Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sisika9 píše:
Vidíte se tak málo a ty ještě sama stojíš u sporáku?
Jen snídaně chystám, jinak restaurace.
@Kockazvysocan píše:
noooo, my věk cca 50, od sebe 50km, vídali jsme se, kdykoliv to šlo, psali a volali si furt a už spolu bydlíme. Jsme spolu přes půl roku.
Když se chce a je zájem, tak to jde.
Každopádně po seznamkových zkušenostech typu zakladatelčin příběh si tohoto neksutečně vážím.
No ale ruku na srdce, daleko větší procento těch vztahů je zkusit chvilku - nevyhovuje - končíme, hodně těch lidí si nechává taková zadní vrátka, co kdyby… Když se chce na obou stranách je to to pravé, ale chce to fakt mít štěstí
Počítám, že jste na sebe taky nenatrefili hned na první dobrou - to už by se rovnalo skoro zázraku
Každopádně znám i vztahy, co klaply přes seznamku. ale daleko víc těch, co neklaply ![]()
@Mutlice píše:
No ale ruku na srdce, daleko větší procento těch vztahů je zkusit chvilku - nevyhovuje - končíme, hodně těch lidí si nechává taková zadní vrátka, co kdyby… Když se chce na obou stranách je to to pravé, ale chce to fakt mít štěstíPočítám, že jste na sebe taky nenatrefili hned na první dobrou - to už by se rovnalo skoro zázraku
Každopádně znám i vztahy, co klaply přes seznamku. ale daleko víc těch, co neklaply
Však píšu, že jsem se seznamovala rok a půl, z toho rok na seznamce a že to bylo přesně jak píše zakladatelka. Ostatně o mých seznamovacích eskapádách jsem tu toho v mnoha diskusích napsala fakt dost.
Rozhodně to neklaplo napoprvé, ale užívám si to a fakt se cítím štastná, zamilovaná a milovaná.
@Anonymní píše:
@Kockazvysocan
To je dobře, že to vyšlo… já pořád věřím, že i jednou mne to klapne 🙂.
určitě to vyjde, je to boj, ale vyjde to. Musíš tomu jít naproti a když se necítíš dobře, tak neztrácet čas a jít dál. ![]()
Ja si nemyslim, ze by jsi delala neco zasadne spatne…muzes udelat tisic blbosti, ale kdyz te dotycny ma rad, tak zustane a pak je tu druhy pripad, kdy budes delat vse dobre a chovat se dle nejakych rad, jak na chlapa
a stejne te opusti
Na tohle neexistuje zadny navod, ani mustr, musi to byt proste to ono…mne se treba uprimnost vyplatila mnohem vic, nez nejake hry na potvoru, nedostupnou a podobne pytloviny…proste jsem jaka jsem, menit se nebudu. A bud je to laska, nebo neni.
Ty ted muzes udelat dve veci…bud se uplne stahnout a pockat, jak se to vyvrbi, zda se jeste nevzpamatuje a nedojde mu, ze mu chybis, nebo mu to muzes napsat narovinu a uprimne, jak to citis, ze te tohle nici, ze to neni pro tebe a ze pokud on nepotrebuje kontakt, nebo uz nema zajem, ze to samozrejme respektujes, ale je to pro tebe neslucitelne se vztahem a ze pokud se to nezmeni, tak nemuzes pokracovat…jak tu nekdo zminoval tu knizku, Proc muzi miluji potvory, tak ja zase musim zminit film, Jak ztratit kluka v 10 dnech
Jak tam ta hlavni predstavitelka delala vse proto, aby ji dotycny opustil a takove ty klasicke holcici chyby a on se do ni stejne zamiloval
Proste bud jaka jsi, jedine tak potkas toho spravneho…ten ktery to vydrzi, bude On
To nemyslim primo na tebe, to si rikam vzdy u sebe
A jo, slabsi kusy holt obcas odpadli no… a co, to proste nebyli ti pravi
![]()
My se treba taky zezacatku vidali 3× tydne a oba na psani moc nejsme, ale ten zajem byl videt - schuzka se planovala uz tu predchozi, navrhoval program, prijel klidne po nejake sve akci v deset vecer. Kdyz nemohl, rekl presne proc, vypravel co dela, a ne neurcite „resim neco do firmy“.
Proste to poznas z tohohle, z cinu, a ne z esemesek.
@Kockazvysocan
Rok a pul je super doba, já jsem uz hodně let sama a vždycky to tak nejak dopadne stejně.
@Lucie_Sx píše:
My se treba taky zezacatku vidali 3× tydne a oba na psani moc nejsme, ale ten zajem byl videt - schuzka se planovala uz tu predchozi, navrhoval program, prijel klidne po nejake sve akci v deset vecer. Kdyz nemohl, rekl presne proc, vypravel co dela, a ne neurcite „resim neco do firmy“.Proste to poznas z tohohle, z cinu, a ne z esemesek.
Ano, vím, uvědomila jsem si, že to je z jeho strany pryč.
@Anonymní píše:
Jak byste si vyložily, kdyby se váš přítel začal ozývat čím dál méně.
Jsme spolu 5 měsíců, vidíme se cca 1-2 týdně.
První 4 měsíce jsme si psali x krát denně, já mu řekla, že když se nevidíme, je pro mě kontakt důležitý. Napsat si, zavolat… začal tedy i volat, cca 3× týdně, já jemu také.
Nyní to vypadá tak, že si napíšeme jednu zprávu ráno, druhou večer a tím končíme. Už nevolam, protože jsem posledni dobou jen telefonovala ja. Cítím, že se něco děje, on že mu pořád něco vyčítám.
Už neposílá smajlíky typu pusa, srdíčko apod… Trápí mě to, že to najednou přestalo a čtu mezi řádky…
Vidíte to stejně?
Podle mě už nemá zájem nebo potkal někoho jiného. Určitě to není tím, že z vaší strany cítí větší zájem. Když chlap o ženskou opravdu stojí, tak se snaží a zbytek jsou jen výmluvy a určitě necouvne kvůli tomu, že vám na tom vztahu záleží. Obzvlášť, když ze začátku psal pořád. Nejste spolu zas tak dlouho. Poslouchejte svoji intuici, ta je většinou správná. Být vámi to nechám být, netlačím na něho, stejně si myslím, že to brzy ukončíte, protože vám to nevyhovuje, budete se akorát užírat a myslím si, že z jeho strany to bude horší a horší.
Jinak soudím i dle vlastní zkušenosti. Taky jsem potkala kluka, který se ze mě mohl zbláznit a zničehonic ten zájem opadl. Takže jsme se přestali vídat, za pár měsíců byl už ženatý
takže když chlap opravdu chce, tak se o tu ženu snaží.
„Já mu řekla, že když se nevidíme, je pro mě kontakt důležitý. Napsat si, zavolat… začal tedy i volat, cca 3× týdně, já jemu také.“
Už tohle na mě působí jako tlak na pilu. Jako bys potřebovala vědět pořád o všem, vždycky a kdekoliv. Nevidíme se? Tak si voláme.
Dej nám svátek. Podle mě má rozdělanou jinou, ale je dost pravděpodobné že sis to po*rala sama.
@Kockazvysocan
To je dobře, že to vyšlo… já pořád věřím, že i jednou mne to klapne 🙂.