se s tím vymýšlet. Třeba u nás v rodině vím, že by to bylo úplně zbytečné, všichni jsou těžce nevšímaví a také mají potíže se zrakem. Dala bych něco jako třeba: můj brácha má prima bráchu. Nebo; jsem nejstarší dítě, pravidla tu určuji já.
Nikdy jsem nechápala tohle oznamování všem, triko s capem je úplně mimo. Mužským členům rodiny je to z velké části úplně jedno… Maminky se určitě potěší, ale k čemu gratulace dokud to dítě nedrzite v rukách? Já osobně žádnou špatnou zkušenost nemám, jen v blízkém okolí, zato několikrát. Je to pak velice smutné.
@K. Rocánková můj šálek čaje to taky není, ne z povercivosti, ale nejsme moc na okazalosti. Dcera mi v určitých situacích z legrace říká jménem, dejme tomu Blaženo. Po našem (já a manžel) navratu z dlouhé, měsíční dovolené jela na gynekologii, jako obvykle jsem ji psala Co doktor, vše ok? Žádná odpověď, psala o něčem jiném. Během následující výměny zpráv jsem se ještě dvakrát zeptala, a nic. Začala jsem v duchu panikařit, že má zlé zprávy a nechce to psát. Naštěstí vzápětí přiletělo:
No, Blaženo, u doktora takto
a fotka z ultrazvuku…
A to byla celá akce s oznamováním ![]()
„Brzy v červnu budou síly vyrovnané“.. bych dala dírku na tričko..
@Baba to mě pobavilo ![]()
To, že jsi naprostý asociál neznamená, že tady je každá zapšklá bába. ![]()
My oznamovali už 3× a vždycky to bylo super.
@darthendell píše: Více
Jasne, ze nekomu prijde tahle infantilni hovadiny nevkusna, znamena, ze je zapskla baba a asicial.
Holt jina socialni bublina
A neni mi 15.
Rozbijeni taliru, chomout, unos nevesty a vyzadovani financnich daru na svatbe…. mi prijde uhozene taky ![]()
Zdravi zapskla baba ![]()
@Baba píše: Více
Únos byla první věc, co jsem jasně řekla, že prostě nebude. Ani únos nevěsty, ani ženicha. Je to kravina. Za mě se mají lidi bavit na tom místě, kde je hostina, ne někde ještě jezdit a hledat někoho
Jinak ostatní věci byly v režii ostatních. Jestli a co připraví, to už mi bylo jedno ![]()