Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A pozor na to, pokud to byl ze zacatku opravdu nejaky love bombing, tak to nakonec muze byt i nejaky pitomec, kttery si uzije a jde dal.
Tim, ze si nenechas tu hlavu motat rychle na zacatku, a trosku to zpomalis, tak casto muzes i tyhle jedince odradit, coz je vlastne dobre, kdyz odpadnou, protoze ty cili na slabe a zoufale zeny.
@Magical-eyes píše:
Přestaň se ozývat a uvidíš, co se stane…
Ano, stejně jiná varianta, než to případně skončit, ani není.
Nepis, nevolej a kdyz zacne, nedavej najevo, jak jsi z toho hotova, bud trosku chladnejsi, prijemna, ale trosku tajemna a zkratka v pohode.
Bud uz je stejne konec a nebo mu to zacne vrtat v hlave
@Jana525 píše:
A pozor na to, pokud to byl ze zacatku opravdu nejaky love bombing, tak to nakonec muze byt i nejaky pitomec, kttery si uzije a jde dal.Tim, ze si nenechas tu hlavu motat rychle na zacatku, a trosku to zpomalis, tak casto muzes i tyhle jedince odradit, coz je vlastne dobre, kdyz odpadnou, protoze ty cili na slabe a zoufale zeny.
To si myslím, že jsem nepusobila, jak zoufalka. Mám svůj život, práci, postavení, takže cca dva měsíce jsem to dost drzela na uzdě, ale pak už jsem do toho dala city…jinak to neumim ![]()
@Anonymní píše:
To si myslím, že jsem nepusobila, jak zoufalka. Mám svůj život, práci, postavení, takže cca dva měsíce jsem to dost drzela na uzdě, ale pak už jsem do toho dala city…jinak to neumim
Chapu
Na dalsi schuzce se domlouvate jak a kdo tu schuzku iniciuje?
(Samotne posilani srdicek opravdu o kvalite vztahu nic nevypovida.)
Říká ti třeba že na psaní není? To je třeba můj přítel, ze začátku jsme si taky psali x zpráv denně, když to začalo ochabovat, upozorňoval mě na to, že na psaní není, nebaví ho to. Nedokázal pochopit, že tu komunikaci vyžaduji, když spolu nejsme tak často. No, nakonec jsem si zvykla.
Samozřejmě že bych radši víc komunikace, ale už mě to netrápí, jako mě to trápilo dřív. Zvykla jsem si na to, že takový je…
@Lucie_Sx píše:
Na dalsi schuzce se domlouvate jak a kdo tu schuzku iniciuje?(Samotne posilani srdicek opravdu o kvalite vztahu nic nevypovida.)
Většinou se ptal on, protože on ma hodně volna a tím, že podniká, si absolutně uzpůsobuje svůj čas. Já jsem zaměstnaná, takže víc omezená. Teď naposledy jsem se tedy optala já a vlastně jsem nedostala úplně odpověď, tzn.bud pátek nebo sobota, ale zatím mi k tomu nenapsal. Jenže dneska jsem si na ty dny uz domluvila jiný program, nebudu skákat, jak si umane. Navíc ani nevím, jestli se ozve. Napsal jen ráno,, Hezké ráno".
Pak jsem jen v průběhu dne napsala, co se mi přihodilo, docela vtipná historka, přečetl a neodepsal.
.
@Anonymní píše:
Většinou se ptal on, protože on ma hodně volna a tím, že podniká, si absolutně uzpůsobuje svůj čas. Já jsem zaměstnaná, takže víc omezená. Teď naposledy jsem se tedy optala já a vlastně jsem nedostala úplně odpověď, tzn.bud pátek nebo sobota, ale zatím mi k tomu nenapsal. Jenže dneska jsem si na ty dny uz domluvila jiný program, nebudu skákat, jak si umane. Navíc ani nevím, jestli se ozve. Napsal jen ráno,, Hezké ráno".
A kolik ze jste od sebe km?
2* tydne je krute malo, zvlast pokud on ma hodne volna.
@Cakynka6 píše: Říká ti třeba že na psaní není? To je třeba můj přítel, ze začátku jsme si taky psali x zpráv denně, když to začalo ochabovat, upozorňoval mě na to, že na psaní není, nebaví ho to. Nedokázal pochopit, že tu komunikaci vyžaduji, když spolu nejsme tak často. No, nakonec jsem si zvykla.Samozřejmě že bych radši víc komunikace, ale už mě to netrápí, jako mě to trápilo dřív. Zvykla jsem si na to, že takový je…
Na psaní rozhodně je, kdyz jsme spolu, tak pořád neco datluje. A i mě hodně psal.
Právě nerozumím jeho chování, když jsme spolu, vše super, pořád mě hladí, objímá, i ve spánku…a pak zas absolutní utlum.
@Lucie_Sx píše:
A kolik ze jste od sebe km?
2* tydne je krute malo, zvlast pokud on ma hodne volna.
Cca 65km. Neni to blizko.
On má hodně aktivit, děti… já bych chtěla i víc o víkendu, ale bohužel on to tak nemá.
Každej není na psaní a volání, má raději os. kontakt. Možná chce sex. Jenom. A tohle mu nic nedává, tak se poohlíží jinde. Ale třeba taky má moc práce. Hlavně bych ho nenutila do smajlíků ve tvaru srdíček a pusinek a bůhví, čeho ještě ![]()
@Anonymní píše:
Pak jsem jen v průběhu dne napsala, co se mi přihodilo, docela vtipná historka, přečetl a neodepsal..
Nepsat nic o tom, co se ti deje, co delas a jak se mas, dokud se sam nezepta a nezacne se zajimat.
Chlap nad tim potrebuje dumat a premyslet, co asi delas bez nej.
Odepsala bych jen krasne rano a nic vic