Oznámení - věta na tričku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1612
26.10.24 21:45

Naše rodinka je právě dost všímavá. :palec:
Každopádně děkuji za inspiraci, určitě něco vybereme. S manželem moc kreativní nejsme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.24 21:59

Dcera (tenkrát měla asi 13 měsíců) měla na dvou oslavách na sobě tričko “Budu velká ségra”. Ani moje rodina, ani rodina manžela si nápisu nevšimli :roll: :lol: a to jsou jinak všímaví dost…

• Citovat
  • Upravit
5683
26.10.24 22:34
@Kelsey1 píše: Více

Viz zelene triko: pry klokan a je tam cap a to uz muze rovnou vyzvonit, ten cap je moc okaty.

Za me ten klokan, je to roztomily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.10.24 22:59

2025:
2 proti 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
26.10.24 23:00

Duo založeno: 2025

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.10.24 00:58

Naopak, dala bych něco okateho, většina lidí si nějakých náznaku vůbec nevšimne. Tedy předpokládám, že smyslem akce je, aby si někdo všiml. Protože jinak to je k ničemu se s tím vymýšlet. Třeba u nás v rodině vím, že by to bylo úplně zbytečné, všichni jsou těžce nevšímaví a také mají potíže se zrakem. Dala bych něco jako třeba: můj brácha má prima bráchu. Nebo; jsem nejstarší dítě, pravidla tu určuji já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
27.10.24 02:25

Nikdy jsem nechápala tohle oznamování všem, triko s capem je úplně mimo. Mužským členům rodiny je to z velké části úplně jedno… Maminky se určitě potěší, ale k čemu gratulace dokud to dítě nedrzite v rukách? Já osobně žádnou špatnou zkušenost nemám, jen v blízkém okolí, zato několikrát. Je to pak velice smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33632
27.10.24 05:40

@K. Rocánková můj šálek čaje to taky není, ne z povercivosti, ale nejsme moc na okazalosti. Dcera mi v určitých situacích z legrace říká jménem, dejme tomu Blaženo. Po našem (já a manžel) navratu z dlouhé, měsíční dovolené jela na gynekologii, jako obvykle jsem ji psala Co doktor, vše ok? Žádná odpověď, psala o něčem jiném. Během následující výměny zpráv jsem se ještě dvakrát zeptala, a nic. Začala jsem v duchu panikařit, že má zlé zprávy a nechce to psát. Naštěstí vzápětí přiletělo:
No, Blaženo, u doktora takto :D a fotka z ultrazvuku… :andel: A to byla celá akce s oznamováním :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11781
27.10.24 16:05

VELKÝ BRATR TĚ SLEDUJE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
28.10.24 09:00

„Brzy v červnu budou síly vyrovnané“.. bych dala dírku na tričko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.10.24 09:06
@PT PCE píše: Více
:roll: Trapny samozerny napad.
Bud to rekni nebo si to nech pro sebe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
28.10.24 13:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.10.24 13:24

@Baba to mě pobavilo :mrgreen:
To, že jsi naprostý asociál neznamená, že tady je každá zapšklá bába. :palec:

My oznamovali už 3× a vždycky to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.10.24 13:39
@darthendell píše: Více

Jasne, ze nekomu prijde tahle infantilni hovadiny nevkusna, znamena, ze je zapskla baba a asicial.
Holt jina socialni bublina ;) A neni mi 15.

Rozbijeni taliru, chomout, unos nevesty a vyzadovani financnich daru na svatbe…. mi prijde uhozene taky :P

Zdravi zapskla baba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16451
28.10.24 13:46
@Baba píše: Více

Únos byla první věc, co jsem jasně řekla, že prostě nebude. Ani únos nevěsty, ani ženicha. Je to kravina. Za mě se mají lidi bavit na tom místě, kde je hostina, ne někde ještě jezdit a hledat někoho :zed: Jinak ostatní věci byly v režii ostatních. Jestli a co připraví, to už mi bylo jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí