Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na psaní rozhodně je, kdyz jsme spolu, tak pořád neco datluje. A i mě hodně psal.
Právě nerozumím jeho chování, když jsme spolu, vše super, pořád mě hladí, objímá, i ve spánku…a pak zas absolutní utlum.
Tak to mám i já s přítelem, osobně je všechno zalitý sluncem, ale komunikaci přes telefon moc nedává, kamarádům samozřejmě taky píše, ale většinou to jsou 💩 💩. Podle mě třeba jen neví, co ti má psát?
@Anonymní píše:
Cca 65km. Neni to blizko.
On má hodně aktivit, děti… já bych chtěla i víc o víkendu, ale bohužel on to tak nemá.
To neni daleko ![]()
Pokud citis, ze nechce, tak se nevnucuj. Je zrejme na miste si priznat, ze te az tak nezere. ![]()
@Eustress píše:
Vyznáš se v lidech, vidím.
Doufam, ze trosku ano
@Eustress píše:
To je ale drsný přístup:(. To neni pro mě udržitelné. To přece není vztah. Ale jak jsi psala, asi je to stejne game over.
@Anonymní píše:
Na psaní rozhodně je, kdyz jsme spolu, tak pořád neco datluje. A i mě hodně psal.
Právě nerozumím jeho chování, když jsme spolu, vše super, pořád mě hladí, objímá, i ve spánku…a pak zas absolutní utlum.
Kdyz jste spolu, datluje?
Uz to je red flag.
Kdyz jste spolu, chce sex ![]()
@Lucie_Sx píše:
Na dalsi schuzce se domlouvate jak a kdo tu schuzku iniciuje?(Samotne posilani srdicek opravdu o kvalite vztahu nic nevypovida.)
Mě chlap za celý vztah několikaletý nikdy nedal do zprávy smajlíka nebo srdíčko… Jako fakt nikdy. A máme spokojenou rodinu
takže pro mě to také není měřítko. Ale zakladatelka má takový vztah nevztah. Jsou daleko, vídají se celkem málo, tak trochu to stojí na tom neosobním kontaktu - je fakt, že tam se člověk asi celkem snadno ztrácí v tom, jestli to je ještě zájem, nebo už není ![]()
Zakladatelko: Jak jste se seznámili nebo dali dohromady? Pokud přes seznamku, může jít o takové to vzplanutí přes písmenka, které rychle opadá. Nebo má zájem jinde. Nebo se nestalo nic, jen má po pár měsících pocit, že snad už nemusí tolik „smajlíkovat“. Chlapi na to nejsou. Jak radí ostatní, couvla bych a čekala, co bude. To se celkem rychle ukáže.
@Kockazvysocan píše:
Kdyz jste spolu, datluje?Uz to je red flag.
Kdyz jste spolu, chce sex
Hezký vztah, dle ní.
Vis, co, muze to bvyt opravdu spatny kus, ale taky nemusi, pokud po nem pozadujes psani, pises mu vycitky, on ti napise dobre rano a ty mu zacnes licit, co se ti stalo, aniz by se te zeptal sam, tak opravdu tohle hodne chlapu odradi.
Kvalitni chlapi maji radi zenskou, ktera na nich nevisi, on to z tebe citi, ze se bojis, ze se neco deje mezi vama, chlapi nejsou blbi a casto si takhle zensky i testuji!
Chlapi maj taky radi, kdyz vedi, ze maji zenskou pro kterou nejsou jedina moznost a kterou chtej i ostatni chlapi, kdyyz z ni citi urcitou hravost, proste tohle tvoje chovani neni sexy.
A chce to nic nehrat byt autenticka, oni moc dobre poznaji, jak na tom jsi s nima.
Zkus na tom zapracovat, je mi jasny, ze mi nejde hned, ale muzes si to zkouset postupne ve vztazich.
@Kockazvysocan píše:
Kdyz jste spolu, datluje?Uz to je red flag.
Kdyz jste spolu, chce sex
Ano… Tak nejak to je. Ma hodně podnikatelských aktivit, tak mi tvrdí, že řeší to. Ja mu do displeje nekoukam…jakmile přijdu, vždycky telefon odloží, ale když vařím, nebo se sprchuji apod…tak datluje.
@Anonymní píše:
Dočítám až teď… Jak jsem se ptala v první odpovědi, neseznámili jste se náhodou na seznamce? Pak by mi přišlo, že prostě klasicky loví pořád paralelně. Tomu by odpovídalo i to datlování ![]()
@Anonymní píše:
Ano… Tak nejak to je. Ma hodně podnikatelských aktivit, tak mi tvrdí, že řeší to. Ja mu do displeje nekoukam…jakmile přijdu, vždycky telefon odloží, ale když vařím, nebo se sprchuji apod…tak datluje.
Nooo, jak myslis ![]()
Taky jsem se pres rok seznamovala a bohuzel tohle nikdy nebylo dobre. Mrzi me to
@Eustress píše:
Hezký vztah, dle ní.
Kdyz budu chtit sex, tak urcite
. Ja chtela vic.
@Anonymní píše:
To je ale drsný přístup:(. To neni pro mě udržitelné. To přece není vztah. Ale jak jsi psala, asi je to stejne game over.
Precti si knizku Proc muzi miluji potvory
bude ti to nejdriv pripadat naprosto sokujici, taky mi to pripadalo a nerikam, ze tu knizku beru na 100 procent, ale fakt ti to muze dat trosku jiny pohled na vztahy muz a zena a pochopit, jak chlapi premysleji a co potrebuji.
Hele, prece uvazuj, zaslouzi si vedet, co delas, kdyz se ani nezeptal? Kdyz chces, aby se chlap k tobe choval jako k princezne, tak se tak taky musis chovat k sobe.
A na psani a sverovani se, si zatim najdi kamosku, pokud to potrebujes. Vubec lidi, kteri maji zajmy a pratele jsou vic sexy.